Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
#65675776 #11 üzenetére
RO-nak annyi köze van a CoD-hoz, mint NSF-nek a GT Legends-hez. A kezdetek óta nyomom mind az RO-t, mind a CoD-ot, közük nincs egymáshoz. A cikk írója tanúbizonyságot tett a hozzá nem értéséről. Javaslom próbáld ki és amikor legelőször elsütöd a fegyvert rá fogsz jön, hogy ez nem CoD... Itt ha csak nyomod a gombot, akkor lelövöd a csillagokat is, itt bizony célozni kell. Utálom mikor valaki egy cikk alapján ítél meg egy játékot, játsszon vele és azután mondjon róla véleményt.
-
Kephamos
addikt
Hát figyelj! Én a béta 3.0 óta nyomatom a red orchestrát és kijelenthetem, hogy semmi köze a kodhoz. Mostanában én is kodozgatok, de a kettő ég és föld. A kod egy ugra-bugra supermario m16-osokkal, ez pedig inkább szimuláció. Legalábbis remélem, hogy ez is hasonló lesz, mint az ostfront.
A régit valahogy úgy képzeld el, mintha egy egyszerűbben irányítható arma 2 lenne. Tehát 300 méterről a Kar 98 bizony halálos sebet okoz, szinte bárhol találod az ellent. A lövedékek ballisztikus pályán közlekednek. Rambózás nincs, legalábbis nem túl célravezető. Szerintem az egyik, ha nem a legjobb fps játék az utóbbi években.
Szerk.: augusztus 30 a megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest