- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
klooo
tag
Sziasztok! Megpróbálom, hátha...
Édesanyámnak ilyen telefonja van (sajna). Úgy alapvetően nem lenne vele gond, amire ő használja elég is lenne, viszont van egy nagy gond vele, nem tud normálisan telefonálni. Ami hát.. egy telefonnál elég gáz. Ha hívjuk, gyakran csak recseg, ropog, ahogy ő mondja "buborékol", megszakad a hívás, a vonal elvileg felépül, de nem halljuk egymást, vagy gyakran nem elérhető, pedig ott a kezében a telefon, és nyomkodja, csak később kap sms-t, hogy volt egy nem fogadott hívása. Nincs szolgáltató függőség, hívó fél függőség, bármikor, jelentkezhet a hiba, de nem folyamatos, általában ha fontos lenne, csak akkor nem érjük el.Borzasztó idegesítő... Volt már SIM kártya csere és többször volt gyárira visszaállítva, de nem jó. 4x volt szervizbe, de nem találtak semmit és mivel nem nem találnak semmit, nem lehet cserét kérni, hiába jövök nekik a fogyatóvédelemmel. Elviszik, elvan hetekig a telefon, és visszaküldik, hogy OK. Belerakjuk a SIM kártyát és bumm a második hívásnál már nem értjük egymást. Nincs valakinek valami ötlete, tapasztalata ilyennel kapcsolatban? Mi lehet a gond, esetleg merre tudnék tovább menni?
-
Pit221
csendes tag
Sziasztok Szeretnék fóliát rendelni, de csak Redmi 9, Redmi 9A, Redmi 9C készülékekhez van amit szeretnék. Melyik lenne méretpontosan ugyan az, mint a Redmi 9AT kijelzője? Köszönöm 🤝
-
janeszgol
félisten
-
gthomma
senior tag
Leestem a székről.
Egyszeri költség
Készülék ára + SIM kártya ára 47 490 Ft
Máshol:
Készülék listaár
51 990 Ft
Kártyás tarifa miatti kedvezmény
-7 000 Ft
Egyszeri költségek
44 990 Ft
Havonta fizetendő
0 Ft/hó
-
gthomma
senior tag
Következzen egy használati élmény teszt 😊
December 24-én lettem kevésbé sem büszke tulajdonosa a kínai telefongyártás eme teljesen felesleges és használhatatlan termékének.
A sztori: a 15 éves unokaöcsém kapta ajándékba ezt a valamit, hugomék nem szóltak nekem hogy telefont terveznek venni, így ezt vették. Egy 15 éves mire használja az okostelefont? Face, messenger, insta, tiktok, fényképezés, zenehallgatás. Nos ezek közül a zenehallgatás úgy ahogy elfogadható minőségű, a többi unokaöcsi kifejezésével élve, „hígfosba csomagolt” lószar. Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek vele.
25.-én reggel a botrány elkerülés végett, cseréltem unokaöcsivel, odaadtam a repedt képernyős, Galaxy A70-emet, én megkaptam a félnapos Redmi 9AT-t.
Nézzük az eszközt.
Az ajándékcsomag tartalma: maga a telefon, üvegfólia, fekete szilikon tok, 64GB memóriakártya. A külsővel nincs gond, illetve nekem tetszik, a súlyán mondjuk meglepődtem, nehezebbnek érzem, mint a Galaxy A70-et. Ezzel be is fejeződött a tetsző tulajdonságok hosszú sora.
A telefon belakása elképesztően lassú volt, valami olyat éreztem, hogy falhoz kellene vágni, a gyárilag feltelepített appok frissítése közben a telefon konkrétan használhatatlan volt, 2010-ben éreztem magam, amikor Desire HD-m volt.
A kamerák alulról súrolják a szánalmas vicc kategóriát, a SOC annyira gyenge, hogy arra nincsenek szavak. A 2GB RAM pedig annyira szánalmas 2021-ben, hogy az ember kínjában már röhögni sem tud azon, hogy ha lezár a telefon, és újra bekapcsolom a kijelzőt akkor a böngészőben nyitva hagyott egyetlen oldal is újra töltődik. 2 app van mit használnék úgy, hogy állandóan a memóriában kellene maradniuk, az Adblockert, és Goodev volume boostert, a képernyő lezárásakor ezeket is kidobja a memóriából ez az ipari hulladék.
Ezen a telefonon minden szaggat, mindenre várni kell, a főképernyő, a menü, a böngészés, a névjegyzék vagy az smsek, emailok görgetése is azonnal kiváltja az instant falhoz kell vágnom érzést. A szenzorok szintjén ismét elfogott a 2010-es életérzés 😊. A hardver „minőségéről" mellékelek képernyőfotót.
A közösségi appokból a lite verziókat tettem fel, de azok is komoly feladat elé állítják ezt valamit.
A zene minősége elfogadható. A hangerő kifejezetten jó.
Szóval telefonálni lehet vele. Okostelefonnak hívni viszont nem lehet, ez egy nagy érintő képernyős mobil. Így kell kezelni.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért kellett ilyet forgalomba hozni. -
gthomma
senior tag
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
" Xiaomi Redmi 9C – A külalak már jeles
Bevallom, tesztelőként nagyon szerettem a Redmi 8-at, mert ez az első olyan mobil, amit magamnak is elfogadnék. Szerintem kis pénzből sokkal nehezebb kihozni egy jó telót, 300 000-ért nem nagy kunszt egy Xiaomi Mi 10-et letenni az asztalra. Ráadásul a flagship kategóriában minden hiba sokkal jobban fáj, a Redmi 8 és a Redmi 9 kapcsán meg olyanok vagyunk, mint apa a hülye gyerekével: hajlamosak vagyunk mindent elnézni neki.
Vagy legalábbis majdnem mindent, de megkértem a Xiaomishopot, hogy ne a 2/32-es verziót, hanem a 3/64-eset küldje, megkímélve ezzel a saját és a kedves olvasó idegeit az összeroppanástól. 2020-ban ugyanis senkit nem büntetnék azzal, hogy egy 2 GB RAM-mal szerelt telefont próbálok rátukmálni, mert akkor úgy járnék, mint a Teclast F7S kapcsán: hogy még netezésre sem lenne jó. Szerencsére a nagyobbik verziónál nem ilyen gyászos a helyzet, mindenképpen azt vegyétek." -
gthomma
senior tag
válasz
szaszlaci #39 üzenetére
Egész tűrhető volt a marketing szöveged. Rendben megérkezett a cégtől az utalás? Régóta vagy a Xiaomi -nél mint "sales manager" ?
Nagyon emlékeztetsz egy régi fórumtársra aki a Lumiákat istenítette, aztán róla is kiderült hogy Iphone felhasználó
Mire nem elég? Kérdezed, arra hogy 2021-ben okostelefonként használják az emberek. Ha egyszerre fut a facebook és a messenger ez a készülék halott. Konkréten szaggatva jön fel az értesítés hogy bejövő hanghívás van. Olyan is volt hogy a csengőhang szaggatva szólalt meg videónézés közben.
2021-ben egyszerűen szánalmasan kevés a 2GB RAM, normális használathoz 4GB RAM kell.A 32GB ROM felett is eljárt már az idő úgy 2018 tájékán. A fényképeket kár volt felhoznod, egy N95 minőségét sem érik el.
"Mit is szeretnék mondani? Hogy mára a belépő kategória – az ennek megfelelő árazással – szerintem az okotelefon használók 90 %-nak messzemenőkig kielégítik az igényeit."
Ez az! Az első komoly gond az árazással van, ennek nem szabadna többe kerülni 20.000 forintnál ha "okos" telefonként gondolunk rá. 25.000 -ért lehetne árulni mint egy érintő képernyős feature telefon, azoknak akik nyomógombosról állnak át.
Azoknak az igényeit elégíti ki akik 90%-ban mobiltelefonként használják, és csak nagyon-nagyon ritkán mint "okos" telefont. Az e-mailek megnézése még rendben van, de válaszolni rájuk már kihívás a készüléknek. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szaszlaci #39 üzenetére
" ... tepsi mobil kapható csak, és miért nem gyártanak 4" körül ... "
Na, itt megszólítva érzem magamNálam a "befoglaló paraméterek" úgy néznek ki, hogy 4"+ és max. 70×150mm-es méret.
... és amit keresek:
• NFC
• Wi-fi 6 (nem nem feltétlen kell, de ha már váltok, akkor legyen valami előrelépés a jelenlegi készülékemhez képest)
• BT 5.0
• RAM 4-6 Gbyte
• se notch, se sziget, se lyuk ...
• villámgyors ujjlenyomat-olvasó (lehet a kijelzőben is, de tuti legyen)
• jack is jó lenne, de ezt kezdem elengedni
• masszív ház, normális anyaghasználat (Semmi bajom a műanyaggal, abból is lehet jót készíteni. Az üvegtől meg a vakulj paraszt csillogós, ujjlenyomatgyűjtő borítástól a frász kiver)
• 150-160g-nál ne legyen nehezebb (nem levélnehezéket keresek)
... ja, és Android legyen rajtaIlyen telefon nincs! De még hasonló se. Erre mondom, hogy nincs választék, mert van a nagy és a nagyon nagy. Érdemes csak megnézni a Xiaomi termékpalettáját. Egyszerűen a valaha volt méretkategóriák összeértek. Nem csak én mondom, hanem itt a PH!-n is olvastam már nem egy tesztben.
-
janeszgol
félisten
válasz
szaszlaci #39 üzenetére
Ezt nehéz eldönteni, kinek mennyire éri meg. Pl munkára alkalmatlan a kevés memóriával, illetve rossz memóriakezeléssel ellátott telefon, mert ott nem akarok újra betöltődő appokkal találkozni (adatvesztés ugye).
A Xiaomiról megvan a véleményem, ami nem jó. Pláne az A2-nél bevetett direkt elbacás tette fel az i-re a pontot. (Akkortájt volt egy szavazás, hogy melyik a jobb, az Android One vagy a MIUI, és hát az előbbi nyert, erre ezt eltűntették, majd kiadták azt a finom frissítést, ami bootloopot okozott. Ezt 100%, hogy direkt csinálták.)Te speciális, ilyen egy-egy alkalmakra javaslod a telefont. Igen erre jó ez a kategória. Könyvolvasás (ha nem tölti újra). Vagy csak mondjuk általános felhasználásra (hívás, smsm, fácse, kamera, net - ennyi és nem több). Bár a weblapok újra töltögetése okoz már némi ingerküszöbátlépést. De ebben a kategóriában ezzel együtt kell élni.
Vagy ott a Redmi 8T. Tök jó teló. Csak az nfc nem mindig jó. -
szaszlaci
addikt
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Úgy látom, manapság már az alapfelhasználásra elegendő belépő telefon kategória nem csak a hívás és üzenetküldést jelenti, hanem a legtöbb igényre elégendő, méghozzá jó sebességgel. A sok, alacsonyabb hardverigényű alkalmazás mellett olyanok, mint a google térkép az igen szép tudásával, hihetetlenül komoly zenelejátszó, YT, valamint a böngésző is csak pár másodperces töltési időket mutat. Amit néztem fórumokat, villámgyors. (Széleskörűbb netezéshez meg úgyis számítógépet érdemes használni.) Elvileg FB és a hasonlóak is mennek normálisan ezen a kategórián.
Mire nem elég? Komolyabb játékokhoz és rendszerigényes rétegprogramokra. Vagy ha valaki több memóriaigényesebb szoftvert akar egyidőben futtatni.
Lehet rugózni, hogy milyen a kamera, de telefon kategóriában óriási eltérés szerintem nincs, a gyengébbek is meglepően jók. Ha pedig valóban jó képeket akar valaki, ahhoz úgyis kell a nagy gép, de mindenekelőtt meg kell tanulnia fényképeznie, hogy ki tudja használni.Mit is szeretnék mondani? Hogy mára a belépő kategória – az ennek megfelelő árazással – szerintem az okotelefon használók 90 %-nak messzemenőkig kielégítik az igényeit. Engem is félrevezetett az itteni írások finom lesajnáló hangvétele, de főleg a hozzásózlások panaszáradata és gyalázkodó attitűde. De láttam, hogy igazából mindenhol máshol teljesen elégedettek ezekkel a készülékekkel, és több hazai videoblogger sem tudott igazából hibát említeni.
Gyakorlatilag 5+ éve nem mertem androidos készüléket beszerezni, mert az áruházban láttam a csupa egycsillagos étékelést, ami a tapasztalataim szerint teljesen nonszensz: eddig tökéletesen és hiba nélkül fut minden. Az állítólag nagyon jól futó alkalmazásokat kínáló (egykori) Windows Phone a nyomába sem ér semmilyen téren.És ez a fajta általános elégedetlenség és panaszkodás a konkrét telefonválasztás terén is nagyon kártákony, mert teljesen félrevezető és belteressé teszi a közösséget. Hiszen itt vannak pl. ezek az olcsónak mondható Xiaomik, példás összerakással – indokolatlan alumínium használata és üveghátlap nélkül –, gyors, jó használhatósággal, és pár éve még ritkaságszámba menő akkukapacitással. Valamint ne feledkezzünk meg a kétszer 4G SIM + memóriakártya befogadás lehetőségéről sem!
Valószínűleg sokan osztják a véleményemet, hiszen ha nem így lenne, akkor nem lenne ilyen nagy és stabil piaca ezeknek a termékeknek.Ha pedig már ennyi olvasnivalóval terhelem az idelátogatókat, akkor a méretről is. Gyakran azt olvasom, hogy idiótán nagy tepsi mobil kapható csak, és miért nem gyártanak 4" körül, mert annak biztosan jelentős piaca lenne. Akik így gondolják, próbáltak már kijelzőméretben visszalépni? Megvennének főkészüléknek akár csak az egy collal kisebb telefont a jelenleginél? Nos, vannak kétségeim efelől... (Hiszen kapható a Jelly Bean, vagy Anica, Soyes stb.)
Bár ez nem mindenkinek fontos, de mint említettem, egy ilyen kategóriájú telefon egy ekkora kijelzővel, úgy tűnik, képes kiváltani az e-papíros elektromos könyvet. Még jobbnak is mondanám ennyi idő után, az össze-vissza szkennelt anyagokkal pedig csodát művel megjelenítés terén, nagyjából 4 % / óra akkuért cserébe.
Persze ezek csak az én meglátásaim, nem akarom senkire ráeröltetni, hiszen szét kell választani a valós igényeket és ez szerinti értékelést attól, mikor valaki éppen egy telefonnal kompenzál, abban megpróbálva kiteljesedni a torz látást okozó maximalizmusa segítségével. Mindenesetre talán hasznos lehet az én szemléletem is, hiszen másfajta látásmódot képviselek, mint a legtöbb kommentelő.
-
juuzer
addikt
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Azért én ezzel vitatkoznék nagyon sokszor.
-
_flamer
aktív tag
válasz
szaszlaci #35 üzenetére
A mi részünkről is egy szubjektív vélemény ezeknek a telefonoknak a megítélése. A kezeim közül kikerült telefonokat egyébként a családtagjaim öröklik annak érdekében, hogy megkíméljem őket a hasonló készülékekre való beruházástól.
Nekem nincs gondom azzal, hogy neked ezek a telefonok is megfelelnek a szokásaidnak de én is fogtam már egy párat (ebből a kategóriából) a kezemben és sajnos csak negatív tapasztalataim vannak.
-
-
szaszlaci
addikt
A napokban vettem egy Redmi 9C-t (2 GB), 33 ezer volt mindenestül, és számomra mindenre elég. Igaz, FB és társai nincs, és nem játszom. Akku sokáig bírja, e-könyvre annyira jó, hogy közel 8 év után megválok az e-papíros Kindle-émtől. Normális távolságból teljesen felesleges 6.5"-on a HD+ fölötti felbontás, csak az akkut fogyasztaná.
Nem bántam meg, hogy nem a Redmi 9-et vettem. Szóval van piaca ezeknek a relatíve gyengébb hardverrel szerelt telefonoknak. Akkor is, ha az a pár tucat ember minden egyes cikknél leírja, hogy szerinte ipari hulladék, és környezetszennyezésről papol, mikor évente vesz egy új telefont meg egy konténernyi haszontalan kütyüt.
Ui.: szvsz, mielőtt páran hisztirohamot kapnak a véleményemtől.
-
pandada
lelkes újonc
válasz
RetepNyaraB #28 üzenetére
Az AT létjogosultsága még Indiában sem indokolt, ahol átszámítva kb 4 ezer Ft a különbség az ott rendkívül népszerű 9-hez képest.
-
RetepNyaraB
veterán
Basszus, nem olvastam ez első oldal után tovább. Ez a termék egy szégyenfolt, nem méltó a Redmi eddigi portfóliójához. Nem is értem, mit akarnak vele (ja pénzt nyilván). Egy jól felépített brandet is remekül le lehet bontani hamar, ha nem figyelnek oda.
-
pandada
lelkes újonc
Nagyon benézte a Xiaomi a Redmi 9 fényében, ami néhány ezer Ft-tal drágábban megeszi reggelire ezt a hulladékot.
-
_flamer
aktív tag
Van baj a fejekben..
-
<Adamsky>
nagyúr
"nincs" - azért az aranyos, hogy így ezt kerek-perec kijelented
Abban persze igazat adok, hogy rossz a kérdésfeltevés. Én biztos úgy csinálnám, hogy hoznék pár konkrét példát (telefon típust) és megkérném a szavazókat, hogy X-eljék be azt, amelyik - méretben (!) - az ő igényeiknek legjobban megfelel. Szerintem lenne meglepi ...#23 Alarikman
"Szomorú, hogy az alsó kategóriában elfelejtettek készüléket csinálni." - tök igaz!
"A nejem két éves Redmi 6-ja ... "
Ja, de említhetnénk a Redmi 4X-et is. Szinte mindent tudott akkoriban, és mégis jó ára volt. Normális méret mellett pedig 4100 mAh-s akksi volt benne Mi tudja ma ezt? -
Alarikman
senior tag
Szomorú, hogy az alsó kategóriában elfelejtettek készüléket csinálni.
A nejem két éves Redmi 6-ja(3/32) szerintem jobb ennél, annó 40-ért vettem. Méretben főleg. Egy Redmi 7 meg köröket ver rá(snapdragonnal). R.I.P kis méretű készülékek... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ba cy lus #17 üzenetére
Láttam már in is nem egy ilyen kimutatást. A gyakorlat viszont sajnos az, hogy
• a gyártók nem nagyon erőltetik meg magukat, így kis méretű készülékekből ali-alig van pár (az utca embere jó eséllyel nem is tud róla)
• én az ismeretségi körömben bárkivel beszélek szinte mindenki kisebb (vagy nem nagyobb) telefont szeretne mint a jelenlegije.
• mivel gyk. nincs kis / kompakt telefon, ezért a népek "duzzogva" megveszik a nagyobbat, ezért úgy tűnhet, hogy a nagyra van kereslet a kicsire nincs#18 Juhaszatti
"1551 szavazat. Nem túl reprezentatív."
Szerintem maradjunk abban, hogy a gyártók nem merik így nyíltan megkérdezni a vásárlókat, hogy:
• Kell-e jack csatlakozó?
• Legyen-e bővíthető a memória?
• Legyen-e rajta infra (ami ne adj' Isten még tanítható is)?
• Mekkora telefont szeretnének valójában?
• Tegyünk-e még egy nyavalyás lencsét a telefonokra vagy inkább n
... mert a végén kiderülne, hogy nem a piaci, hanem a saját igényeiket szolgálják ki. -
Armagedown
őstag
A Xiaomi elkezdett Samsungosodni
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Juhaszatti #18 üzenetére
Nyilván ez mind a méretre vezethető vissza. Amúgy 1551 szavazat simán lehet reprezentatív.
-
odani
tag
Nem is értem, hogy ilyen szarokat minek teszteltek, bőven elég lenne egy hír róla. Biztosan lenne olyan készülék, ami érdekelné is az olvasókat, ezzel kapcsolatban ezt kötve hiszem.
-
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Igen, akartam is írni.
A Sony is elkaszálta a Compact vonalat. -
shifty!
senior tag
Ilyen tesztek olvasása után mindig megnő az empátiám a tesztelővel szemben.
Hogy mekkora agyvérzés lehet ilyeneket tesztelni, használni...minden tiszteletem -
-
juuzer
addikt
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Tudom.
Csak sokszor úgy éreztem, hogy mivel Xiaomi, így automatikusan jó. -
<Adamsky>
nagyúr
Ez így tényleg elég gyengusz lett.
Engem mégis ez zavar a legjobban:
" ... a 9-es szériás telefon is kezelhetetlenül nagy lett, alternatív méretválaszték nélkül."
Ez fájóan igaz, és nem csak a 9-es szériára, hanem úgy általában az Android készülékekre. Tudom-tudom, nincs igény a kis telefonokra, ill. a "fejlődés" az, hogy egyre nagyobbak lesznek a telefonjaink. -
-
joey04
titán
ezzel is csak szennyezik a környezetet.
-
juuzer
addikt
Wow, végre egy Xiaomi, amitől nem esik hanyatt mindenki, még a MA! sem.
Kár érte, bár szerintem a legjobb szuperolcsó gurításuk a Redmi GO volt. 25k-ért vesztegették a SpeedShopnál. -
janeszgol
félisten
Gagyi. Ezt már tavasszal is nézegettem. A legjobb az akkuidő, illetve én azt mondom, hogy a kamerák jók. A képek és a videó nem maradnak el a konkurensektől (Honor 8A/8S, Nokia 4.3, 3.4, Galaxy A20e).
-
Nem drága, de nem az igazi, ez nem nekünk készült.
-
Johnny
senior tag
Hulladék drágán
-
samu74
addikt
Xiaomi tanul a nagyoktól itt is.Dadogós cucc 40 pénzért. Kenjék a hajukra.
-
Micro USB port
Új hozzászólás Aktív témák
ma Belépő hardverre teljes értékű szoftver helyett Android Gót kellett volna húzni, sokkal kedvezőbb árral.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LEGO klub
- Exkluzív órák
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest