Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz KaiotEch #1925 üzenetére

Leírtam tegnap miért (is) jó a VoLTE, ha nincs VoLTE akkor nem tudsz VoWiFi-t sem használni, erről is írtam tegnap miért jó.

Ha olyan helyen tartózkodsz ahol gyenge a térerőd a teló 2-3X jobban merül készenléti állapotban(ha 2SIM-el használod akkor ez még jobban érződik), így pl egy 12.órás idővallumot nézve nem mindegy hogy 12óra alatt merül 3% ot a telód vagy 13% ot!
    Most nem kell azzal jönni hogy de 30.perc alatt 0 ról 100% ra töltjük a telót, akkor mi értelme spórolni az energiával, én nem használok soha gyors töltést mai napig 5Volt 1,5Amperes töltőt használok, tehát kényelmes 7,5Watt-al töltök.

Este feldugom, reggel leveszem, éjjel fel tölt kényelmesen a 7,5Wattos töltővel, így az aksid nagyon meg hálálja és nem döglik meg 1-1,5év alatt(ott a példa rá a Mix2S már 4.éves és még gyári aksi van benne, más már 1-1,5.év után aksi cserén gondolkodott)

Szóval ha VoWiFi-n vagy akkor ez elkerülhető a telót teheted akár repülőgép üzemmódba is, és csak a wifit kapcsolod vissza utána, ugyan úgy fogsz tudni telefonálni, nem beszélve ugye arról ha rossz a térerőd akkor telefonálás alatt akadozhat a hang vagy te nem hallod a másik felet, vagy téged nem fognak hallani, VoWiFi-n meg tökéletes mindha max térerőn lennél szóval nagyon hasznos funkció!

És még hozzá jön amit rigoberto kolléga is írt, hogy a hang minőség is mérföldekkel jobb!

[ Szerkesztve ]

• rigoberto

őstag

válasz KaiotEch #1925 üzenetére

Sokáig én sem értettem a mizériát miatta, simán megvoltam nélküle.
    Aztán az ezelőtti telómban bekapcsolt magától, és úgy beszéltem rajta.
    Hatalmas minőségbeli különbség volt a sima híváshoz képest.
    Olyan mint akinek rossz a hallása, és utána hallókészüléket kap.
    Nekem legalábbis ilyen élmény volt, pedig nem is rossz ez az érzékszervem.
    Még.

Új hozzászólás Aktív témák