Hirdetés
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
Nagyon jónak tűnik, szívesen megnézném élőben.
-
Atomgeszi
veterán
Vajon ezen is olyan idióta módon mutatja majd az értesítéseket, mint a GTR/GTS-en?!...
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Ettől függetlenül sok embert nem láttam panaszkodni amiatt, úgy látszik az emberek nagy részét nem érdekli az értesítés - Engem meg mondjuk a sport funkciók nem.
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
helixP
nagyúr
Sajna nálam okos óra = Android Wear
-
Noukoum
veterán
54ezerért Kínából ez az óra Best Buy. Ha lesz itthon és nem kap sokkal nagyobb árat akkor vevő vagyok rá
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kzsolt00
tag
Engem az érdekelne, hogy a benne levő NFC vel, mi magyarok tudunk e majd valamit kezdeni? Konkrétan az érdekel, hogy evvel végre ki tudom e fizetni az ebédemet a bankkártyám használata helyett?
Ha nem, melyik az a legolcsóbb óra, amelyben olyan NFC van, amelyet magyarországon is használhatok fizetésre? HA már itt járunk, ennek mi a "szabálya"? Van több olyan óra is amibe elvileg van NFC, mégsem lehet vele fizetni (Legalábbis itthon). -
Rover623
nagyúr
"Mellesleg említjük meg, még a Nubia Alphába is csak egy 500 mAh-s telepet bírtak belepasszírozni."
Mivel csak a Wear OS órákat követem, onnan tudok példákat hozni. Ugyan a forgalomba került órák feléről nem tudni (vagy csak én nem tudom) hogy mekkora akku van bennük, de:
ZTE Quartz: 500mAh
Polar M600: 500mAh
LG Watch Urbane 2nd edition: 570mAhSzóval annyira nem extrém nagy az az akku!
primus inter pares
-
Drakk
tag
válasz aaronlukacs #17 üzenetére
Igen Revolut kártyát használja a Garmin.
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
hangyász2
aktív tag
válasz aaronlukacs #17 üzenetére
Nem mindegyikkel, de igen, Revoluttal megy a Garmin Pay.
-
MODERÁTOR
És a google pay már megy itthon?
Remélem lesz nemzetközi variáns, mert akkor ez fogja váltani a Startost, ha egyszer megadná magát.
Bár a szögletesség nem tetszik annyira, már nem az alap, hanem oldalt igazán lekerekíthették volna jobban. Így kicsit ormótlan vastagnak tűnik. De meg kéne nézni videón, lehet a képek csalókák.
Everybody lies.
-
eddie17
addikt
válasz Barthezz2 #20 üzenetére
Itt van már egy "unboxing" csodálatos hindi-angol nyelven.
[link]Kicsit vaskosnak tűnik de lehet inkább ez lesz mint a GTS. Mindenképpen Apple Watch szerű órát szeretnék, ha tudná az Android kezelni az Apple Watch-ot, akkor tuti azt venném.
Most is egy BIP-em van már 2 éve, lassan cserélni szeretném.#24 Atomgeszi:
Mire gondolsz? Szeretem, de az ékezeteket nem jeleníti meg. (Egyszer sem akartam mókolni). Amit már kevésbé szeretek az a reszponzivitás, vagy is annak a hiánya.
Nem volt még alkalmam tesztelni se GTS-t, se GTR-t, csak teszteket néztem. De a GTS szögletessége megfogott, mint a BIP-ben. Plusz most ez a Mi Watch.[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
"MIUI for Watch felhasználói felülettel megspékelve."
Inkabb elb@szarintva, kb 10eve neztek ki igy a 2 palcas kinai vackok GUI-jai..[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
tipuka
addikt
Hátha a mi watch-é jó lesz, mert nekem a honortomtól kellene majd egy jobb óraféleség, a honor band 4-esem remekül megy ékezetekkel, úszni is mindig jön velem, meg egyszer megmentett egy idegbajtól, haver kocsijában hagytam a telefonom, mert kiesett a zsebemből és benyomtam a "phone finder"-t rajta, így hallottam hol a telefon és meglett, és bő 8ezer forint volt a ez a karkötő ugye.
-
Schuler888
senior tag
Hat, ha olyan szinten mokolhato rajta a ROM mint a telefonjaikon, akkor sztem siman le lehet turni rola ezt a formedveny xiaomi watch launchert es tadamm ott a pure Wear OS
Amire nem mellesleg raferne egy facelift.. evek ota nem nyultak hozza, lassan keud kicsit avitossa valni a GUI..[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
gacsoi
senior tag
Miért kell ezt a szögletes formát erőltetni ?
Az óra, az kerek !! -
haxiboy
veterán
Egész jó ára lesz...várom a tesztet
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Atomgeszi
veterán
Ja, hát BIP engem is megmentett már a telefon keresővel 3-4x egy idegösszeomlástól.
Várjuk ki a teszteket, hogy mi lesz az értesítés módja, ha GTR szerűen jönnek, akkor marad a BIP...
-
törölt tag
Igen csak minden rendszernek más az ètvàgya máshogy van optimizálva, memorial management stb.... szarul.
Volt windowsos mobilom is ès megevett 10 òra alatt 1-2 %-ot Amikor nem volt használatban pl. éjszaka és meglehet nézni mondjuk egy androidot (linux lol) vagy egy iost. -
helixP
nagyúr
válasz #11083776 #37 üzenetére
Meglátjuk, kijön-e ebből ennyi
Amúgy nálam tökre a napi rutin része lett, hogy míg tussolok, az óra töltőn. 20-25 perc és meg is van. Nem akkora kényelmetlenség.Schuler888: Hát, ha olyan szinten korlátozzák a Xiaomik mókolhatóságát, mint ahogy elkezdték, nem sokára nehéz dolgunk lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
Egyetertek. Egy zuhany alatt feltoltenek ezek a cuccok, plane hogy en pl. regivagasu vagyok es kimelem az akksit, tehat 85%nal mar leveszem a toltorol. A masik az pl az ejszaka. En jo sokaig hasznaltam alvas-elemzesre az okosoram ezert abban aludtam, aztan rajottem, hogy konkretan kb mindig ugyanolyan hatekonysaggal alszok, semmi hozzaadott erteke nincs ha latom reggel az alvasi adataimat, azota ejszakara kikapcsolom es leveszem. Tehat az is egy eleg hosszu intervallum toltesre. Akik hagyomanyos orat hasznalnak gondolom ok se alszanak vele, anno en se aludtam oraval. Tehat a napi toltes felhozasa siman egy krealt indok. Mivel mennyivel macerasabb csak ugy leb@szni az ejjeli szekrenyre az orat, mint rarakni a magnesesen racuppano bolcsore. kulonfele energy saver megoldasokrol nem is beszeltem..
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Én csak egy dolgot nem értek. Hogy sikerült ez az árat belőni? Így mi az indok a GTS vásárlás mellett? BIP-et cserélném, de így biztosan nem a 45ezres GTS-t veszem meg, hanem megvárom a global mi watch-ot, ami tudásához és jövőbeli használhatóságához (fizetés) képest jobb vételnek tűnik. Persze ha a magyar ár nem lépi át jelentősen a 70ezres összeghatárt.
-
Schuler888
senior tag
válasz bexinho23 #41 üzenetére
De atlepi
Egyebkent eleg egyszeru ezen felul is a keplet. aki csak egy aktivitaskovetot akar hosszu uzemidovel az gts-t vesz. Aki pedig egy igazi okosorat, az ezt. Nem rivalisok. Ket kulon termekkategoria.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a baj ezzel az órával is, hogy sűrűn kell tölteni és mivel már régebben próbáltam milyen szar óráról telefonálni, így ez nem kell nekem. Az nfc-s fizetés jó lenne, de telefon nélkül nem megyek sehova azzal meg tudok. Sajnos ez nem az én órám lesz és a szögletessége sem tetszik. Az órát este nem csak alvásmonitorozásra használom, hanem arra ébredek.
Bár vízálló de zuhanyzáshoz leveszem, mert utána törölgetni kell a szilikon szíjat is.
Jah és az irodában töltöm hetente 1x (2x mostanában, hogy gyengül az aksija) -
bexinho23
őstag
válasz Schuler888 #42 üzenetére
"...ha a magyar ár nem lépi át jelentősen a 70ezres..."
Nem állítottam, hogy egy termékkategória a kettő. Csupán annyit, ha 45e-ért lehet kapni egy hasonló aktivitásmérőt, akkor lehet érdemes egy 40e-t hozzátenni, és mindent megkap a vásárló, amit ma egy okoseszköz nyújthat a csuklón. Ha 140e-es lenne az árcédula, mint az apple órájánál, akkor nyilván nincs miről beszélni. De 45e vagy 85e, azért nem akkor különbség (140e-hez képest), hogy pár évre előregondolkodván az ember inkább a mi watch mellett döntsön.
Csupán ennyit akartam mondani az előző kommentben. -
Schuler888
senior tag
válasz bexinho23 #45 üzenetére
Ezert a HW-ert, itthoni garanciaval, ha le lehet turni azt a szenny xiaomi launchert es gyari WearOS-szel hasznalni, en azt mondom a 90ezres nyitoar realis es elfogadhato lenne max. Ha alatta akkor meg bestbuy.
-
szebe
addikt
válasz bexinho23 #45 üzenetére
Nekem is hatalmas kérdőjel a GTS, hogy ezen az áron mit szeretnének vele, de ez legyen az ő bajuk.
A "sima" Mi Watch gondolom lesz 80k körül, annyiért szvsz vállalható.
Azt meg csak offban, hogy a series3 hivatalos ára 78k/88k, annyiért meg vállalható vétel (igen, tudom, az s5-re gondoltál, az új modell mindig drága volt)."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
v1rus
tag
Nem. Annyira nem, hogy nemhogy gond nelkul, de van akinek sehogy sem. Szoval attol, mert neked meg par embernek mukodik, sok masiknak nem. De ha esetleg van 100%-osan mukodo leiras a birtokodban szivesen fogadom es en is tovabbadom, hogy terjedjen az ige. Csak mukodjon minden kartyara minden regioban minden fajta fizetesi moddal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen