- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
Stylewars_kp #2640 üzenetére
... õ nem hallja a másik oldalt, az nem hangszóró
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600 #2612 üzenetére
Nekem RN7-em van, ezért én Parrot-féle Gcam-et használok! Az idézetben ajánlott beállításokkal szebb lesz az elkészült fotó! A 4K, ha van olyan tv-d, szebb képet ad, tehát érdemes azt használni! A frame rate, meg ha kadenciahelyesen akarod megjeleníteni, amúgy is felesleges 30 fps felett ...
-
miqlas
őstag
válasz
féldekás #2610 üzenetére
A Note-ok eleve egy magasabb minõségi osztályt képviselnek. A RN8T ajánlott plecsnit kapott itt, a R9, meg semmit. Amúgy mindkettõt Bone123 tesztelte és az összefoglalóban is megemlíti, hogy a RN8T jobb vétel, igaz, akkor még drágább volt, mint most (64K vs 50K). Persze az a 6K HUF különbség, nem akkora, hogy ne érje meg inkább sokszorosan a RN8T!
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600 #2604 üzenetére
Gcam: olvass vissza!
-
miqlas
őstag
válasz
Zoli bácsi #2578 üzenetére
... nem kár érte!
-
miqlas
őstag
válasz
cidalain #2558 üzenetére
... természetesen mindenkinek mások az igényei és az elvárásai, így biztos vagyok benne, hogy sokaknak megfelel, amit a gyári szoftver lõ, nekem nem opció. Az én szememnek túl erõs a felületek összemosása, és a Gcam-hez viszonyítva a dinamika is szûkebb!
Lehet, hogy a MIUI 12-vel érkezõ szoftver hoz ebben elõrelépést, de azt nem biztos, hogy a mi telefonjaink (RN7, RN8T) megkapja ...Az lenne a furcsa, ha a gyári kamera app. nem lenne fent a telódon
Amúgy nálam az elõzõ kettõn kívül a ProCam és az Open Camera is fent van.
-
miqlas
őstag
válasz
cidalain #2549 üzenetére
Ez valóban faja, még úgy is, hogy picit bemozdult!
Nekem RN7-em van, így az általam használt Gcam nem mûködik RN8T-vel (fel sem települ)!
Persze egyre több barátomnak, kollégámnak van RN8T-je vagy RN8-a, nekik segítettem és nyomoztam ki a legjobban használható Gcam verziót ezzel a típussal. Ez pedig Wichaya portja, abból is az utolsó három
Korrektül lehet váltani a kamerák között és mind nappal, mind este remek fotókat lehet vele lõni -
miqlas
őstag
Nem is a Mpx, hanem a pixel binning technológia dob nagyot a dolgon. Teljesen más ligában játszik egy 8T ez miatt, mint a Redmi 9. A R9-be az Omnivision fõszenzora jutott, ami khm. sz@r. A Note 8T-be, meg a Samsung Isocell GM2 vagy GM1. Az utóbbiak tényleg nagyon faja fotók készítésére képesek mind nappal, mind éjszaka.
A RN8T másik elõnye ezen a téren, hogy van rá rendesen mûködõ Google Camera port, a R9-re a MediaTek chip miatt nem biztos, hogy lesz és ha igen, valószínüleg egy bughalmaz lesz.Persze ezek az állítások csak a fõszenzorra igazak, a többi a RN8T-ben is az Omni hulladéka!
-
miqlas
őstag
válasz
Zoli bácsi #1820 üzenetére
Ilyet? Szerintem nem!
-
miqlas
őstag
Nem érdemes cigánykodni a toldozással! Én vettem egy 1,8 m hosszú Blitzwolf kábelt! Qrwa jó!
-
miqlas
őstag
Nekem RN7-em van, nem RN8T, de bejárok ide elolvasni mi van a „kis”tesóval ... Erre sem sokan panaszkodnak, persze néhány ember beletenyerel egy-egy bugos darabba, de nem ez az átlag! Azzal nem értek egyet, hogy miért is ne írhatná le valaki, ha negatív tapasztalatai vannak, persze kultúrált keretek között! Azért az meg a panaszkodó egyedet jellemzi, ha 1-2 hónapig idejár és csak negatív dolgokkal traktálja a közösséget! Ilyenkor jogosan merül fel a kérdés: mi baja a kedves júzernek
mazohista vagy troll? ... csak hogy finoman fogalmazzak!
-
miqlas
őstag
-
miqlas
őstag
válasz
paolinho #1529 üzenetére
VoLTE kiváló megoldás erre, de a két sim-es b@szra nem gyógyír!
viktorhu: Két ötletem is van, de egyik sem fog tetszeni.
1. az egyik sim-et átirányítod a másikra, majd kiszeded és csak egyet használsz.
2. keresel egy olyan telefont, ami két sim-et is tud egyszerre aktívan kezelni. -
miqlas
őstag
válasz
mcsontos #1513 üzenetére
Phone Clone? Én ezzel költöztem Lumia 640-rõl Huawei P Smart 2019-re, majd a Huaweirõl RN7-re.
-
miqlas
őstag
... ha hunyorogva nézem 30 méterrõl, akkor talán!
Komolyra fordítva a szót. A felsõ káva mérete határozza meg, hogy a közelség érzékelõ a fényszenzor és a beszéghangszóró milyen méretû! Ez a méret az általad említett két telefonnál a ~10 mm/~6 mm de a RN8T-nél max. 2 mm!!! Ha pedig megnézed a Meizu és a Huawei adott telefonjait, a közelségi és fényszenzorok bizony szabad szemmel is jól láthatóak. A RN8T-nél és úgy álatában a vékony kávás (csepp noccsos és a kameralyukas) telefonoknál egyszerûen nem is lehet megtalálni, mert olyan vékony az a szenzor.
-
-
miqlas
őstag
válasz
Kisbocs06 #1316 üzenetére
... nem egyértelmû, hogy jobb-e! Csak nézd meg a Redmi 7 vs Redmi 8 szitut ...
Amúgy a RN8T-nél [ + ] a frissebb proci, az NFC, a frissebb main kamera szenzor (asszem GM2 van benne). A többi kamera egy zacskó szemét
Természetesen ez az én véleményem, és tapasztalatból mondom, két jóbarátomnak is RN8-a van, az egyiké egy T-modell
-
miqlas
őstag
válasz
Gyuszi83 #1189 üzenetére
... az egyik legjobb erre a célra az Open Camera ...
-
miqlas
őstag
válasz
junior11 #1185 üzenetére
... tévedsz! Be lehet állítani, csak semmi értelme!
-
miqlas
őstag
... ahogy a webdesiner kolléga is írta, ma ha webre fejlesztesz, egy okosteló kikerülhetetlen!
Amúgy csak Makoj24 hsz-ra reagáltam a fancy vs. kalibrált kijelzõ!
Az emberek többségének az „eyecandy” kell, fõleg az Instagram nevezetû kórság hatására! Minél túlszaturáltabb valami, annál menõbb/jobb ... behányok az ilyentõl! -
miqlas
őstag
Igen!
Én most a legfrissebbet használom RN7-en Parrot042-tõl, de két RN8-as ismerõsöm van egy sima meg egy T-s, mindkettõnek ezt: PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk tettem fel, és elégedettek vele ...
-
miqlas
őstag
válasz
instantwater #736 üzenetére
... nem hiszem!
-
miqlas
őstag
válasz
aprokaroka87 #733 üzenetére
... annál a helyzetnél, ami most van, kb. 100%-al jobb lenne a Google megoldása is!
A saját fotóimat szinkronizálom a saját pc-mre, a Google fotókba és a OneDrive-ba is. -
miqlas
őstag
... ha ez azzal jár, hogy általam kontrollálható körülmények között automatikusan frissíti az appokat, én szeretni fogom ezt a funkciót! Pont, ma az idén 22 éves fiamnak frissítettem egy rakás appot + 3 rendszer alkalmazást, mert erre is lusta!
... és hogy mlyen lusta? Azon szentségelt, hogy az elõzõ, lezúzott telefonjáról nem tudom lementeni a 2000 fotót, mert nincs bekapcsolva az usb-debugging vagy egyéb ezzel ekvivalens megoldás, hogy képernyõ nélkül is hozzáférhessek az azon tárolt adataihoz, pedig anno csak annyit kellett volna tennie, hogy bekapcsolja a Google fotók szinkronizáljon, ha wifi-re csatlakozik néha-napján ...
-
miqlas
őstag
válasz
spiderpig820 #649 üzenetére
... ha az elsõ indításnál figyelmetlen voltál és engedélyezted!
-
-
miqlas
őstag
Én itt olvastam, mit hogyan célszerû beállítani, de itt a RN8T összefoglalóban a 11. pontban Oldman kolléga is leírta a két legfontosabbat!
-
miqlas
őstag
A Gcam egy, csak a Pixel telefonokra készített kamera app. Ezt ügyes emberek sok-sok munkával portolták (moddolták) egyéb készülékekre! Tehát amit feltelepíthetsz a RN8T-re, az a modifikáció, amit az elsõ használat elõtt célszerû kofigurálni, az összefoglalóban található módon! Remélem, kielégítõ választ adtam!
-
miqlas
őstag
Itt nézz körül, amúgy igen, Google Camera
-
miqlas
őstag
válasz
instantwater #564 üzenetére
... ccc ... de kis gonosz itt valaki!
-
miqlas
őstag
Ez: PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk múködik RN8-on is, én telepítettem egy jóbarátom fiának a telefonjára!
-
miqlas
őstag
Ugyan én RN7-es vagyok, de a fõkamera ugyan az a két telón. Én most a parrot043 féle PMGC_7.2.014_Stable_V1.apk-t használom, de van parrotnak egy frissebbje PMGC_7.2.014_Aux_V2.apk és van ez: trCamera_V1.1_Eugene_Onegin.apk ami android 9-en a night sight és Astrophoto alatti kép elfordulós hibát is korrigálja - még nem próbáltam ki!
-
miqlas
őstag
válasz
aprokaroka87 #421 üzenetére
RN8-ban BT5.0 van.
-
miqlas
őstag
Akinek még nincs RN8T-je!
Kiárusítják a (Xiaomi) Redmi Note 8T mobilokat -
miqlas
őstag
válasz
aprokaroka87 #340 üzenetére
... nem értek hozzá, de nem hinném, hogy szoftveres fícsör lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged