- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wizzgeri
tag
válasz
wizzgeri #571 üzenetére
Sziasztok lenne pár kérdésem első körben
-Volt "sima" gt 5g-m azon sem ment a főképernyős widgeten a hőfok. Valamit én csinálok rosszul, vagy ez ilyen?
-elkészült fotónál mikor visszanézem a galériában, csak egy dupla kattintásnyit enged zoomolni a képbe aztán annyi. Van esetleg arra mód azon az appon belül hogy jobban rá lehessen pinch to zoomolni(s9+ gyári galéria appja sokkal többet enged közelíteni) vagy ha nem ,ki milyen képnézőt használ a képei visszanézéséhez?
- ki milyen tokot/üvegfóliát ajánl?
Első körben ennyi jutott eszembe,köszi előre is a segîtséget!
-
válasz
wizzgeri #569 üzenetére
Igen tudom az 30w, fele annyi...
Másfélnapot nálam csak a kínai telefonok mennének el ami 15.000.mah-es, mert 8 óra gps megy rajta, így ez a GT2 is reggel 8 tól kb 14:00-14:30ig bírja és vége.
(előtte az iphone 11 pro 90%-os akkuval kb 4 órát bírt, olyan 8-12ig... a sima iphone 13 meg kb 8tól-13:00-ig 99% akkuval.. )
-
válasz
wizzgeri #567 üzenetére
Jó kis telefon! Pixel 6 pro t néztem helyette meg még gondolkodom is rajta de csak a zoom kamera miatt, viszont még azért tartok is mert ennek jó az akkuja annak meg szerintem ennyire nem fogja bírni, nézek ilyen YouTube os videókat de még értelmeset nem találtam.
Na meg nem szívesen engedném el a 66 wattos töltést sem, lehet GT2 pro lesz
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Realme GT 2 nem sokat változott az elődmodellhez képest, továbbra is rendkívül versenyképes minden szempontból, grátisz környezettudatos, legalábbis a hátlap.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest