Új hozzászólás Aktív témák
-
Maestru
lelkes újonc
Már 1,5 éve használom, nagy megelégedéssel kifutó modellként vettem. Akkumlátor 2 nap normál használat mellet. Nem játszom de a rendszer eddig egyszer sem akadt meg. Kamerában egyedül a széleslátó a gyenge a többi teljesen jó, akinek nincs szüksége csúcskategóriára még ma is teljesen jó szerintem.
-
Drughi
addikt
válasz
elfelejtette #325 üzenetére
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
melyik a legfrissebb szoftver a készülékre.
Várható rá android 12? -
Nozy82
tag
Sziasztok!
Kijelzőt honnan érdemes rendelni? -
Sanyai
csendes tag
Sziasztok! Van egy olyan, h a 3 hónapja nem használt alkalmazásokat a telefon letiltja, a menüben már nem lehet látni, beállításoknál az alkalmazásoknál ott van. Sehogy sem tudom visszaállítani. Konkrétan az fm rádióról lenne szó. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Kikoma
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam oda, hogy lecseréljem az 5,5 éves Mi 4C telefonomat.
Kinéztem a Redmi Note 9 pro (6GB+128GB) 75.000Ft-ért, Poco M3 pro 5G (6GB3128GB) 83.000Ft-ért, Mi 10T Lite (6GB+128GB) 85.000Ft-ért
Redmi note 9 pro felé húz a szívem a kamera miatt, viszont a felsoroltak közül a legkorábbi telefon. Android 10-el és MIUI 11-el.
Van valakinek tapasztalata hogy frissebb android oprencszert és MIUI szoftvert használt vele: Megoldható ez is? Mert hardverileg elbírná.Köszi a segítséget előre is!
-
p2pp
őstag
válasz
Gubek-Einste #318 üzenetére
Sikerült. Köszi!
-
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani, h az Alapértelmezett Böngésző, na a Mi böngésző legyen, hanem a Google Chrome?
-
perszeferenc
csendes tag
Sziasztok
A vodafone-nál kapható Redmik azok függetlenek? -
sanyci
senior tag
válasz
zsolesz967 #313 üzenetére
Szerintem alapból tudja, csak be kell állítani:
"Az értesítések ébresszék fel a képernyőt" kapcsolót kell bekapcsolni -
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Feleségem olyan alkamzást keres a 9 pro-jára,ami felébreszti a képernyőt értesítés érkezésekor.Van ilyen?
-
milkabrams
őstag
Sziasztok
Munkatársamnak van egy ilyen telefonja és belefutott egy olyan problémába, hogy pár óránként újra és újra megkapja ugyan azt az egyszer elküldött sms-t, a másik fél telefonján nyoma sincs a több kiküldésnek.
Valami ötlet? -
Pendragon911
aktív tag
Én ilyet nem tapasztaltam semmilyen frissítés után. Elképzelhető, hogy valamelyik update nem tett jót neki, de szerintem ez bármelyik gyártónál előfordul sajnos, később javítják majd, de erről nem maga a készülék tehet. Szerintem hamarosan kijön a 12.5-ös, ha azzal is gond lesz, akkor előbb jelezd a Xiaomi ügyfélszolgálatnál, hátha ott tudnak többet mondani. Nekem eddig pozitívak a tapasztalataim ezzel a telefonnal.
-
zsolez76
tag
Üdv! Miui 12-n, hogyan lehet mappát kirakni a kezdőképernyőre?
-
vivo2000
tag
Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni a kislányom telefonját nem tudom bekapcsolni, reggel még működött most meg hiába tartom nyomva nem reagál semmire. Próbáltam töltőre tenni de semmi,Próbáltam hangerőgomb + bekapcsológomb semmi mi lehet a baj a válaszokat előre köszönöm mindenkitől.
-
DvP
tag
Én egyre többet csalódok ebben a telefonban. Ezekkel a szar frissitésekkel egyre rosszabb lett a telefon.
Hívásoknál egy csomószor felvillan a képernyő és van hogy el is állítok valamit a fülemmel 😟, aztán már sokszor észrevettem, hogy érzéketlen a kijelző, de a legrosszabb az akku idő lett. Töltésnél lassabban tölt, főleg akkor ha közben használom is a készüléket illetve sokkal gyorsabban merül mint előtte. Frissítés előtt, reggel 6kor bekapcsoltam a telefont 100%on és 16 órakor kellett töltőre rakni. Ekkor volt benne még 20%, úgy hogy szinte végig használtam, neteztem filmet néztem rajta. Most ez az idő kb 3 órával lett rövidebb.
Egy vicc lett ez a telefon, azt hiszem ez volt az utolsó xiaomi készülékem -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Elgondolkodtam, hogy telefont cserèlek. Redmi note 10-re megèrnè cserèlni ezt a telot?
-
Pendragon911
aktív tag
Nekem nem a Wifi-vel, hanem a Bluetooth-tal van hasonló gondom. A Honor Band 5 többször is azt jelzi, hogy nem kapcsolódik a telefonhoz, de néha meg igen és nem tudom, hogy mi lehet az oka. A Huawei Mate 20 Lite esetén is volt ilyesmi probléma, de ott valamiként meg lehetett erőszakolni a Bluetooth-ot, hogy kikapcsolt képernyő esetén se kapcsoljon le. A karkötő a Huawei Health által csatlakozott, amit a Huawei App galery oldalról lehetett letölteni, hogy egyáltalán párosítani lehessen a két eszközt.
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Most vettem újonnan a készüléket és folyamatosan eldobálja a wifit.
Van valami megoldás rá?
Köszönöm. -
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok, Huawei Mate 20 Lite után keresek telefont, ez a típus aránylag kedvező áron kapható Telekom-nál, szerintetek megéri erre váltani? Mi a véleményetek a telefonról röviden?
-
gthomma
senior tag
Kijött a 12.0.4 -es frissítés, elképesztően hangos lett a hívás közbeni hang, szinte leszakad a fejem pedig a legkisebb hangerőre van állítva,lehet ezt valahogy csökkenteni?
-
gthomma
senior tag
Üdv!
Én magam is bujoltam egy ilyen devicétMelyik az utolsó hivatalos szoftververzió rá, a gúgle 11-es MIUI-kal szórakoztat ....
-
peter6334
csendes tag
Üdv!
egy kis segítséget kérnék, nemrég vettem redmi note 9 pro telefont és folyamatosan nem kapom meg rajta a facebook messenger üzeneteket(miközben a tartalék samsung telomon simán megkapom), a telefonon minden engedélyezve van.
valami ötlet? -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátom épp ilyen telót szeretne vásárolni és 4k-s videó felvételben is gondolkodik alkalmanként használva.
Kíváncsi arra, hogy 4k-ban ill. FullHD-ban mennyi helyet foglal pl. 10 percnyi anyag ezzel a készülékkel
Barátom nevében is köszönöm az infót
szerk.
még egy kérdés: hosszabb 4k video felvételnél (1 óra hossz kb) melegedés okoz/nem okoz gondot?
-
kutga
félisten
válasz
frankstork #296 üzenetére
De két külön hálót szór a router nem? Csak az egyiket állítsd be a telefonon.
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok! Valahogy be lehetne állítani, hogy csak az egyik wifi sávon működjön? Új UPC routert kaptam, abban nem lehet letiltani az 5Ghz-et, tök fapados a fw, és az állandó váltogatás miatt folyamatosan megáll a videó... Viszont a telefon beállításokban nem találom úgy mint régen, hogy a két sávot külön mutatja...
-
Tyurp
kezdő
Elírtam: "xiaomi mate 9 pro"
ezer bocs.
-
Tyurp
kezdő
Kérdés: Hogy lehet, a feleségem előző telója (huawei mate 10 lite) szebb képeket csinál, mint a xiaomi mate 9 pro? Őt nem zavarja, de engem igen, mikor küldi a fotóit, látom, hogy zajosak, egy két kivétel van ami jó, de azok verő fényes nappali képek. Belső térben lámpánál, alkonyatban, vállalhatatlan.
-
szasanyi
félisten
Okostok használatát hol lehet / kell beállítani? Köszi!
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
A névjegyekben hol találom azt a beállítást, hogy melyik fiókot jelenítse meg? A Megjelenés alatt nincs ilyen lehetőség.
-
Sziasztok!
Tapasztalt- e már valaki olyat hogyha csorog a készülék, a képernyő sötét, nem lehet felvenni? Köszönöm. -
jano33
csendes tag
Hali Mindenkinek
Most váltottam egy régi redmi telefonról.
Nagyon hiányolom az üzenet alkalmazást.
Az Apkmirror-ról letöltöm de még csak el sem indul.
Tud valaki megoldást. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A fiam használ ilyen telót. Panaszkodik hogy messenger üzeneteket nem kap meg, pontosabban nem jelzi az üzenetet, csak ha belép, akkor látja hogy van új üzenet.
Van valami megoldás erre? -
Ciccuka
veterán
válasz
TeeBee73 #280 üzenetére
Geekbench 5.3.2
Xiaomi Redmi Note 9S 6/128GB (Miui 12.0.3?)
Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm)
Single-Core: 564
Multi-Core: 1678Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB (Miui 12.0.3?)
Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm)
Single-Core: 563
Multi-Core: 1768Poco X3 NFC 6/128GB (Miui 12.0.7)
Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm)
Single-Core: 567
Multi-Core: 1799Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3/32GB (Miui 12.0.1)
Qualcomm SDM636 Snapdragon 636 (14 nm)
Single-Core: 275
Multi-Core: 1186Samsung Galaxy A40 4/64GB (OneUI 2.0)
Exynos 7904 (14 nm)
Single-Core: 266
Multi-Core: 1006 -
TeeBee73
veterán
Oké. Vasárnap lesz időm, összedobok egy Note 9 Pro, Redmi 3 Pro, Redmi 7, Nokia 1 tesztet, ha találok még működő droidos telót, azokkal is összevetem.
MOD: Ha már tesztelek: Piston 3, és Piston Youth fülessel is fényévekkel jobb a Redmi 3 Pro hangminősége. Meg is hagytam MP3 lejátszónak.
-
Ciccuka
veterán
AnTuTu és Geekbench 5 tesztet csinált már valaki?
-
Rafk89
friss újonc
Sziasztok. Térerő érzékenységi problémái vannak a Note9 Pro-nak? Redmi 3s-ről váltanék, mert kiöregedett és egyre többször eldobálja a hálózatot, ami igen zavaró.
-
Oldman2
nagyúr
Létezik egy másik, jelenleg #4417 hozzászólást tartalmazó Topik a készülékhez, szerintem szokjatok át Ti is oda a jövőben!
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #271 üzenetére
Ok. Lehet, hogy befizetek rá majd.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #268 üzenetére
Novát.
Nem gond, csak nem értettem, hogy az miért nem működik nálam. -
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #265 üzenetére
Nekem a "bárhol lehúzomra" nem hozza le.
-
Beres1978
csendes újonc
Sziasztok
Tudnátok segíteni nekem abban, hogy hol tudom beállítani a gyorshívást ( nem a kedvencekre gondolok.)
Illetve még abban kérném a segítségeteket , hogy a gyári időjárás animációját töröltem a telefon kezdőképernyőjéről azt valahogy vissza lehet állítani?
Segítséget előre is köszönöm -
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #263 üzenetére
Ezek mind olyan dolgok, amik nélkül is teljesen jól elvagyok. Azt nem tudtam, hogy én vagyok suta és nem találom vagy nincs benne.
Köszi! -
"... minthogy az alsó vezérlő sávon ne csak 3 műveleti funkció legyen, hanem az értesítő sáv, redőny le-felhúzogató ikon is."
Ilyen nincs a MIUI-ban tudtommal."A fő ikonok lapozásánál is megszoktam a loop módot, ennél ezt se találom.
"
Launcher csere, tudtommal az alap launcher nem tud ilyet."Aztán olyan ikon készletet keresek, aminek nincs se kerek, se négyzetes háttere, olyan áttetsző hátterű ikonokat szeretnék."
Passz. A témákból kismillió van, én az alappal használom. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Pár napja vettem kézhez a készüléket, egy Huawei G(X) 8-at követ. Eddig mindennel meg vagyok elégedve. Pár olyan banális beállítást nem találok csak, amit megszoktam a Huaweien, minthogy az alsó vezérlő sávon ne csak 3 műveleti funkció legyen, hanem az értesítő sáv, redőny le-felhúzogató ikon is.
A fő ikonok lapozásánál is megszoktam a loop módot, ennél ezt se találom.
Aztán olyan ikon készletet keresek, aminek nincs se kerek, se négyzetes háttere, olyan áttetsző hátterű ikonokat szeretnék.
Sokat keresgéltem, de véleményem szerint rossz irányba.
Tudnátok e ezen egetrengető problémáim megoldására? -
pistu1
tag
válasz
Viktor0610 #260 üzenetére
Köszönöm, csak ennyi lett volna😇
-
Az már jobb, persze.
Kamera, akku, teljesítmény, plusz az 5G.A továbbiakban folytassuk a megfelelő topikban, ha van további kérdés.
Melyik okostelefont vegyem? -
pistu1
tag
És mondjuk egy xiaomi mi10t lite?
-
-
pistu1
tag
Sziasztok! Szerintetek mennyivel lenne előrelépés egy mi9t-ről egy note 9 pro-ra való váltás? Az asszony szemetvetett a telefonomra, és magamnak egész szimpatikus ez a note 9 pro meg jókat is halottam róla
-
válasz
Ricsi 1984 #243 üzenetére
Rákeresel a Mobilarénában a tesztekre. Nekem volt Note 8 Pro, Note 9 Pro is, a Mi 10T-hez még nem volt szerencsém, de most egy Mi Note 10-et használok. A pénztárcád dönti el, vagy a feleséged. Én személy szerint bármelyiket ajánlom.
-
xviktorx
tag
válasz
korcsillio #253 üzenetére
Nekem nem kellett kapcsolni alapból volt volte.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Ma vettem a telefont és azt szeretném kérdezni hogy hol lehet a volte bekapcsolni? -
Én mást használok, hosszú évek óta: Időjárás Magyarország XL PRO
-
Oldman2
nagyúr
-
Beres1978
csendes újonc
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni, hogy a telefonon hogyan lehet beállítani, hogy a főképernyőn az időjárás előrejelzést az aktuális helyszínen mutassa ne pedig az előre beállított városét?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
válasz
Ricsi 1984 #243 üzenetére
Ezt inkább ide: Melyik okostelefont vegyem?
Mondjuk, az kifejezetten tetszik, hogy a Xiaomit részesíted előnyben.
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnénk kérni. Feleségemnek szeretnénk telefont venni . Neki a főbb szempont a kamera. ( Főkamera ,selfie egyaránt.) Amik szóba kerültek : Note 8 pro,, Note 8 T,, Note 9 pro,, és ami most még drágább a Note 10 T. Nem tudom nagyon mik az eltérések,sok a hasonlóság is. Hallottam olyat is , hogy a Note 8 pro még mindig a legjobb képalkotásban,hiába olcsóbb. Hogy ez mennyire igaz ,passz. Segítsetek, ha tudtok légyszi. Pro-kontra. Más alternatívát is elfogadok. Max 160.000 ft-ig. Előtérben vannak a Xiaomi termékek,mert még nem csalódtam bennük. Előre is köszi!!!!
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Hogyan lehet megoldani, hogy a tisztitó alkalmazás bizonyos programokat ne állitson le mikor elinditom a tisztitót?
-
Beres1978
csendes újonc
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni tőletek
Tegnap vettem egy note 9 pro készüléket
Igazából csak navigációra
Fel is töltöttem a tomtom navigációs programot ami nem teljesen működik tökéletesen
Az alábbi hiba merült fel
A készülék kijelzőjén nem jelenik meg a megengedett sebesség a piros markában.
Más márkájú illetve xiaomi készüléken tökéletesen működik
Tudna valaki segíteni, hogy mi okozhatja a problémát?
Az egyik kép a xiaomi a másik pedig egy huawei telefonról készült.
Segítséget előre is köszönöm -
válasz
Nokedli999 #236 üzenetére
Sokkal jobb a Xiaomi ha nem fontos az Amoled. De ha a samu akkor A71.
-
erzol
őstag
válasz
Nokedli999 #236 üzenetére
Szia!
Én A50-ről váltottam.
Persze "jobb" az Amoled, de nem olyan eget rengetően.
Számomra a kamera több, mint jó a samuhoz képest. Pro módban még részletesebb a beállítási lehetőség.
Akkuban lazán megy a 1,5-2 nap közepes használás mellett.
Én abszolút nem bántam meg, úgy, hogy eddig csak samsung csúcstelóim voltak s7 edge-vel bezárólag. (+A50) -
Nokedli999
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Telefont váltanék (huawei P20 lite van most) és nem igazán tudok dönteni a Redmi 9 Pro és a Samsung A51 között.Nyilván Samsung kijelzőben sokkal sokkal jobb, a 9 Pro viszont combosabb aksiban és gyorsabban is tölt.
Van valakinek tapasztalata esetleg mind a kettővel? Nekem Samsung még sosem volt, leginkább Huawei. Cégese tellóm Xiaomi (valami kotvány! Valami 30 pár ezer Ft volt újonnan bő egy éve) Mivel ilyen "gagyi" tellóm van aXiaomitól így a tapasztalatom sem túl jó vele úgymond, viszont barátnőmnek is Xiaomi van, családban is van pár és ismerősi körben is. Ők mind jónak mondanak róla.
Szolgáltatónál venném előfőzetés megújítás mellé. Az A51 per pillanat 50 000 Ft lenne nekem, a Note 9 Pro 61 000 Ft, szóval kb semmi különbség nincs az árában ami "egyértelműen" elbillentené a mérleget az egyik irányba.
A legfontosabb talán a kamera lenne, azonbelül is leginkább a fotózás mintsem a videózás azt hiszem.
Láttam voltak akik írták az A71 is de az per pillanat 91 000 Ft lenne nekem ,annyit meg nem szánok telefonra.
Bocsi ha kicsit összeszedetlen lett, de veszettül döntésléptelen vagyok
Annyira "nüansznyi" különbségek vannak, főleg hogy esetemben az áruk is majdnem megegyezik.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
kaliczrob84 #234 üzenetére
Gratula!
A 2. kérdésedre tudok válaszolni.
Nyomj hosszan a kezdőlapon, ilyenkor tudod szerkeszteni a lapokat. A lapok tetejére bökve tudod kijelölni, melyik legyen az elsődleges.
Egyébként gyere át ide, itt nagyobb a látogatottság.
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telót. 2 kérdésem máris lenne. Lehet, hogy csak én vagyok vaksi.
- Ki lehet kapcsolni a navigációs sáv rezgését?
- A főoldalam 3 lapból áll. Van rá mód, hogy a középsőt jelöljem ki a fő lapnak? -
Soros terv
újonc
válasz
Viktor0610 #216 üzenetére
A kameraalkalmazásokban a Full a kijelzőre vonatkozik, vagyis, hogy a látható kép kitölti a teljes mezőt (azaz szélesebb a 16:9-nél is). Maga a szenzor általában 4:3-as, vagyis ez az arány adja ki a lehető legteljesebb képet. Minden más oldalarányt úgy hoz létre, hogy ebből levág részeket.
-
Zelk 1
csendes tag
Be lehet valahogy állítani,hogy mms-t tudjak küldeni,ha ki van kapcsolva az adat?A Huaweinél volt rá lehetőség itt sehol sem találom!
-
-
-
dogi01
aktív tag
Frissítés előtt tökéletesen működött hogy youtube appba ha kikeptem akkor kisablakban futott tovább a videó. Ez most nem működik. YouTubeon be van kapcsolva a kép a képben
-
Zelk 1
csendes tag
Sziasztok!Az alsó gombokat hol lehet állítani ?Nincs menü gomb és nem tudom eltüntetni sem.
-
Nálam még jobban is bírja kicsit. Videót nagyon keveset nézek, de játék akad bőséggel. Rosszabbul semmiképp nem teljesít, mint elotte 11 alatt.
Akkukezelő mit mond, melyik alkalmazás eszi meg? Nekem régebben másik telefonon a Facebook ragadt be egyszer, és konkrétan 2 óra alatt felére merült, nem tudott depp sleepbe menni, mert mindig ébren tartotta. Újraindítás segített.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! A napokban megkaptam a miui 12 frissítèst ès èrezhetően jobban merül a telefon mint eddig. Ezidáig reggel töltőről levève a nap vègère kb 60%-ig merült le, most 20-25%. Másnál nincs ilyen gond?
-
Dhampir
félisten
Na, most jelentkezett egy olyan probléma, hogy a videókat nem játssza le a gyári galérián belül. Állítólag fotóknál is előfordult lapozás közben.
Folyton azt írja ki, hogy "A(z) Mi Videó alkalmazás állandóan leáll".
Először az SD kártyára gyanakodtam, de utána átmásolva a belső tárhelyre és onnan megnyitva a fájlokat ugyanez a hibajelenség következik be.
Ilyen problémátok nektek is volt, vagy lehet, hogy rossz a telefon?
Még azt megpróbálom, hogy felrakok a felhasználónak a Play Áruházból egy médialejátszó programot.
-
Zelk 1
csendes tag
Sziasztok!Rendeltem egy ilyen telefont szolgáltatótól.Soha nem szoktam mókolni a telefonokkal.Egy Huawei mate 20 Lite telefont fog váltani.Kicsit félek a költözéstől,de valahogy megugrom.A kérdésem az lenne,hogy mennyire stabil a telefon rendszere.Visszaolvastam többen panaszkodnak,hogy gyenge a térerő vétele,sűrűn bontja a wifit,random bontja a beszélgetéseket.Aki már régebb óta használja megirhatná a tapasztalatait.És még egy kérdés ,ha megjön engedjek el rajta minden frissítést,majd csináljak egy gyári beállítást és csak utána kezdjem belakni a telefont.Előre is köszönöm a válaszokat.ui.nem vagyok egy mókolós típus.Köszi!!!
-
Rickeffe
aktív tag
OkosTELEFON teszt esetén nehogy a hívás minőséget is leteszteljétek.
-
-
Leki78
tag
válasz
Viktor0610 #214 üzenetére
Melyiket érdemes használni?
-
-
Leki78
tag
Sziasztok lenne két kérdésem.
A játékkal játszok és hívnak, amikor felveszem a telefont akkor alapból kihangosítva veszem fel a hívást. Ezt ki lehetne valahol kapcsolni?
A másik kérdésem, ha az alap kamerával fényképezek akkor a beállításban van olyan lehetőség a képarányban, hogy 3:4, 9:16, Full, 1:1 ezek közül melyiket érdemes használni? Melyiknek van a legjobb képminősége?
-
-
x1port
addikt
Megjött a 12 svájci régión
-
-
válasz
Leslie1966 #207 üzenetére
Én is most ezen gondolkodok, de a pakliba még a Mi 10 Pro, és a Mi Note 10 Pro is van.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #201 üzenetére
Mésem lett Samsung. Xiaomi Mi 10T Pro lett az utód. Eddig szépen muzsikál.
-
x1port
addikt
válasz
PieroPiero #205 üzenetére
Talán a gyári visszaállítás ami segíthet.
Sajnos ez a.
Nálam is jelentkezett már több telefonomon.
Szerencsére ezen még nem.
Megoldás nem volt rá. Néha működött néha nem.
Esetleg a védő üveg nem kavarhat be -
PieroPiero
csendes tag
Találkozott valaki olyan problémával már H a proximity sensor nem akar működni? Megpróbáltam kalibralni de nem aktív egyik gomb sem... Hibásnak baromira idegesítő H kialszik a kijelző és nem akar bekapcsolni magától... Van valakinek erre megoldása? Előre is köszi:)
-
x1port
addikt
Szerintetek az megoldható valahogy ne zavarjanak üzemmódban,hogy villogjon az értesítő led ?
Illetve a 960fps videónál normális,hogy csak pár mp-et rögzít -
Dexter68
addikt
válasz
janos1988 #202 üzenetére
Valószínűleg az, hogy másfél- két hétig nem indítottad újra. Ez egy számítógép. Teleszemeteli a saját cache-ét, beragad ez-az a RAM-ba, pont mint egy asztalinál. Hetente tolsz neki egy tisztítást (bár ezügyben jelentkezik rendszereseni), kitakarítod a cache-t, restart.
-
janos1988
addikt
Jó másfél, két hét után mindig előjön egy olyan hiba, hogy darabos lesz a menürendszer animációja, olyan mint amikor egy játékban leesik az fps 30-ról 15-re. Chrome is beszaggat vagy valami ilyesmi. Újraindítás után minden pöpec. Ezt mi okozhatja?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Viktor0610 #200 üzenetére
Igen, a MIUI, a kijelző sem az igazi, az árnyékos selfi kamera nyílás és a jóval gyengébb hálózat érzékenység-ahol a Note9-es simán megy az LTE, VoLTE hálózaton gyengébb vételi helyen ott a Redmi nem tud kapcsolódni. Két kártyát használok-fentebb leírtam a problémát.
A hangminőség sem jött be-főleg hogy a hang csak mono módban jön a hangszó(rók)on.
Kézbe véve is más érzést ad teljesen a Note 9, egy iparművészeti remekmű. Maradok a Samsungnál, a következő is Note széria lesz, igaz ott is megjelent már a műanyag hátlap sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged