- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2903 üzenetére
Van fólia a kijelzőn? Ha igen, esetleg nincs ott a közelségérzékelő környékén feljőve vagy levegősödve? Mert ha igen, az tud ilyeneket okozni.
Más:
Én se bírtam magammal, tegnap frissítettem a telót, nekem is úgy sikerült, hogy először svájci régió a 11.0.11-hez, majd ez után már magyar régióval is felkínálta a 12-t.
Pár tapasztalat:
- szebb, animáltabb lett a menü. Néha megdöccent, illetve pár alkamazás és a beállításokban való keresés során lassú volt. Viszont ma reggel csináltam factory resetet, ezért ezek megoldódni látszanak
- Testre szabhatóbb a kinézet, pl. van már ikonméret állítás, asszem eddig ez nem volt.
- végre jól jelennek meg a fb értesítések, nekem legalábbis eddig rossz volt, most jó és már az értesítés is alkalmazkodik a témához (világos/sötét)
- designosabb lett pár funkció, pl a tárhely kijelzés, ilyenek
- a wifi vs bluetooth problémát még nem tudom sikerült-e megoldaniuk, mivel csak ma volt FR ezért azt délután tudom megírniÖsszességében jónak tűnik az update, persze még nincs sok tapasztalat, bízom benne, hogy így marad vagy jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest