Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor szépen sorjában ahogy én gondolom:
-Fizikai bug, lesz is még elég sok szerintem csak enyhíteni tudják de ezt sok játék csinálja.-Már jelezték a fórumon hogy haldoklókkal gáz van, tehát csak patchre várunk
- Erre annyit tudok mondani hogy RO1-ben baromi nehéz volt pl Barancskán egyik partról a másikra átlőni sniperrel, ha megvan a videó akkor előkeresem, gyakorlatilag úgy kellet lőni hogy a célkereszt képe teljesen elfedte a célt. Távolságot meg lehet becsülni. Amúgy van itthon nekem egy 1943-as SVT-40 ről leszedett céltávcsövem, be van számozva 1-10 ig szélességben és magasságban állítható de alapból a távcsövet a fegyverhez magán a szereléken kellet belőni. A két állítókar nem a célképet állítja csak a szálkereszt képét.
-Legnehezebb fokozat? Ja hát singleplayer mindig is gyenge volt azaz nem volt én most sem tartom annak amit beleraknak. Szomorú hogy képesek voltak ráírni egyáltalán hogy van singleplayer, lett volna inkább valami offline bot gyilok néven. Nem érdemes vele szenvedni, talán csak a videókért.
-Mg34 speckó elsütőbillentyű volt, azaz tűzváltókar nélkül lehetett egyes lövést leadni. Ez teljesen rendben van. Ezzel tűzgyorsaságot is le lehetett felezni. Sokan a játékokból az mg42-t ismerik, pedig az az mg34-nek az egyszerűbb,olcsóbb kiadása.
-Fórumban szintén írták, elcsesztek valamit a bétában és azóta a hitboxokkal gáz van. Közelharcnál érződik csak igazán, távolságból semmi gáz. Szintén Patch meg fogja oldani.
-Zoomban egyet értek, kivenném úgy ahogy van. Azt az extra rázoomolást én nem is használom mert idegesítő.
Ezek a bugok még semmik ahoz képest ami a bétában volt, és még ez messze nem az összes ami még benne van a kiadott játékban. Szvsz egy két hónap és meg fogják csinálni.
-
Én meg már megvettem a steam-os Delux-ot 9800Ft-ért. (amin még így is volt 20% kedvezmény mert megvan az első része) KF és TF2 is megvan, jók lesznek azok az extrák még valamire. Az unlockolt cuccok meg nem jelentenek sokat, úgyis meglesz majd mindenkinek. Csak nyissák már meg a bétát!!!
A CD galxis-os teljesen korrekt ennyiért!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest