- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
aya
addikt
pro modot hogy lehet aktiválni a gcamon, esetleg azon amit linkeltetek?
-
ironbed
aktív tag
Le lehet törölni. A sajátomon is simán sikerült mielőtt eladtam.
Vannak fiókok ahol látszik a Kuka ikon, de vannak fiókok (például egy ideje a Google fiók is ilyen) ahol bele kell lépni(ki kell választani) és utána a 3 függőleges pont menüben benne van a "Fiók eltávolítása" menü -
akaido
addikt
Visszaadtam a páromnak a Redmi Note 11-et, először magam futottam neki, hogy megismerjem, mert MIUI-s gépünk még nem volt.
Egy bukóba azonban belefutottam: egyetlen Fiókot sem tudtam leszedni, pedig már volt nálam korábban vagy 3 féle Tablet, több telefon, de a Redmi Note 11-en pl. a Fiókok és szinkronizálás menüben nem lehetett eltávolítani, kuka ikon sem jelent meg.
PC-ről a Google fiókba belépve sem tudtam az eszközök közül eltávolítani, csak kijelentkeztetni.
Végül "sufni tuning" progival, a NetVor féle HiddenSettings- szel tudtam előcsalni mindhárom fiók (Google, Messenger, Facebook) letörlését, elég érdekes lett így, de sikerült.
-
ironbed
aktív tag
Szia!
Itt vannak feltöltve a képeim: [GoggleDriveRN11]
A PXL kezdetűek a GCam-osak, a Stock_ kezdetűek a gyáriak, a sima IMG-vel kezdődők pedig az Open Camera appal készültek
Ilyen fényviszony mellett maximuk a részletek jobbak a GCam-nál, de sötétben/kevés fénynél ég és föld a különbség. A foteles kép az ahol ez jól látszik -
Gcam-nél igen csak meglepett, milyen kicsi képeket készít ha nem teljes felbontásra állítom. Köztes meg nincs. (Valahol biztos van de ott a beállításoknál csak kicsi meg full van sajnos)
Elég idegesítő, hogy utána a képméret app-pal kell méretezgetni ha mondjuk ide a fórumra is fel akarok tölteni egy képet, ne legyen már 4-5MB.
Az a hifi a képen elég homályos. -
csibor
addikt
Párom telefonja vírusos lett....másodszor is. Teljes újraindítása kívül mit lehet, kell tenni?
-
ironbed
aktív tag
válasz
Andrewstarr #688 üzenetére
Az évekkel ezelőtt kiadott EU-s rendelkezés szerint minden mobil független kell legyen.
Hűséget csak az előfizetéshez lehet kötni. -
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok, a telekomos note 11 független?
Köszönöm előre is a választ! -
dermot109
tag
válasz
mandalorian #668 üzenetére
Szia én ezen nyomom , mi érdekel?
-
akaido
addikt
Az NMHH 40ezer Ft-os mobilcsere programban váltottam a páromnak erre a telefonra. Eddig az itt javasolt Gcam progit toltam fel, így majd összehasonlítom a gyári szoftverrel készült képeket. Ezen kívül az AOD limitet kitoló videóban látottakat fogom még kipróbálni.
Első blikkre nekem tetszik -egy Huawei Ascend P6-ot váltott- ahhoz képest nyilván nagy ugrás, bár abban is sok mindent szerettem. -
aya
addikt
Sziasztok, páromnak vettem egy note 11s 6/128 nfc telefont.
Egy kérdésem lenne, de lehet hogy késöbb lesz több is
Valahogy meg lehet oldani hogy a kép amit készit ne legyen homályos?
Vagy az alja vagy a teteje mindig életlen, középen jó, mint ha oda öszpontositana , a többi meg le lenne tojva. -
Micuir_M
tag
Sziasztok, én is most vettem egy ilyen telefont.
Az lehetséges, hogy nem lehet a két SIM-hez külön-külön csengőhangot állítani?
Köszi előre is! -
ironbed
aktív tag
válasz
zoltan.1612 #674 üzenetére
B20+B3 kombináció? Azzal tud nagyobb sávszélességet kezelni?
Nem is hallottam még erről..
Az én Global NFC-s 4/64-esemen sosem volt 4G+ jel, míg a mostani Oppo Reno5-ön folyamatosan az van.
Helyesbítek: a páromnak a hasonló telefonján működik és megjelenik a 4G+Megnéztem a GSMArena oldalán:
A Global verzió lapja: [link]
A kínai változat (5G) lapja: [link]
A 4G (kínai változat) lapja: [link]
Mindegyik tudja az LTE-A módot, de csak a Globalban van B20(800 Mhz)-as frekvencia.
Szerintem azon működtetik a 4G+-t -
apszi
őstag
válasz
gingerbalm #676 üzenetére
Akkor jól tudtam.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Note 11-nél a sztereó felső hangszóró másnál is gyengébben szól mint az alsó? Előre is köszönöm. -
ironbed
aktív tag
válasz
zoltan.1612 #672 üzenetére
Mivel Global minden csatornát támogat ami Európába kell, de hogy a 4G+ melyiken megy azt nem tudom. [link]
Ezeket tudja: LTE Cat13 (1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28) TD-LTE (38, 40, 41)
És ezeket szabványokat tudja: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, HSPA+, TD-LTE, LTE, LTE-A
Ha minden igaz a 4G+ az LTE Advanced, amit talán az LTE-A takar -
zoltan.1612
csendes tag
Üdv, Redmi Note 11 Global NFC nélküli verzió 2201117TG támogatja e a 4G+ hálózatokat?
-
rigoberto
őstag
Üdv Everbody.
Most vettem egy Redmi Note 11 készüléket.
Beleraktam a T-s kártyámat, de nem tudok hívást indítani sem fogadni vele.Mi lehet tiltva, vagy nem beállítva, tud valaki segíteni?
A sim beállításoknál nem találtam meg a választ..Köszi.
-
mandalorian
csendes tag
Hali, valakinek van tapasztalata Diablo Immortal játékkal kapcsolatban a készülékkel?
-
ironbed
aktív tag
Csillagos ég fotót lehet készíteni vele este.
A Night mode speciális része és ahogy ahhoz is, az astro módhoz is állvány kell (vagy csak letámasztani, esetleg fejjel lefelé letenni 3/10 másodperces időzítővel.
3 állása van: Kikapcsolva, Auto, Bekapcsolva
Javasolt hozzá a fókuszt végtelenre (vagy ha nincs, akkor távolira) állítani.
Beállítástól függően 1,5-6 percig exponál/gyűjti a fényt/finomítja a képet.
-
ironbed
aktív tag
válasz
Hermiod82 #659 üzenetére
Szia!
Elvileg semmit. Az alap(auto) beállításokkal jól megy.
De az astrophotography mód miatt én állítgattam a Global menüben a Smartphone-t Xiaomi-ra, az interface-t Pixel3/4-re, JPEG compression-t 100%-ra.
A Modules menü alatt kameránként lehet beállítani a feldolgozást. Back menü: Image Processing, Model, Merge
A Celsoazevedo oldalonvannak verziók (főként a stabilok, amikhez vannak kész beállítások(Configs), de Redmi Note 11-hez tudtommal nincs.
Ki kellene keresni monduk egy Poco M2/M3 beállítást vagy esetleg egy olyan Xiaomi-ét, amiben Samsung képfeldolgozó chip van.
például ezt: (ugyan egész más a chip, de egy próbát megér)
Előtte javaslom ments egy Config-ot az alap beállítással, hogy könnyű legyen visszaállni és ne kelljen újra telepíteni.
És igen, LLKobe jól mondja a Google AWB sokat segíthet a megfelelő színbeállításon -
perempe
veterán
11S-en gondolkodom csereprogramban. Töltenétek fel gcam programmal készített képeket ide vagy a fotók mobillalba?
előre köszönöm.
-
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Note 11 4g dual sim (2201117ty) telefonom van global rom-al.
Tudtok ajánlani olyan romot helyette ami stabil, és működik a hívásrögztés funkció is benne?
Köszi! -
-
Joker88
őstag
hát ez a telefon tuti nem a kamerás/videózási képességeiről lesz híres..
méltán átejtettek a Xiaominál mindenkit aki ezt a telót választotta emiatt..
[link] 1080p-s videó.. -
yodee_
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kéri tőletek! Adott egy Note 11 6/128GB. Waze program olyan érdekességet produkál, hogy navigálás közben a hang végét "elharapja". Tehát ha teszem azt 800 méter múlva következik egy kereszteződés, ahol jobbra kell fordulni majd, akkor ez hallatszik:
"800 méter múlva, forduljon"
Találkozott már valaki ilyennel? Andoid auto használata közben is ugyan ez a történet.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Fekete Független Újszerű/1-3 hónap gar./p4230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest