Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hegti
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
-
kanyi51
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Esetleg ha be van kapcsolva a MIUI mentés, akkor az hízhat. Miui mappa Backup almappa, és ha ott van több, fájl akkor a legutolsó marad a többi törlés.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A legegyszerűbb módszer, ha csináltok egy factory resetet, de sajnos egy idő után újra gyarapodni fog. Régebben utána olvasgattam, hogy mit lehet ellene tenni, de nekem semmi nem segített csökkenteni az Egyéb tartalmát. Én egy 64 gigás Note 8T-t használok, egy hónap alatt 2 gigát hízott az Egyéb, most 9.34GB. Pár száz megát tudtok nyerni vele, ha a Chrome, Youtube, Facebook, Messenger és egyéb appok gyorsítótárát kiürítitek. Sokan még arra esküsznek, hogy kevesebb felesleges appot kell telepíteni és törölni, ezzel alacsonyan tartható a mérete.
Redditen találtam egy topikot ahol írnak egy megoldást, de nekem nem vált be. Mindenesetre bemásolom neked az eredeti tartalmát a topiknak."I've tried everything and it only cleared around 5GB.
My phone (Redmi 9, MIUI 12.0.4) still has 41 GB of Other files, 4.4GB of apps, no photos, videos, or audio, 13GB of System files.
Here is a compilation of solutions I have found and tried:File Manager > Settings > Show Hidden Files > File Manager > MIUI > Gallery > Trashbin > delete all files in Trashbin.Download Disk Usage Storage Analyzer. Go to File Categories > Others. Delete the contents of " File and '0' file. Do NOT delete obb and data file.Clear cache of YouTube and Chrome. Hold their icons > App info > Clear data > Clear cache.
I hope this at least helps other people."
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest