- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
válasz
Balika23hun #63 üzenetére
Nagyon sok javítani való van a játékon, most 5 pálya után látom hogy tele van hibákkal és sok a bug nagyon. Ráadásul a Single módban egy lepkének az intelligenciájával egyenértékű az ellenség és a saját embereim mesterséges intelligenciája! Furcsa, hogy a single részt ennyire elszúrták, azért erre oda kellett volna figyelni, hogy valaki Single részt is szeretné élvezni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Balika23hun #56 üzenetére
Valószínűleg nem a pályatervező csinálja a marketinget és a terjesztést. Meg különben is, ha elfogy a fejlesztésre szánt pénz, valahonnét bevételhez kell jutni sürgősen mielőtt egy "hibátlan" cuccot adnának. Úgyis van patchelési lehetőség, nem úgy, mint 10-15 éve.
-
válasz
Balika23hun #45 üzenetére
Az első rész jóval tovább készült mint ez. Még UT2003 modként, később UT2004-re majd 2 évre rá 2006-ban jött ki mint önálló játék amit utána nagyon sokáig támogattak. (asszem 2009-ben még pályák készültek hozzá hivatalosan)
Tehát én nem várom el tőlük hogy a pár nap múlva kijövő játékuk teljes értékű lesz. Valószínű kijön ahogy kijön kicsit bugosan, de folyamatosan tolják alánk majd a patcheket (steames auto updateként). Fórumjukat szoktam olvasgatni, figyelembe veszik a játékosok visszajelzéseit és válaszolnak is rájuk majd ugyanúgy mint a RO1-ben javítják módosítják is a dolgokat.
Kicsit más:
Valamiért az AA érdekesen működik, azaz közeli tárgyakat nagyon jól kisimítja de a távoliak recések maradnak. Mondjuk így is elég nagy szám hogy legalább ilyen szintű AA van egy UT3 motorú játékban. Hozzáteszem nagy felbontásban nem annyira vészes dolog. -
Kephamos
addikt
válasz
Balika23hun #43 üzenetére
Igen, én is bízok bennük, csak az az érdekes, hogy mélyen hallgatnak a fórumban, a twitteren, a fákkbukkon, mindenhol.
-
sniper elite
senior tag
válasz
Balika23hun #40 üzenetére
Általában én is megveszem a dobozos változatot, csak most amikor olvastam hogy indul a béta lehetőség akkor elgyengültem
Amúgy csak a multival lehet játszani és csak pár darab pályán. Szóval még sok dolgot nem mutatott meg a játék. De amikor például 30-an rohamozunk egy vörösök által elfoglalt épületet az nagyon ott van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Facebook és Messenger
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Synology NAS
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest