Új hozzászólás Aktív témák
-
toga77
tag
Gyertek Telegramra :)
link -
toga77
tag
Ha valaki miuit-t szeretne használni, ajánlom a xiaomi.eu romot. Miui 11 A10 alapon, bugokkal nem találkoztam...
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1637 üzenetére
PnD_77
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1634 üzenetére
Jajj..... Téged láttalak a Bliss csoportban, csak most esett le!
Bliss alá ha raksz még egy SiLonT kernelt, még jobb lesz...
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1634 üzenetére
100%-ban egyetértek. A Bliss és a LOS a legjobb. A többiben előfordulnak bugok. Még az AEX ami nagyon jó, de annak most szünetel a fejlesztése, ráadásul az utóbbi hetekben sok custom rom készítő lelépett.... Alig maradt valaki. Miui global frissítés meg lassan 4 hónapja nem jött, ami már vicc kategória.
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1629 üzenetére
A Bliss tényleg jobb, valahogy gördülékenyebb az egész rendszer. A gcam meg teljesen jó, nekem most a legfrissebb Nikita van fent. Egyedül a lassított felvétel nem működik, de azt amúgy se nagyon használom.
link -
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1612 üzenetére
Azt még nem próbáltam.
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1610 üzenetére
Nekem most a Bliss van fent, teljesen meg vagyok vele elégedve, idáig buggal még nem találkoztam. Jó még a Resurrection Remix is, a Lineage OS..... Ezekből van official kiadás.
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1607 üzenetére
Jó kérdés. Én úgy olvastam hogy októberben jön a miui 12, a kínai miui 11-es rom viszont már android 10 alapú.
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1604 üzenetére
Szia!
Én próbáltam, teljesen jó rom. Nekem az OrangeFox recovery van fent, azzal is működött az OTA. Frissítés kb. hetente szokott jönni, de nem sokára lesz hivatalos Pixel Experience is. -
toga77
tag
Bocs, most látom hogy már nem a DerpFest, hanem az MSM extended van fent
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1487 üzenetére
Hagyd szerintem, ez a kijelző 60hz-re van kitalálva, ráadásul nem is igazán észrevehető a különbség. Nem értem hogy miért húzzák fel ennyire. Viszont a Zeus kernelt ajánlom, nekem majd' 3 napja megy a telefon 7 óra képernyő idővel, 3 óra telefonálással és 14%-on vagyok most. Igaz, a fényerőt nem nagyon tolom fel.
-
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1485 üzenetére
Szia!
Ha custom kernelt raksz alá, akkor is 80hz-en megy a képernyő? Nekem DerpFest van fent most az utolsó Zeus kernellel és 63hz-et mutat a displayhz.com. -
toga77
tag
válasz
Lacopapi #1481 üzenetére
Ha szeretnél romokkal kísérletezni, akkor ajánlom ezt a telegram csoportot:
link
Twrp-ből a hivatalos nem tudja a titkosítást, ezért a LineR féle ami ajánlott.
Android 10-es romokból a DerpFest és a Pyxis OS-t ajánlom, a Havoc-ot még nem próbáltam, de állítólag az is jó. Ezek mind official romok. -
toga77
tag
válasz
bodnar10261 #1459 üzenetére
Van még pár. Amiket próbáltam és tetszettek: Havoc, Extended UI (ez official), Evolution X, PE. Próbáltam még az MSM Extended-et és a Pixys OS-t is, de ezek elég bugosak. Jön valamikor a hivatalos AOSP Extended is, tehát van miből válogatni.
-
toga77
tag
Sziasztok!
Tegnap megjelent az MSM Xtended 5.0, az első hivatalos custom rom Redmi 7-re:
[link]
Nekem kb. fél napja van fent , hibával még nem találkoztam. -
toga77
tag
A K1-től számoltam össze 23db 2019-es Oppo telefont:
https://gadgets.ndtv.com/oppo-k1-price-in-india-5683 -
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1381 üzenetére
Én is valamelyik nap néztem pont az Oppo telefonokat, de frissítések kb. ugyanúgy 1-2-3 havonta jönnek, a készülékeket pedig szintén futószalagon nyomják ki magukból. Úgy látom ez most a trend, ami nekem nem igazán tetszik....
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1332 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom, de az az igazság hogy valamiért mindig visszatérek a MIUI-ra.
-
toga77
tag
Közben meggondoltam magamat
Ment vissza a telefonhoz tartozó PFLMIXM rom......
-
toga77
tag
Most éppen a MIUIMIX-et nézegetem, de nem tudom mennyi pluszt ad a MIUI-hoz képest ha egyáltalán ad..... Na mindegy, lehet kipróbálok pár custom romot, aztán majd meglátom hogy mi sül ki belőle.
-
toga77
tag
A GSI romokkal mi a helyzet? Érdemes felrakni? Nem igazán vagyok képben hogy ez hogyan is működik. Látom hogy kell hozzá egy base rom, utána a vendor romot kell felrakni? Ezekhez van frissítés? Magyar oldalakon kb. semmit nem találok erről.
-
toga77
tag
Van három fajta rom, az OTA, recovery, meg a fastboot, vagy nem? Első csak frissítés, a másik kettő pedig teljes értékű rom, csak a telepítés módja más. Vagy rosszul értelmezem?
-
toga77
tag
De most írják hogy béta tesztélőknek vannak ezek a romok, szóval lehet hogy csak bl nyitással megy fel.....
-
toga77
tag
Recovery rom PFLMIXM V11.0.2.0
link -
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1296 üzenetére
Jól tetted, szerintem sokan nem tudnak róla hogy ilyen egyszerűen is fel lehet pakolni a romokat. Az pedig csak jó, hogy a kezdők számára is érthetően bemutattál minden egyes lépést.
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1294 üzenetére
Arch van fent a gépemen, az android-tools csomag telepítve van, megnézem hogy ebben benne van-e a fastboot. Úgy rémlik hogy igen, mert linux alól lett felrakva a twrp is.
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1291 üzenetére
Köszi, ezt még nem próbáltam. Röviden annyi lenne hogy letöltöm a fastboot romot, kitömörítem és futtatom a flash_all.sh szkriptet fastboot módban? Egész jól néz ki ez a a Deepin...
-
toga77
tag
És tényleg.... Ilyennel sem a MIUI 10-ben, sem 11-ben nem találkoztam.
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1280 üzenetére
-
toga77
tag
Most kb egy árban van a Redmi 7 és a 8 is alin és ez nem jó. De az se hogy lebutítják pl a kamerát szoftveresen, ritkítják a frissítéseket.... Viszont ár/érték arányban talán még mindig a legjobb. Leszámítva a fasza kis LeEco Le 2-t (2 éve volt 30 ezer), amit erre cseréltem le.
Annak a támogatással voltak bajok, mert megszűnt, viszont 652-es snapi, fasza kamera, 3/64GB és tömérdek official custom rom volt rá. Néha visszasírom
-
toga77
tag
Redmi 7-ből is van kb. 3 fajta, plusz a 7A....
-
toga77
tag
Most még tovább is gondoltam
Félévente új Redmi (és csak a Redmi), új kiadás, kisebb proci, nagyobb akksi.... Elveszünk ebből, abból meg adunk picit.... Csak szerintem szar az irány, hogy fossák agyba-főbe a telefonokat?
-
toga77
tag
Nekem most az EEA van fent, valahol olvastam hogy a GDPR miatt kevesebb a reklám, egy kapcsolóval ki lehet iktatni. Hát nem, nálam kb. minden mi appban le kell külön tiltani.... Semmi különbséget nem látok a mi és az eu rom között. De akkor minek kell 4 féle global verzió? Nem értem az egészet...
-
toga77
tag
Köszi, akkor tényleg nincs értelme....
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1243 üzenetére
Melyik rom szokott előrébb járni? Érdemes mondjuk az indiait felrakni EEA helyett? Vagy nem oszt nem szoroz? Nézegettem a xiaomi.eu-t is, az ha jól tudom a kínaira épül, csak van benne google play és ki van gyomlálva elég rendesen. Szóval a kérdés, hogy te melyiket ajánlod/használod.
Ja és hogy a xiaomi.eu-hoz van ota frissítés vagy hasonló?
-
toga77
tag
A PC Suite-t hanyagold szerintem. Hamarabb megkapod az ota frissítést, mintha most nyitnál bootloadert és felraknád a frissítést recovery-ből, mert arra pár napot várni kell. Amit fentebb raktam be screenshotot, egy csoportban találtam, nem hivatalos. Az is lehet hogy ma vagy holnap jön a frissítés.
-
toga77
tag
Viszont most miui 11 alatt legalább nem dobál ki a gcam éjszakai módban.
Én ezt a gcam modot használom (HyperCam R2): link -
toga77
tag
válasz
Skillet #1227 üzenetére
Ez érdekes.... Mindenhol azt olvastam hogy gyro nélkül nincs panoráma mód. A gyári kamera appban is benne van? Nekem a gcam-ben ha rányomok a panorámára, semmit nem csinál. 1-2 app van amivel működik, de azokkal nagyon csúnya az eredmény. Gondolom az iránytűt vagy a gps-t használják gyro helyett.
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1211 üzenetére
Van néhány kamera app, ami másik szenzort használ, de úgy nem az igazi. A Gcam-ben sem működik gyro nélkül a panoráma.
-
toga77
tag
A gravity szenzor érzékeli ha elfordítod a telefont.
-
toga77
tag
Engem az zavar, hogy azt a pár száz forintos giroszkópot nem tudták beletenni a Redmi 7-be, így aztán a panoráma képeknek is lőttek....
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1192 üzenetére
Az előbb azt vettem észre zenehallgatás közben, hogy amikor jön egy értesítés, szépen lehalkul a zene. Lehet volt ilyen idáig is, csak most tűnt fel nekem.... De ez tetszik
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1185 üzenetére
Fent van azóta is a rom? Pozitív/negatív tapasztalat érdekelne. Igazából én sok különbséget nem vettem észre a 10-hez képest, már ami egy átlag felhasználónak feltűnne.
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1185 üzenetére
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1177 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást mindkettőtöknek. TWRP-ből melyiket rakjam fel?
-
toga77
tag
Érdekes, hogy most a nyitásra nem kellett várnom. Tehát abból nem lehet baj ha lezárom az EEA romot, mert eredetileg PFLMIXM volt rajta? Ugyanúgy bootloader nyitás után mehet vissza az eredeti ha meggondolom magam?
-
toga77
tag
Köszönöm, így már világos.
Olyan sűrűn nem szeretnék ugrálgatni, csak most kicsit kíváncsivá tett a miui 11.
-
toga77
tag
Lehet hogy most hülyeséget mondok, de a biztonság miatt nem érdemes visszazárni? (twrp-vel működik a titkosítás?)
-
toga77
tag
EEA-ra megjöt a frissítés:
link
Ha én szeretnék pl. globalról váltani eea-ra vagy pl. indiaira, akkor vissza lehet zárni a bootloadert minden gond nélkül (mi flash tool-lal)? Ha igen, utána bármikor visszarakhatom a globalt? -
toga77
tag
Akit érdekelne esetleg, lehet jelentkezni béta tesztelőnek:
link -
toga77
tag
Sziasztok!
Miui alatt hogy lehet beállítani azt hogy egy adott app (pl. Blokada vagy DNS66 mindig fusson a háttérben? A háttérben futás beállításainál be van állítva hogy "nincs korlátozás", de nem működik. Szóval a lényeg hogy a task managerben véletlenül se tudjam bezárni kézzel. -
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1122 üzenetére
Én is csak néztem, a telegramos csoportban találtam, de sima Redmi 7-re még semmi nincs.
-
toga77
tag
Redmi 7A MIUI 11 frissítés:
link -
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1082 üzenetére
Köszi, de most már hagyom inkább, eltököltem vele vagy fél napot :D Az indiaiaknak elvileg jön 16-án a miui 11, aztán csak megkapjuk majd mi is.
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1080 üzenetére
Nem érdemes felrakni, három twrp-vel próbálkoztam, a hivatalossal 7-es hibát írt, a két régebbivel pedig bootloop lett az eredmény.... Ment vissza a gyári rom.
-
toga77
tag
válasz
Milestone2 #1076 üzenetére
A xiaomi.eu rom ha jól tudom a kínaira épül, arra pedig már kijött pár napja a stabil:
[link] -
toga77
tag
Sziasztok!
Xiaomi.eu romot érdemes felrakni? Kap OTA frissítést? Fent van Redmi 7-re a MIUI 11-es is:
[link] -
toga77
tag
Tegnap a kínaiaknak megérkezett a miui 11-es frissítés, szerintetek nekünk (PFLMIXM) mikorra várható?
-
toga77
tag
A fényerő problémára olyan megoldást írnak xda-n, hogy az alkalmazásoknál a device health services-nél törölni kell az adatokat, majd újraindítás után szintén. Nem tudom hogy működik-e, mert nekem nincs bajom az automatikus fényerővel, de hátha valakinél ez a módszer
beválik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest