- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #76 üzenetére
Igen, de ugyanazt a hatást éred el. A komoly szimulátorok (pl.: ARMA) is ugyanezt a megoldást használják.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #73 üzenetére
Reméltem, hogy nem kell még egyszer leírnom...
Az a zoomolás, az nem zoomolás. Te is ugyanúgy tudsz zoomolni a szemeddel. Tudod nézni tájat, vagy a rajta található fát.D.Orion: Szerintem az 1700-as évek óta szokás állítani az irányzékon.
-
D.Orion
veterán
válasz
MasterDeeJay #73 üzenetére
Köszi az infókat így kissé megnyugodtam. Sniper-ben én pont azt szerettem az első részben, hogy emelni kellett a fegyvert.
Lehet, hogy az nem volt élethű, de nekem bejött. A gyűjteményhez pedig gratulálok, igazi kincs.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #36 üzenetére
És ne feledkezzünk meg az új pályákról. zseniálisak.
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #34 üzenetére
Szeritnem is igen jó kis játék lett ez. Még nagyon béta ugyan, de egyre jobb.
-
D.Orion
veterán
válasz
MasterDeeJay #25 üzenetére
Légy szíves szólj majd ha megnyitják a beta-t, kiváncsi vagyok, hogy mennyivel indul előbb.
Kephamos: Ilyet te hol olvastál?
-
Kephamos
addikt
válasz
MasterDeeJay #25 üzenetére
Sajna úgy néz ki, hogy két hetet késik a megjelenés. A bejelentésben azt mondták, hogy még csiszolni kell egy keveset a játékon, maradt még néhány hiba, amit ki kell javítani. Inkább várjunk még pár napot, minthogy rossz minőségű játékot akasszanak a nyakunkba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest