- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisyoda
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Én megvoltam/vagyok elégedve a Note 4X-el.
Most kaptam egy smooth 4 gimbaldot. Nagyon tetszik.
Azért váltanék, mert a kamerája a 4X-nek nem annyira szép képet készít és a videó is sokszor kockás.
Nekem a Note 8T tetszik, gondolkodtam még a Mi9 Lite-on, de hasonló a kettő kamerája és árban majdnem fele annyi a 8T.Szóval az első kérdésem, hogy ha árban 100 alatt maradnék, akkor várjak-e a Mi 10-re mert ha az kijön akkor lejjebb megy a Mi9 aminek jobb a kamerája mint a 8T-nek vagy nem érdemes?
Másik kérdésem, hogy ez a készülék ezen az áron a Global-os vagy csak szerintetek a Global Rom-os? Szerintem a Globalos. Csak miért ennyivel olcsóbb? A 2 év garanciát tudom Bp-en is érvényesíteni? (ha kellene
)
https://www.hancosydigital.hu/p/xiaomi-redmi-note-8t-4-64-okostelefonNagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest