Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Van valakinek infója a stabil Android 11 mikor tölthető le? Jó lenne ha javítana az üzemidőn. Nagyon szeretem ezt a telefont, egyetlen egy dolog amivel nem tudok kibékülni, a gyenge üzemidő. Készenléti fogyasztás vagy ha csak telefonálok szinte semmi, de ha komolyabban nyüstölöm (ami a munka miatt fontos) akkor nagyon merül az akksi. Tudom van gyorstöltő, de én napközben nem igazán érek rá töltögetni. Az akkumulátor állapota tökéletes, olvastam több helyen, hogy másoknál is probléma ez. Volt már 4.000mAh-s telóm másfajta, de jóval jobb üzemidővel. Szóval hátha a 11-es Android segít ezen, nem akarnék megválni ettől a telefontól, mert egyébként tökéletes lenne. Nektek is van hasonló problémátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest