- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
viktorhu #1528 üzenetére
Arra, hogy a kártyákon zajló hívásforgalom fügvényében a Net is váltogatódjon, a gyári beállítások között tuti nincs lehetőség.
Hogy ez valami segédprogrammal megoldható-e, más kérdés. De én még nem találkoztam ilyennel sem, noha nem elképzelhetetlen, és pl. Waze használat közben, nem is lenne olyan haszontalan az adatkapcsolati folyamatosság. -
paolinho
őstag
Köszi szépen! Igen, látom, valóban működik Nálad, de nálam valami kompatibilitási gondja lehet, mert hibával leáll.
Töröltem, újratelepítettem, újraindítottam, épp hogy csak FR-t nem csináltam, de az nem ér nekem ennyit, szóval sajnos ezt a projektet ejtenem kell. A Lottó app alól sajnos nem kiválasztható az SMS küldő kártya. De pl. a parkoláshoz választani tudok a két szám közül. Mindenesetre érdekes.(#1491) aprokaroka87: De ez az app alkalmas ugyancsak elsődleges engedélyeket adni a kártyákhoz (pl. SMS küldésre)? Privat DNS-t én legfeljebb reklámszűréshez használok, ezt a Cloudflare vonalat nem ismerem.
-
paolinho
őstag
Azzal kapcsolatosan tudnátok segíteni, hogy a sima "gyári" Global romban (nincs mókolva a teló) hol lehet megadni fix beállítási pontnak azt, hogy az SMS az 1-es SIM-ről menjen minden esetben? A 2-es SIM-hely a céges kártyáé, és véletlenül sem lenne jó, ha pl. a Lottó számok onnan kerülnének elküldésre.
-
paolinho
őstag
Egy pillanatig se habozz, vágj bele nyugodtan. Ha egy jó romot akarsz, és sokat nem akarsz később bajlódni heti frissítésekkel, akkor használd a Xiaomi.eu Stabil rom-ját. Ez tudja rögzíteni a beszélgetéseket.
A feleségem telóján (igaz ez csak Note 7) a MAGISK segítségével simán "át lehet verni" mind a Telekom, mind a banki akasztókat. Szóval ez ne tartson vissza, működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest