- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
0 day vetel volt mindegyik, szal volt szivas veluk.
Amugy most toltam egy realistic szeron, spartanovka mapon (ez lett a kedvencem) Es nagyon jo hogy szinte mar semmit nem jelez ki. Az olest is kesletetetve jelzi.
A mai patchel is javult valamennyit, de az optimalizaciora meg ra fer egy par folt.
Ahogy nezem a stat is kezd megjavulni. Bar headshot stat es hasonloknal nalam meg mindig 0 van. -
Ez oké lenne, csak nem lehet ennyire egyszerűen kivitelezni valamit. Egy lapos tárgyat nézek magam előtt aminek nincs mélysége. Ilyen szempontból ez zoomolás ami megjelenik a képernyőn. Ráközelít a kamera tehát zoomol. A szememmel nem ráközelítek valamire, hanem inkább csak ráfókuszálok. Ez az amit nem lehet megcsinálni jelenleg monitorral.
-
Jakesz
addikt
Várni kell egy optimalizációt javító patchre, mást nem lehet tenni. Elég szégyen, hogy így sikerült optimalizálni egy only PC játékot. Mellesleg ezt a hibát patchekkel messze nem lehet már tökéletesre csiszolni, szóval sosem fog ez már úgy futni, mint egy alapból jól optimalizált játék. Így járt például a Black Ops is.
-
Balika23hun
aktív tag
Valószínűleg gőzerővel dolgoznak a hiba javításon hisz az első patch is hamar megjött.A teljes játék megjelenésekor is lesz még bug jópár de türelmes vagyok ha a Black Ops dvd-jét nem törtem ketté ezt is kibírom(pedig ott nem egy egyszerű beta volt játszhatatlan hanem a megvásárolt verzió).
-
Valóban egyre jobb, valami kis frissítés után eltűnt egy zoomolási bug. Tényleg csinálgatják folyamatosan. Codos dolgot visszavonom, ez mindenben messze jobb!
Csináltam két videót, vágatlanul:
http://www.youtube.com/watch?v=QiQ-PP1lI84
http://www.youtube.com/watch?v=1_85ii1YAL0
Nem leszólni, kezdő vagyok. -
Zsoccc
senior tag
Változott a megjelenési dátum. A kapcsolódó hír update-elve! Az új gameplay videó pedig pont ma reggel volt a reggeli rovatunkban.
-
D.Orion
veterán
Ajj.
Ennek egyáltalán nem örülök, fórumról egy bejegyzés:
"U just kidding us right? Hello? We living in the Internet Age... bring it after Release with a ****ign Patch, where is the Problem! That PPL can play 2 Weeks without Polish i think, but WE cant live 2 Weeks More WITHOUT RO2! Come on we waiting many Years for that Game....and NOW after Pre Ordering has startet u push the Release 2 Weeks only for polish? Wtf where is the Problem to bring it after Release with a Patch? Thats really ridicolous....."
-
-
D.Orion
veterán
Én is észleltem és be is nyújtottam oda az igényemet ma.
-
Espla
aktív tag
Heroes & Generals lesz még jó, ha egyszer végre megjelenik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest