- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék ebben van még Hívásrögzítés?
-
Cyone
tag
válasz
frankstork #96 üzenetére
A gyári tokkal én is így jártam. Az AKG fülest nem lehetett rendesen csatlakoztatni.
-
scyllarus
veterán
válasz
frankstork #96 üzenetére
Erre gondoltam én is, csak nem írtam le....
A gyári tokot nem használtam, fél órával a teló előtt ideért a Nillkin -
scyllarus
veterán
válasz
frankstork #94 üzenetére
Az enyémben simán működik a Huawei füles, és nem, ez szabvány, nincs új fajta.
Ott valami nem oké a csatlakozóval. -
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Kedvesem kapott egy ilyen készüléket. Nekem hasonló van, Note 9 Pro, ott minden oké. Az a probléma, hogy kicsúszik belőle a jack dugó, hovatovább lötyög. Akkor ez garis, nincs vmi új fajta dugó, ugye?
-
vadkörte
addikt
Üdv!
Egyik kollégám egy ilyen telefonnal rendelkezik (külföldi beszerzésű). A napokban szembesült vele, hogy telefonáláskor nem működik a beszédhangszóró, így csak kihangosítva tud hívásokat bonyolítani.
Állítása szerint külső behatás nem érte a telefont - nem esett le - első perces kora óta a gyári szilikon tok van rajt (én üzemeltem be). Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma és miként lehet elhárítani. -
Sakira
tag
Megtudná mondani valaki hogy a tesztben szereplő képen a telefonról milyen háttérkép vagy téma az?
-
scyllarus
veterán
válasz
Pisti 1969 #85 üzenetére
Sajnos ilyen minden rendszeren előfordulhat. Fals tele tárhely jelzéssel melyik fórum is van tele? 😏
Ami viszont sokkolt: a gyári időjárás widget nem tud aktuális pozíciót? Ez 10 éve is gáz lett volna. -
törölt tag
válasz
Pisti 1969 #81 üzenetére
Van olyan, hogy kijön egy széria és kell pár hónap amíg kipofozzák szoftveresen, minden gyártó belefut kisebb nagyobb mértékben ami nem az android sara.
A tiednél is vagy automatikus indítás be van kapcsolva, vagy újra kellene húzni a gyári rendszert ha a hard reset nem segít, vagy hardveres gond.
Nem értesz hozzá ezért megy a tudatlan hiszti semmi gond, mehet a teló az apróra majd ráfizeted hozzáteszed még a telefon árát és 140eFt-ért vehetsz egy Apple iPhone SE 2020 64GB telót az való neked... -
Pisti 1969
csendes tag
válasz
scyllarus #82 üzenetére
Amúgy jó telefon lenne, a spontán újraindulástól eltekintve. Ha nem így lenne, akkor nem is bosszankodnék, egyszerűen kidobnám. Mások is panaszkodnak erre a Facebook csoportban is. Ezt a problémát pedig régen javítani kellett volna, a közelség érzékelő hibájával együtt. Bár az nálam tökéletes. Minden más is egyébként, csak hetente egyszer gondol egyet és újraindul.
-
Sakira
tag
Az ébresztőnél hogy kell beállítani ébresztőhangot? Be van állítva a beállításoknál és külön a megadott ébresztésnél is a természet hangja, de random más hangot játszik le az ébresztésnél. És mindig mást, de amire be van állítva azt nem.
-
scyllarus
veterán
válasz
Pisti 1969 #81 üzenetére
Nagyon rosszul látod. Sokkal jobb az IOS-nél (tapasztalat). De ez nyilván egyéni preferencia.
De ne egy harmadannyiba kerülő készülékkel hasonlítsd össze. Amúgy te belefutottál valami bugba (iosen is van, de még mennyi!), nagy többségünknek ez is hibátlanul működik.
Szóval ne általánosíts, mert több sebből vérzik az állításod. -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Ma megjelent a telón egy "Sebességgyorsítás" nevű ikon. Fehér alapja van, amin egy felfelé szálló világoskék rakéta van ábrázolva. Gyanús, mert eddig nem volt ott és én nem is telepítettem ilyet, se ehhez hasonlót. Az Alkalmazások közt se szerelel, hogy eltávolíthassam. Mi lehet ez?
-
törölt tag
válasz
Pisti 1969 #35 üzenetére
iPhone-ra van pénz és nem akarsz mókolni, akkor legyen Galaxy A52S 5G, OnePlus Nord 2 5G, Realme GT 5G komolyabb telefonokra is.
Az android nem az olcsó Samsung vagy Xiaomi ismérve. -
Anubis_9
addikt
Ma megjött a teló, egyelőre ismerkedem vele. Ami hiányzik, az a naptár (miért csak Google naptár van telepítve rá?) és névjegyek mobilszámaihoz tartozó gyorshívás (widget) lehetősége. Ezek miért nincsenek?
-
dave987
aktív tag
válasz
#20584850 #64 üzenetére
Persze régebben volt ilyen,de akkor ettől hangzottak a fórumok. Most meg sokkal ritkább az ilyen probléma Xiaomiknál.
Az új telefont először zsebrevágod máris mehet rá por,szösz. Telefonálsz vele kint 35 fokban pár percet máris odaizzad a füledhez. Zsiros lesz,ragad rá a por. Hát így. Szerintem mindegyik helyzet fenállhat néha,az is hogy gyári hibás, de hogy nincs akkora probléma mint régebben, az biztos. -
dave987
aktív tag
Szia. Az érzékelőkkel kapcsolatban annyit tudnék mondani hogy a fóliák zavarhatják,na meg a kosz is. Másrészt meg ki kell tapasztalni hogy hol található az érzékelő és hogy milyen pozícióban kell a fülünkhöz tenni. Hiába hőbörgünk azon hogy mi az hogy nem jól teszem oda,meg mert a régebbiekkel nem volt gond. Megnőttek a telefonok, jóval szélesebbek mint a fülünk, az érzékelő pedig csak egy pár mm átmérőjű kör.
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
No, wifi nagyjából működik egy wifi, bluetooth reset után. Viszont a közelség érzékelővel vannak bajok. Nem tudom, hogy csak rosszul teszi a füléhez az asszony, vagy kicsit érzékenyebbre kellene állítani. Nekem a Mix 2-n lehetett valami service menüből, de ezen csak tesztelni lehet. Vagy legalábbi én csak tesztet találtam. Igaz enyém már régi rom, ráadásul custom miui. Esetleg tudtok valamit, hogy lehet e állítani az érzékelőn? -
Sakira
tag
Sziasztok! Be lehet azt állítani hogy készenléti módban a hangerőgombok a csengőhangot és ne a médiahangokat állítsa le-fel? És még 1 kérdés: az AOD-t nem lehet úgy beállítani hogy mindig mutassa, ne csak ha jön értesítés pár másodpercig?
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Én ma rendeltem meg egy ilyet, szürkében. ~3 éves Huawei P20 Lite-ot fog váltani.
Bízom benne, hogy elégedett leszek vele, tulajdonképpen játékra egyáltalán nem fogom ezt se használni. Amire viszont igen: fotózás, böngészés, chat alkalmazások, szóval semmi különös.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Redmi Note 10S egészen konkrétan a Redmi Note 10, csak lecserélték a lapkakészletet, kapott egy magasabb felbontású főkamerát és NFC-t. Meg vegy vastagabb árcetlit.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest