- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Azt esetleg tudja valaki, hogy hogyan lehetne azt megszüntetni, hogyha a főképernyőn alulról felfelé húzom az ujjam, ne adja be a böngészőt a keresővel ? -
FeZ...
aktív tag
válasz
Vitya0617 #618 üzenetére
Én mondjuk elég sokat nyomkodom a telefonomat, sokat van wifi megosztáson is, blooetooth-ot is használom sűrűn, így este mindig 30% körülre lemegy. Előtte Xiaomi Redmi Note 10 Pro-m volt, hasonló körülmények között kb. ugyanennyit tudott, este már azt is töltőre tettem. Kb. fél éve használom a készülékemet, de az elejétől fogva ilyen volt és eddig nem vettem észre, hogy változott / romlott volna.
-
FeZ...
aktív tag
-
FeZ...
aktív tag
válasz
7Heads Drago #502 üzenetére
November környékén rendeltem kétszer Aliról, az egyik sitty-sutty itt volt egy hét alatt, a másik kb. 2,5 hét alatt.
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Valaki feltette már az UI 4.0-t és a 13-as Androidot ? Érdekelne tapasztalat, ha van már róla.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
-Gabesz- #420 üzenetére
Én csak véleményt tudok megfogalmazni, mert a Pro-val nincsen saját tapasztalatom: az elérhető teszteket végignézve számomra nem érte meg az akkori kb. 70-es felárat a Pro. Volt egy lehetőség +20e-ért hozzájutni egy majdnem új Pro-hoz, arra rámozdultam, de lecsúsztam róla. Annyit még adtam volna a kicsit nagyobb mérete és az ismert plusz specifikációi miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Realme GT 2 nem sokat változott az elődmodellhez képest, továbbra is rendkívül versenyképes minden szempontból, grátisz környezettudatos, legalábbis a hátlap.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest