Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Valszeg kevés a barátod. Ha valakit legyőztél egy futamon, akkor utána jó sokáig nem fogsz kapni érte bónusz R$-t. Érdemes legalább egy 500-1000 ismerőssel feltölteni a rr3-as profilt, ha sok lóvét akarsz farmolni. Nekem van kb. 2500, nálam sose fogy el a friends bonus.
-
DigitXT
félisten
Fogaskerék ikon kétszer, majd Cloud Save, ott a Backup To Cloud.
Természetesen csak online működik... Visszatölteni ugyanott a másik
gombbal Restore To Device. Utóbbival óvatosan, ha esetleg még régi
a mentésed, nehogy felülírd az új állást. (Kiírja amúgy, hogy mikor volt
az utolsó mentés: Last Uploaded x hours/days/months ago) Törölni is
ott lehet a helyi mentést, ami mondjuk max. ban esetén "hasznos".Sordoran: az, hogy melyik tuning mennyi PR-t ad és mibe kerül, nincs
fent a wiki oldalon? Amikor írtam, hogy nekem le van fotózva az összes
autó összes "stációja", jelezte Pompi, hogy teljesen feleslegesen. -
Lirion
addikt
Tényleg brutál. Úgy vezesd, hogy a játékbeli teljesítménye mérföldeket ver a valós f1-es autókéra.
Kíváncsi vagyok, hogy az újabb f1-es ferrarikkal milyen köridőket lehet majd futni. Majd lesz ilyen 1 perces spa meg silverstone, hockenheimot meg fél perc alatt körbe autókázzuk.. -
-
thrill
tag
Hát nem tudom, akkor ezek szerint béna vagyok. Vagy más ellenfeleket sorsolt Neked.
Arra emlékszem, hogy kb.1:27-es köröket mentem már a végén, a leggyengébb ellenfél meg 1:54-eket és kb. 8 perc volt az összideje. Vagy 15x tuti nekifutottam (kevesebb tuninggal soha nem jött össze).De ahogy láttam más is küzdött vele, többeknek is csak full tuning után sikerült. Valakik meg a 8. nappal szívtak, amit viszont én nem értek, mert emlékeim szerint 15 perc alatt lenyomtam az egészet.
-
l4ci
tag
Nem olvastad a fórumban az időugrásos javítás/vásárlás trükköt? A lényege annyi, hogy lépj ki a játékból, kapcsold ki a netet és állítsd át a kütyü óráját a jövöbe, amikorra már kész kellene lennie a javításnak. Ha így indítod el (szigorúan offline, mert különben szól hogy nincs szinkronban az idő a szerverrel és semmit se fog engedni csinálni, versenyből kidob, stb), akkor megúszod a több órás javítási időt vagy a delivery time-ot a vásárlásoknál. Ezután már visszaállíthatod az időt a jelenbe, és játszhatsz tovább. De ha full offline játszol, akkor elég csak a múltba átállítani a ki-belépés közben az órát a javítás megkezdése előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest