- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Dupla pénz, dupla fame illetve autó elhasználódás elkerülése, ezekre használhatóak. Első helyen kell végezni, akkor működnek. Minél többet versenyzel annál többször ajánlja fel őket ingyen, egyébként egy goldba kerül a használatuk.
Challengek alatt a szervizes csókának van értelme, ha nincs idő javíttatni és időre kell valamivel végezni. Egyébként leginkább a fame duplázás a hasznos hosszú távon. Pár napja írtam erről. -
BikaGT
csendes tag
A pénzéhes az a legenyhébb kifejezés! Nem a vásárlással van a gond, hanem, hogy hiába veszel több százezret, milliót, vagy aranyat ezresével szinte semmire sem elég. Néhány autónál több száz gold csak a tuning, ami ahhoz kell, hogy elindulhass egy versenyen. Ár érték arányban egyik kedvező ajánlat sem éri meg. SZERINTEM!
-
törölt tag
Én a napokban léptem a 225. szintre, egy szintlépésnél 35 aranyat kapok és a nem is legjövedelmezőbb versennyel sima manager duplázással 160-170.000 dollart ad. Az elején viszonylag könnyű a gyűjtögetés, gyorsak a szintlépések, én nem költenék rá a helyedben (plusz magamat ismerve egy in app purchase után nem lenne megállás, a cigire is így szoktam rá, de biztos vannak nálam erősebb jellemek is
). Egyébként nulla vásárlással most van 102 autóm, nyilván rendesebbek is (Veyron, CCXR, Agera, McLaren-ek, 918, Zonda, Huayra, LMP1-esek stb.), szóval tényleges pénzköltés nélkül is lehet azért haladni szépen.
-
BikaGT
csendes tag
Kezdj el minél előbb ugyanazzal az autóval körbe-körbe menni ugyanazon a pályán, teljesítsd ugyanazt a versenyt minél többször. (farmolás) Ha kb. kétmilliószor végigmentél és már a többszázadik szintet teljesíted, akkor elkezdhetsz végre játszani is. Vagy a másik megoldás, hogy vásárolsz pénzt meg aranyat, de akkor mondj le a hátralévő életedben a saját házról, autóról, családról, gyerekről, mert annyi pénzt visz a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest