Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
... ha ez azzal jár, hogy általam kontrollálható körülmények között automatikusan frissíti az appokat, én szeretni fogom ezt a funkciót! Pont, ma az idén 22 éves fiamnak frissítettem egy rakás appot + 3 rendszer alkalmazást, mert erre is lusta!
... és hogy mlyen lusta? Azon szentségelt, hogy az elõzõ, lezúzott telefonjáról nem tudom lementeni a 2000 fotót, mert nincs bekapcsolva az usb-debugging vagy egyéb ezzel ekvivalens megoldás, hogy képernyõ nélkül is hozzáférhessek az azon tárolt adataihoz, pedig anno csak annyit kellett volna tennie, hogy bekapcsolja a Google fotók szinkronizáljon, ha wifi-re csatlakozik néha-napján ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autószerelők, autószerelés
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest