Új hozzászólás Aktív témák
-
Shepard
tag
válasz
zoltszalay #11 üzenetére
Na a Vita-t mondjuk én is adom, nagyon sok szép élményem fűződik hozzá. Siker termék-e vagy sem, én személy szerint szeret(t)em nagyon.
-
Shepard
tag
válasz
zoltszalay #7 üzenetére
gzoli: "attól függetlenül, hogy elismerem, szép a teljesítménye, jók a játékok" - és ott a pont, egy konzolt játszani vesz az emberek java része... hozzá teszem nem vagyok rajongó.
zoltszalay: ízlések és pofonok. Lehet hogy a Wii U üzletileg bukás volt, mégis hatalmas játékok jöttek ki rá, amik portjának a Switch java részt köszönheti mai napig a sikerét.
Úgy általában - elhiszem, hogy a Ninti szeretné elkerülni a Switch feltörését, de azért egy mentés backup már igazán elférne a konzolon. Szerintem a legnagyobb pofátlanság a mai napig ezért online előfizetést kérni a néptől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest