- Apple iPhone 17 - alap
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
válasz
Trooper82
üzenetére
engem nagyon bosszant. merthogy nem én mondtam meg az árát, de valahol 10-20 kHuf felett illik bele tenni hangszórót, az egyszerűen jár.
a fényerő az szoftver, azt "ingyen" lehet javítani.
nem hiszem el hogy csak nekem túl fényes.
10 évvel ezelőtti készüléken volt egy fényerőszabályzó az automata fényerő mellett, amivel azt tudtad hogy oké automata, de mennyire legyen alapból fényes. ha alapból bazi fényesre szeretnék állítani a szabályzót, mert a boltban akkor örül a sok ember és majd megveszik ezért, tőlem csinálják. de a használhatóságot azért ne dobjuk ki, mert ha megvette akkor használni szeretné majd.
ez 2 olyan szintű hiba, hogy az általános normális minősége ellenére sem merek majd ilyen telót venni. ez alap hogy ennek jónak kellene lennie. egyetemi nyelven ez a "beugró". ha egy telefon torzít, akkor hogy telefonáljak már vele? 3 perc után a földhöz verni lenne kedvem, ez így nem pálya.
a fényerő csak bosszúság, azt kapcsolgatom, de a hanggal nincs mit csinálni. az diszkvalifikálja a versenyzőt egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest