- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Egyetertek. Egy zuhany alatt feltoltenek ezek a cuccok, plane hogy en pl. regivagasu vagyok es kimelem az akksit, tehat 85%nal mar leveszem a toltorol. A masik az pl az ejszaka. En jo sokaig hasznaltam alvas-elemzesre az okosoram ezert abban aludtam, aztan rajottem, hogy konkretan kb mindig ugyanolyan hatekonysaggal alszok, semmi hozzaadott erteke nincs ha latom reggel az alvasi adataimat, azota ejszakara kikapcsolom es leveszem. Tehat az is egy eleg hosszu intervallum toltesre. Akik hagyomanyos orat hasznalnak gondolom ok se alszanak vele, anno en se aludtam oraval. Tehat a napi toltes felhozasa siman egy krealt indok. Mivel mennyivel macerasabb csak ugy leb@szni az ejjeli szekrenyre az orat, mint rarakni a magnesesen racuppano bolcsore. kulonfele energy saver megoldasokrol nem is beszeltem..
-
Schuler888
senior tag
Hat, ha olyan szinten mokolhato rajta a ROM mint a telefonjaikon, akkor sztem siman le lehet turni rola ezt a formedveny xiaomi watch launchert es tadamm ott a pure Wear OS
Amire nem mellesleg raferne egy facelift.. evek ota nem nyultak hozza, lassan keud kicsit avitossa valni a GUI..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest