Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz toga77 #1182 üzenetére

    igen, mert ezt szánnák stabilnak. tudni kell a Xiaomi-ról, hogy elég érdekesen tesztelnek. vannak hivatalos béta tesztek, amikre amúgy toboroznak embereket. akik bekerülnek fiókjaikra kapnak tesztelői jogosultságot (legalábbis eddig így volt). ezen felül a franc tudja miért, de néha kiszórják OTA-n előzetesen x számú felhasználóra. ennek a körülményeit annyira nem ismerem, de vagy idősávokról van szó és/vagy x felhasználóra próbálják teríteni.

    aztán a fenti két csoportban általában mindig akad egy-egy szivárogtató (mert nem tudnak megülni a seggükön), aminek eredménye, hogy a „hivatalos” telegram csatornákban lel rá az ember még megjelenés előtt ezekre a változatokra. van, hogy végül bitre pontosan ugyanez a build kerül ki stabilként, ritkább esetben javítanak rajta. ezt nem árt tudni a Xiaomi szokásairól.

    tehát mindösszesen arról van szó jelen esetben, hogy valaki villantott megint. a recovery képfájl kétségtelenül hivatalos, viszont jó eséllyel csak TWRP-vel megy fel annak, akinek nincs hozzá fiókja, mert ez még nem kapta meg a stabil jelölést hivatalosan.

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák