- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambination
tag
Miben nem tud ennyit????Feleségemnek vettem annó(még használja,szereti)egy 3.gen. iwatchot,idén bővült Neki egy samu watch active-al,most rendeltem egy kospet magic nevűt..nekem volt samum amit cseréltem erre a Kospet Hope-ra,teljes 1 napig volt huawei gt-m..amiben még hátteret sem tudtam letölteni,mert nem volt hova vagy miből(tavaly decemberben)miben nem tudnak a Kospetek többet?Teljes értékű android 7.1 fut rajta.játékokat,zenéket,filmeket teszek rájuk a 32 giga tárhelyre,wifi,gps,mobilnet,4G hanghívás a simről és messenger,videóhívás,lépésszámláló,pulzusmérő,alvásfigyelő és vízálló..miben tudnak azok többet??amikor még ezt sem tudják egy telefon nélkül önállóan..melyikben van 3 giga ram 32 giga tárhely többmagos proci 1 vagy 2 kamera ?Gyerekek(44éves vagyok)lehet fikázni név nélkül,én saját tapasztalatból írom a tanácsaimat,saját véleményemet.Valóban van trendi márka amitől raj lesz az ember,meg van amit használni lehet.Szóval a kérdés marad:mitől tudnak többet az általad dicsért okosórák,mint a Kospet órái?
-
ambination
tag
Azért írtam, hogy rekordaksi az 500as aksi? Fogalmam sincs, hogy a Kospet márka milyen nemzetiségű cég, mit és hol csinál még, neten sem néztem utána, de.. De.. Teljes értékű 4G-s telefonnak használható sim kártyás androidos amoled kijelzős 3 giga ramos, kamerás stb stb "okosórát" adnak 45ezer huf körül. Lassan egy éve hordom, konyhán dolgozva heti 4x13.5 órát, bírja az olajat vizet mosogatószert lisztet meleget és a nem rekord méretű 640es aksija bírja 1.5-4 napig. Telefonként 1 napig, óraként 4 napig. Akkor mi ez a Rekord Xiaomi aksi? 🙈
-
kalimist
aktív tag
Tehát mégegyszer: közel 50%-os piaci részesedése van a Watchnak úgy, hogy az Android/iOS arány kb. 85%/15%. Nem értem, hogy ebben a felállásban kivel kéne felvennie a versenyt? A 15%-os piaci részesedésű Samsunggal vagy a 10% alatti Fitbittel?
Milyen leírásról van szó ami nekem fáj? Ha már fájdalomról van szó az ebben órában lévő múzeumi Cortex A7 cpu magok 2011-ből eléggé fájóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest