- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sline
csendes tag
Sziasztok,
Továbbra sem találkoztatok bármi hibával, melegedéssel, túlzott akku merüléssel?
Ha 6.4-es kijelzője lenne, akkor gondolkodás nélküli vétel lenne, de még kéretem magam mielőtt megvenném. -
Padisah
tag
Sziasztok!
Relame gt2 telefonhoz lehet kapni okostokot, mert én nem találtam. Kétoldalas tokra gondolok természetesen, aminek valamekkora részében áttetsző a fedőlapja, ha felnyitom feléled a telefon, ha lecsukom kikapcsol a képernyő. Esetleg a fedél kinyitása nélkül is lehet vele telefonhívást felvenni vagy elutasítani.
-
Csápájev
őstag
Esetleg van itt,aki próbálta a realme GT Neo 3T -t is?
A kettő közül melyiket választanátok?
-
mb702
tag
Android 12-re nem lehet 'visszamenni'?
Az A13-ra frissítés után rosszabb lett az asi üzemidő. -
Menadrin
kezdő
Sziasztok, xiaomi redmi note 9 pro frissítés után meghalt, nem fut fel, csak megy körbe körbe a bekapcs kikapcs, így kénytelen vagyok új telót nézni, mert nem értek a bootoláshoz meg semmi ilyen dolgokhoz és szervizbe nem akarom vinni.
Na de néztem a gt neo 2t,a gt 5gt, a gt2-t, poco f3at és a xiaomi mi 11it. A kérdés az lenne, hogy melyik éri meg a legjobban?
Amik érdekelnek egy telefonban az a jó gyors erős proci, kamera (note 9 pronal jobb legyen azért), üzemidő, wifi jelet jól fogja, gyorstöltés és ár érték. ja és idegesítő bugok ne legyenek, mint pl a beszélgetés közben kihangosíítom vagy lerakom a telefont, meg az értesítések ne csak akkor jöjjenek meg, ha rámegyek az appra. frissítések nem érdekelnek, mert ahogy azt észrevettem, csak és kizárólag azt akarják azzal elérni, hogy minél hamarabb belassítják és kinyírják a telefonokat.Ajánlások jöhetnek a fent említett telefonokon kívül is 150ezerig. Tudom az mi11i nem is fér bele, ezt használtan venném, nem szívesen. Külföldi vagyok, nálunk ezeket forgalmazzák. Köszönöm az ajánlatokat előre is.
-
Csápájev
őstag
A reame közzé teszi, hogy hányas androidig fog frissülni a gt2?
-
8zabi
őstag
2023.05. EU OTA
-
freelancer68
tag
válasz
Csápájev #679 üzenetére
Úgy tudom, hogy igen, de van amazon topic, ott biztos tudják pontosan.
Ezt találtam a honlapon:
Which items can I return?
You can return products bought from Amazon and Marketplace sellers within 30 days of receiving them as long as they are returned in complete, unused and undamaged condition. Shrink-wrapped and/or sealed media products may only be returned if the shrink wrapping has not been opened and the seal is intact.Learn more about our returns guarantee. This in no way restricts your legally-granted right of return. Further details about the legal right of revocation can be found in Clause 3 of our Conditions of Sale. -
Csápájev
őstag
válasz
freelancer68 #678 üzenetére
Amazonra is vonatkozik,hogy 14 napon belül indoklás nélkül vissza lehet küldeni?
-
Csápájev
őstag
válasz
freelancer68 #676 üzenetére
De a gt2 pro ha jól láttam használt.
-
Csápájev
őstag
Amazonról érdemes rendelni,jó a garanciális ügyintézés?
150re jönne ki a 12gigás kb. -
Csápájev
őstag
A melegedés mennyire jellemző? Streamelnék vele,ami eléggé igénybe veszi és kicsit félek ettől a procitól.
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
Turbobacsi #672 üzenetére
Tesómnak van ilyen más típusú telón. 4 hónapja bírja. Heti 2x-3x húzogatja max., mert nem egy nagy fényképezgetős
Van egy ilyenje eladó bontatlanul, olcsóbban, téves rendelés miatt. Ha esetleg érdekel, írj egy privit.
-
Turbobacsi
senior tag
helló, ilyen tokot használ valaki?
a tolóka meddig bírja? van értelme?
[link] -
Csápájev
őstag
Melegedés mennyire jellemző rá a hétköznapi használatnál? Face,insta stb. Játéknál van gondolom,de az lényegtelen.
-
LGG555
aktív tag
Látom többen is cserélnek képernyőt, karcolódik vagy könnyen törik?
-
eagleeyes
csendes tag
A VoWifi az működik a vodafone-nál vagy azt is külön kérni kell, hogy kapcsolják be?
-
LGG555
aktív tag
válasz
bogdanypeter #661 üzenetére
Noormálisak, kit néznek verébnek.
-
bogdanypeter
tag
Szia! A Fixitynél cseréltettem. Nekem a TMX nem volt szimpatikus. Megadtam milyen telefonon szeretnék kijelzőt cseréltetni. Erre kértek, hogy küldjem be a telefon ez 4000Ft. Aztán majd küldik az ajánlatot. De minek küldjem el a telefont, ha nem jó az ajánlat? A telefon is ott dekkol. Mondják meg mennyi az ár és kész.
-
John05
csendes tag
Kivancsi leszek a GT3 jobb lesz e, meg az árazásra leszek kíváncsi. Szemezgettem a gt2-vel de lehet arra váltom majd a Mi10t prot😀
-
worxland
addikt
válasz
Turbobacsi #655 üzenetére
Nem, ketté van osztva az akksi a telóban, ha a progi nem tud róla, csak a felét számolja.
-
K82
őstag
válasz
Turbobacsi #651 üzenetére
Érdekes értékek, ez így ~18W töltési teljesítmény. Hol a gyári 65?
-
Sndr85
csendes tag
válasz
bogdanypeter #615 üzenetére
Szia,
Én a TMX-et ajánlom az enyém is ott lett cserélve 38.000 fizettem mindennl együtt. A Firsthop ugyanezt 96.000ért vállalta.
A TMX a hivatalos szervíz.
-
LGG555
aktív tag
válasz
9.1V 1.9amper, több kellene az legyen mert nekem annyival tölti egy bóvli.
-
robag93
aktív tag
válasz
Mármint ennek a duplája
-
Turbobacsi
senior tag
első töltés, 9% --> 100%:
9.1V-on, 1.9A-al, 2356 mAh -
Zigi
senior tag
válasz
Turbobacsi #648 üzenetére
Üdv. Kép a képben videó van, fotó szerintem nincs, de nem is tiszta mi az az élethelyzet amikor kellene...
-
Turbobacsi
senior tag
Helló! betoppantam hozzátok egy fehér 12/256-ossal. A belakási/ismerkedési fázisban vagyok, lesz majd 1-2 kérdésem. Az első
van e, tud e kép-a-képben képet fotózni? az első és a hátsó kamera egyszerre.....
-
MidnightBB
tag
Sziasztok
Nézegettem ezt a készüléket magamnak.
Van valami olyan hiba Amira használt készülék vásárlása esetén oda kellene figyelnem?Köszi
-
zpph044
újonc
válasz
Csápájev #640 üzenetére
1, nem használom
2, nagyon gyors
3, nem melegebb, mint pl barátnőm S22-je
4, 60Hz-vel meg van nálam 7o SOT, sima liba
de olyan gyorsan tölt, hogy az eszméletlen5, gyönyörű, jó betekintési szög, nem lilásodik
6, lehetne 6,1
de kb. ennyi. e-sim lehet valakinek hiányozna meg a jack (kellett vennem átalakítót)
+1 6 részt netflix_eztem vele(ozark) és semmi extra. annyi, hogy kicsit nehezebb, mint a Realme 7-em volt
-
zpph044
újonc
sziasztok,
csatlakoztam egy feher szinuvel. nagyon imadom. felfrissitettem, majd fr. nagyon jo. realme 6s, es realme 7 utan valtottam erre a branden belul. azok is jok voltak. de ez nagyon jo. a toltes is eszemletlen.
-
LGG555
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használja fólia nélkül a telefont, könnyen karcolódik? -
xpeg94
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb vétel most?
- Realme 9 pro+ 108 ezerért.
vagy
- Realme gt 2 139 ezerért. -
RBJ
addikt
Biztos nincs mert tegnap esett le telefonálás közben nincs
Net. -
RBJ
addikt
Vodafonos van? VOLte működik?
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Vitya0617 #618 üzenetére
Én mondjuk elég sokat nyomkodom a telefonomat, sokat van wifi megosztáson is, blooetooth-ot is használom sűrűn, így este mindig 30% körülre lemegy. Előtte Xiaomi Redmi Note 10 Pro-m volt, hasonló körülmények között kb. ugyanennyit tudott, este már azt is töltőre tettem. Kb. fél éve használom a készülékemet, de az elejétől fogva ilyen volt és eddig nem vettem észre, hogy változott / romlott volna.
-
K82
őstag
Csak ne feledd h az SD865 volt kb. az utolsó normális SoC eddig ahol a jó teljesítmény mellett nem voltak melegedési és fogyasztási problémák, plusz a MIUI mindent durván korlátoz ezért is tud ott jobb lenni ugyanaz a hardver.
Ehhez képest a GT2-ben kellemes csalódás az SD888, a Zenfone 8-ban viszont pokol volt. -
Vitya0617
kezdő
Sziasztok! Egy kérdésem lenne azok felé, akik már régebb óta használják a készüléket! Az akkumlátorral kapcsolatban hallottam azt, hogy elég gyorsan veszít a kapacitásából, és hosszú távon ezáltal hamar gyengévé válik az üzemideje. Ez mennyire igaz, vagy tapasztalt már valaki hasonlót?
-
bogdanypeter
tag
válasz
freelancer68 #616 üzenetére
Szerintem ez egy jó ajánlat! Köszönöm!
-
freelancer68
tag
válasz
bogdanypeter #615 üzenetére
Nem tudom mennyire jó ajánlat
-
bogdanypeter
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani kijelző cserére szakit?
-
-
Vitya0617
kezdő
Sziasztok! Szemezgetek a telefonnal, jelenleg 140kért tudnám beszerezni, emellett a OP Nord 2-est nezem (115k).
Kamerában,fotós teljesítményben melyik nyújt többet?
Illetve a GT2 nél azt láttam, hogy a felvett hang minősége elég gyatra... Ez mennyire igaz? -
suhi84
tag
Közben csatlakoztam én is. Tegnap megérkezett az Emagról az új céges. Még ismerkedünk, de az létezik, hogy rosszabb képeket lő mint a Honor 20 Pro csinált?
-
robag93
aktív tag
Ja és megjelent az 5G is, lehet az kapkodja így az akksimat? Le lehet ezt valahogy szabályozni 4G-re?
-
CoctoPerkins
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól látom, akkor ebben a telefonban sincs szuperlassított felvétel. Miért nincs a legtöbb telefonban super slow motion? Vagyis 960 fps-sel történő lassított felvétel készítés? Ez felvételi lehetőség a jóval gyengébb telefonokban jelenik meg inkább, ha jól láttam. -
Zigi
senior tag
Semmi nem változott, se jobb se rosszabb. Működik minden ami idáig, ès most se megy ami eddig se 😀
Márciusi lett a biztonsági rèstapasz, ennyi. 3 havonta jön egy biztonsági ès mèg 2 főverzió, èn elègedett vagyok. Mondjuk èn megvártam amíg jelez, nem tettem fel amit linkelt a kolléga. Így nem volt 1 giga amit letöltött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Realme GT 2 nem sokat változott az elődmodellhez képest, továbbra is rendkívül versenyképes minden szempontból, grátisz környezettudatos, legalábbis a hátlap.
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest