- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
Lehet redmi note 9 pro - n gyorsabb mint mi note 10 lite - n. Nekem picit lassabb a reakció ideje (minimális) mint A70-en volt. De pontosságban össze se hasonlítható! A mi note 10 lite 10- ből 10-szer felold a samsung A70 kb 10-ből 6-szor. A70 száraz ujjat annyira nem szereti, hogy akkor nekem fel sem oldott! A xiaomi mi note 10 lite akár száraz akár nem mindig felold. És az arcfelismerés is sokkal jobb! Én nagyon kellemesen csalódtam. Tudom a redmi note 9 pro nem ugyan az a teló de szerintem az ujjlenyomat olvasó ebben is ugyan olyan hatékony mint a mi note 10 lite - ban.
-
Ha gondolod, próbáld ki a Poco Launchert.
Playről tölthető, van benne app drawer, és ami miatt nekem kifejezetten tetszik, az a dupla koppos kijelző kikapcs. -
-
-
Dexter68
addikt
Hát én még csak várok a telefonra. Aug. 23-án rendeltem, a Banggood azt igérte, hogy szerinte szept. 28-án itt lesz, ehhez képest a GLS-től kaptam ma egy levelet, hogy 14-én számíthatok rá. Eddig nyugodtan ültem a babérjaimon, de lehet, hogy a holnap-holnapután lesz a világ leghosszabb hétvégéje
-
Dexter68
addikt
Sejtettem, hogy ilyen remények vannak a háttérben, csak azt nem tudom, hogy mennyire lehetünk biztosak abban, jobban járunk. Illetve romlik-e annyit az akksi a telefoncsere-periódus lejárta előtt, hogy érdemes legyen szarakodni vele. Én minden telefonomnak úgy állok neki, hogy na, ezt legalább 4 évig használni fogom, de valahogy mégis 1-2 évente lecserélődik. Vagy összetöröm, vagy elavul a szoftver, vagy elegem lesz egy bugból...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest