Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flowtation

őstag

válasz Zoli bácsi #2903 üzenetére

Van fólia a kijelzőn? Ha igen, esetleg nincs ott a közelségérzékelő környékén feljőve vagy levegősödve? Mert ha igen, az tud ilyeneket okozni.

Más:
    Én se bírtam magammal, tegnap frissítettem a telót, nekem is úgy sikerült, hogy először svájci régió a 11.0.11-hez, majd ez után már magyar régióval is felkínálta a 12-t.
    Pár tapasztalat:
    - szebb, animáltabb lett a menü. Néha megdöccent, illetve pár alkamazás és a beállításokban való keresés során lassú volt. Viszont ma reggel csináltam factory resetet, ezért ezek megoldódni látszanak
    - Testre szabhatóbb a kinézet, pl. van már ikonméret állítás, asszem eddig ez nem volt.
    - végre jól jelennek meg a fb értesítések, nekem legalábbis eddig rossz volt, most jó és már az értesítés is alkalmazkodik a témához (világos/sötét)
    - designosabb lett pár funkció, pl a tárhely kijelzés, ilyenek
    - a wifi vs bluetooth problémát még nem tudom sikerült-e megoldaniuk, mivel csak ma volt FR ezért azt délután tudom megírni

Összességében jónak tűnik az update, persze még nincs sok tapasztalat, bízom benne, hogy így marad vagy jobb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák