- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
válasz
lacentos #134 üzenetére
Te jó ég..hova az istenbe rohannak..? Páromnak vettem egy Redmi note 9 pro-t fél éve, imádja, a 10-es családdal voltak/vannak gondok, azért nem azt választottam, 11-re sem cserélnénk le, na majd a 12-ő talán..de tényleg nem értem, mi ez a rohanás, negyed évente új telefont ad ki a Xiaomi, pedig nagy fan vagyok, 6 éve csak Xiaomi telefonjaim vannak, és ismerősi körben is, de ami mostanában megy náluk az elég érdekes, mind árak, mind telefon ontás tekintetében. Mintha nem a minőségre akarnának menni, csak legyen minél több telefon típusuk, amolyan piaci elárasztás, aminek valahol örül az ember, mert hű a márkához és szereti, de inkább a szoftver részét oldanák meg jobbra, amitől a kamera meg minden más javulna, valahogy nem akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest