- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronocs
tag
Én a karácsonyra kapott Raspberry Pi 2-t állítottam be a TV mellé OSMC-vel (Kodi), így ez lett a dedikált lejátszó. Emellett megy rajta egy Transmission daemon, amivel le lett tudva a 24/7 torrent kliens, amit elérek webes felületen, illetve összedobtam egy scriptet, ami fel-felnéz Gmail fiókra, és ha talál adott tartalmú e-mailt magnet linkkel torrenthez, azt átpasszolja a Transmission-nek. Ezzel váltottam ki a távoli, neten keresztüli elérést, mivel meg akartam tartani teljesen lokálban a rendszert, de szerettem volna lehetőséget arra, hogy alkalomadtán otthontól távol is tudjak indítani letöltést.
A Transmission ráadásul eléggé rugalmas, így a következő lépés az lesz, hogy scriptelve legyen a letöltött anyag alapszintű szortírozása, seed utáni takaríŧgatás, stb.Eddig nagyon jól beválik, bár még csak pár napja kezdtem el használni. Kényelmes, hogy a TV távirányítójával tudom kezelni az egészet (HDMI-CEC), nem fogyaszt semmit, nincs hangja, illetve az OSMC-hez annyi kiegészítő van, amivel kényelmesen lehet rengeteg dolgot intézni, hogy ihaj. (Pl. Discovery Channel-t tudom rajta nézni, mivel már nincs TV előfizetésem, megy rajta a YouTube, vannak stream szolgáltatók sorozatokhoz, filmekhez, illetve egy gombnyomással indul a webrádió.)
Logout-on van egy-két nagyon jó cikk a témában, illetve tele az internet RPi projekttel:
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen GPS-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged