- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok. Pár napja van meg a telefon, minden tökéletesen működik vele, viszont a Facebook Messenger nem a legjobban. Csoportos üzenetben néha órákat késnek az üzenetek (gépen már látom, amikor telefonon még a beszélgetésben sem jelenik meg). Privát beszélgetések általában jók, de előfordult párszor már ott is, hogy 5-10 perccel később jelenik meg az üzenet, mint weben (nem az értesítés, hanem maga az üzenet az alkalmazásban). Erre van valami megoldás, esetleg másnak is produkálja ezt? Minden akkukímélő üzemmód ki van kapcsolva alkalmazásonként is.
-
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy megkapja ez a készülék az Android 13-at?
Üdv
-
Met
nagyúr
Bekapcsoltam az ujjlenyomatos feloldást, azóta a zárképernyőn nem jelenik a Player pro widgetje.
Meg lehet oldani hogy megint látható legyen a widget? -
Sziasztok!
Valaki találkozott már névjegy mentési problémával.?Ismerősöm elvileg se Google-be, se telefonra nem tud névjegyet menteni... Nincs nálam a készülék, így kicsit sötétben tapogatózok...
-
beef
őstag
válasz
macilacipaci #589 üzenetére
Nem olvassa fel. Valami kisegítő funkciót bekapcsoltál.
-
macilacipaci
csendes tag
Realme mától fogva miért olvassa fel az értesítéseket? Tudtommal semmit nem állítottam el.
-
Imifej
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a feleségem telefonja iszonyat sokat szöszöl az internetes oldalak betöltésénél. Régebben jól működött. Nekem GT2 van, azon azonnal megy minden. Szóval nem hinném, hogy router gond. Nem szeretnék teljes resetet de ha csak az segít, akkor az lesz. Valami megoldás esetleg van rá? Google chrome a böngésző.
-
bepe79
addikt
Felment, eddig minden oké nálam.
A gyártó hivatalos fórumában ezt találtam:"I have updated to c.15 , after update i think blutooth issue will solve because i have attended 1 hr call via bluetooth and happy to say bluetooth issues not face still now which i face a lot in c.14 update, let's see what's happen i hope i have to not face the blutooth issue again."
itt pedig: [link] azt mondják, hogy nemsokára jön az Android 13:
"Hey, Thanks for sharing your concern.
realme 8 will get Android 13 early access in Q2, 2023." -
melodie
tag
RMX3085_11_C.15 érkezett..
December 5. Biztonsági frissítés... -
classic B
senior tag
Mióta nem használok közösségi appokat, 5-7 naponta töltöm a telót.
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Másoknál sem működik a kép a képben funkció? Be van jelölve az alkalmazásoknál a pip, de egyiknél sem működik. Pl tiktok ha kilépek akkor a hang megy tovább, de a kis ablak nem jelenik meg a képpel. YouTube videó alatt valaki szintén írta, hogy nála sem jó. A másik a kijelző... Ha sötét háttérre rá kattintok pl tiktok videó vagy az eredmények alkalmazásban fent a sportág választásra akkor az a rész bepöttyösödik arra az időre. Régi telefonnál nem csinálja ezt.Illetve még egy érdekes, most vettem észre, hogy a realmestores.hu oldalon okosórát néztem, és a képeket ahogy az első és az utolsó kép között váltok, a kijelző feléig egy fehér bevillanás van. Szóval vagy kijelző hiba vagy ennyire rossz a kijelző... Realme 8 5g készülékről van szó, de gondoltam hátha itt is valaki tapasztalt hasonlót. Köszi -
jozefka83
csendes újonc
Én nem tudom mi van de a névjegyek,üzenetek is rózsaszín lett.
Betű színt állítottam de nem változik -
lac14548
aktív tag
A Google Play áruházban a Frissítések jelentek meg alatt megjelent egy program ami Függőben lévő letöltés-ként szerepel.
Heytap PictorialFrissíthető, de nekem nincs telepítve ilyen, akkor hogy frissíti?
Mi ez egyáltalán?
Esetleg a RealmeUI része lenne? -
joci86
senior tag
Sziasztok!
Aki régóta használja a telefont, és estleg több kijelzővédő üveget is próbált rajta, meg tudja erősíteni a topik korábbi infóit, hogy ugyanolyan gyors és pontos az ujjlenyomatolvasó, mint üveg nélkül?Még vásárlás előtt vagyok, és elég rossz élményeim vannak a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóval. Xiaomi Mi A3 és Samsung A41 sem remekelt ilyen téren.
A Realme 8 5G-nek bár jó helyen van az ujjlenyomat olvasója, de nem AMOLED a kijelzője és a kamerája is rosszabb az 4G-s változatnál.
-
fakekorom
tag
helló!
ez a teló tudja az időzített teljes ki- és bekapcsolást?
köszönöm -
classic B
senior tag
válasz
lac14548 #554 üzenetére
Talált valaha valamilyen vírust a Xiaomi telefonod? Ha nem, akkor fölösleges telepítened, de ha mindenképp akarsz rá védelmi szoftvert, akkor a Play Áruházban bármelyik ismertebb ajánlható (Eset, Avast, Kaspersky). Ha minden funkcióra szükséged van, akkor viszont fizetni kell értük.
-
lac14548
aktív tag
Alapból nincs vírus kereső a realmeUI rendszerben.
Előző telefonom Xiaomi volt abban volt...Ki milyen ingyenes viruskeresőt használ/ajánl?
-
Voice24
őstag
válasz
Dr. Romano #551 üzenetére
Köszi, már megtaláltam, így tudtam meg, hogy alapból bekapcsolt állapotban volt ez a funkció. Tehát a fejlesztők szerint tök logikus, ha én 6-kor akarok kelni, akkor a telefon 5:45-kor már felébreszt azzal, hogy figyelj, 15 perc múlva ébreszteni foglak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Volt már Realme 8 5G, Realme 8 Pro, de egyik sem volt különösebben izgalmas, vagy árazását tekintve kívánatos, most viszont itt a natúr Realme 8, ami a széria legjobb vétele.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Diablo IV
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest