- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Nem tudom mi az irány a játék fejlesztésében, de nekem nem annyira tetszik. Jöhetnek az újítások, autók, pályák, de igazi előrelépés nem történt. Az F-e meg a New York nem egy nagy durranás, kár vele az idő tölteni. Az "új" játékmódok, mint az akku/benzin spórolós, motorfőzős azok legalább mentik amit lehet. DTM, WRC (egy bent van de hol a többi?), WTCC/TRC, BTCC és még egy rakás sorozatból jöhetnének gépek egy rakás valódi szerethető no meg kívánt pályával, de nem. Ha már van drag mode akkor miért nincs drag car? Egy Top Fuel géppel élmény lenne Suzuka!
Időnként kivesznek egy rakás már lefutott futamot, meg végigtolt szériákat nulláznak ez a user semmibe vétele. És nem akarja senki újra végigtolni aprópénzért... Nekem a frissítés előtt csak egy Exclu Aston állt 25%-on azon kívül minden kész volt. Most meg 16 nyitott szériám van, már rég kifutott szériák nullázva. Komolyan ha még a szervizzel is vesződnöm kéne már abbahagytam volna, de szerencsére vannak ügyes emberek, így letolok 10-20 futamot is egyben egy géppel ha épp szánok rá időt. A VB meccsek pont jók voltak rá, az is dögunalom. Jöjjön inkább 3-4 új gép 3-4 módosított vagy új szériával és ennyi elég egy frissítésbe ahogy régebben. -
l4ci
tag
Elindítod A-val, belépsz, felveszed a 100-at, mentesz. Elindítod B-t, amikor feldobja az ablakot, hogy megnézed-e a wttt eredményt, akkor "Later"-t nyomsz, visszatöltöd a mentést, megnézed a wttt-t és felveszed ott is. Csak akkor fogja adni, ha legalább egy kört mentél valamelyik pályán a 4-ből.
Egyéb: nem értem mi ez a bugzás, de olyan már nekem is volt korábban, hogy csomó pályán nem akart elindulni net nélkül a betöltés, mert le akart valami assetet még tölteni, mert nem volt 100% letöltve, és azt csak mobilneten volt hajlandó megtenni (1-2 MB), de wifin nem, de ilyen bugot, hogy betöltés közben lefagy, már rég láttam (droidon néha kilépett LM betöltés után, néha még verseny közben is). Nem nagyon játszom már droidon, többnyire csak iPhone-on, az meg nem bugos egyelőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest