- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz Schuler888 #42 üzenetére
"...ha a magyar ár nem lépi át jelentősen a 70ezres..."
Nem állítottam, hogy egy termékkategória a kettő. Csupán annyit, ha 45e-ért lehet kapni egy hasonló aktivitásmérőt, akkor lehet érdemes egy 40e-t hozzátenni, és mindent megkap a vásárló, amit ma egy okoseszköz nyújthat a csuklón. Ha 140e-es lenne az árcédula, mint az apple órájánál, akkor nyilván nincs miről beszélni. De 45e vagy 85e, azért nem akkor különbség (140e-hez képest), hogy pár évre előregondolkodván az ember inkább a mi watch mellett döntsön.
Csupán ennyit akartam mondani az előző kommentben. -
bexinho23
őstag
Én csak egy dolgot nem értek. Hogy sikerült ez az árat belőni? Így mi az indok a GTS vásárlás mellett? BIP-et cserélném, de így biztosan nem a 45ezres GTS-t veszem meg, hanem megvárom a global mi watch-ot, ami tudásához és jövőbeli használhatóságához (fizetés) képest jobb vételnek tűnik. Persze ha a magyar ár nem lépi át jelentősen a 70ezres összeghatárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest