Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Van fólia a kijelzőn? Ha igen, esetleg nincs ott a közelségérzékelő környékén feljőve vagy levegősödve? Mert ha igen, az tud ilyeneket okozni.
Más:
Én se bírtam magammal, tegnap frissítettem a telót, nekem is úgy sikerült, hogy először svájci régió a 11.0.11-hez, majd ez után már magyar régióval is felkínálta a 12-t.
Pár tapasztalat:
- szebb, animáltabb lett a menü. Néha megdöccent, illetve pár alkamazás és a beállításokban való keresés során lassú volt. Viszont ma reggel csináltam factory resetet, ezért ezek megoldódni látszanak
- Testre szabhatóbb a kinézet, pl. van már ikonméret állítás, asszem eddig ez nem volt.
- végre jól jelennek meg a fb értesítések, nekem legalábbis eddig rossz volt, most jó és már az értesítés is alkalmazkodik a témához (világos/sötét)
- designosabb lett pár funkció, pl a tárhely kijelzés, ilyenek
- a wifi vs bluetooth problémát még nem tudom sikerült-e megoldaniuk, mivel csak ma volt FR ezért azt délután tudom megírniÖsszességében jónak tűnik az update, persze még nincs sok tapasztalat, bízom benne, hogy így marad vagy jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest