Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ricsi 1984 #243 üzenetére
Rákeresel a Mobilarénában a tesztekre. Nekem volt Note 8 Pro, Note 9 Pro is, a Mi 10T-hez még nem volt szerencsém, de most egy Mi Note 10-et használok. A pénztárcád dönti el, vagy a feleséged. Én személy szerint bármelyiket ajánlom.
-
válasz
Nokedli999 #236 üzenetére
Sokkal jobb a Xiaomi ha nem fontos az Amoled. De ha a samu akkor A71.
-
válasz
Leslie1966 #207 üzenetére
Én is most ezen gondolkodok, de a pakliba még a Mi 10 Pro, és a Mi Note 10 Pro is van.
-
válasz
janos1988 #117 üzenetére
Nekem mindkettő van, a középkategoriában mindkettő jó, most kezdtem el használni öket még sokat nem tudnék mondani róluk. A pénztárca is dönthet. A kamera mindkettőben jó bár nem éri utol a P 30 Promat, A71 Amoled kijelző, 4500 akku, egy hátrány az ujlenyomat olvasó nagyon sz@r, 9 Pro nagy akku 5020 mah, a kamera nagyon kilóg emiatt asztara téve karcolódhat? ezért én egy vastag tokot vttem hozzá.
-
Sziasztok! Én most vettem egyet két hete egy hónaposan Magyar és majd két év garanciával, több tokkal. Eddigi tapasztalatom, nagyon jó középkategóriás telefon, a kamera tökéletes, jól bírja az akku, nagy kijelző, eddig semmi probléma. Az elődmodelje is meg voltak, Note 7, Note 8 Pro, és ez már felveszi a versenyt a 1-2 ével ezelőtti csúcs telefonokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest