- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolos15
csendes tag
válasz
BenQhunria #6417 üzenetére
itt megtalálod a legolcsóbb upgrade stratégiákat
http://rr3.wikia.com/wiki/Real_Racing_3_Wiki:Sandbox/Upgrades_Strategy_For_100%25_Completion -
Lirion
addikt
válasz
Egyértelműen v8. Fényévekkel jobb, mint a másik 3 verda már tuning nélkül is. Ha maradsz a 3.5-nél, szenvedni fogsz a végén a tuninolt v8 botok ellen...
-
kgymac
őstag
válasz
[Innen] kiindulva majdnem minden kérdésedre megtalálod a választ. Én az egyes fejlesztések PR értékeit hiányolom, korábban még volt töltögetve, de az újabb kocsiknál már nincs
szerk: én a V8-at ajánlanám, de nem kell fullra húzni. Ha butítasz egy kicsit, kevesebb arany is elég (lehet).
-
Lirion
addikt
válasz
BenQhunria #5384 üzenetére
Bot butítással. Elindulsz majd retire, de csak miután a zöld lámpa kigyulladt. Ezt eljátszod vagy 20-szor és utána jó lesz. Ha nem, akkor eljátszod még 20-szor.
-
l4ci
tag
válasz
BenQhunria #5263 üzenetére
Ha mindenképpen hekkelni akarsz, akkor tudok küldeni olyat is, de van saját kitenyésztett profilom is, kettőt is tudok adni, amit én hoztam össze. Az elsőben csak kb 40-50 autó van, a másodikban meg több, mint 100, de azt már sose fogom folytatni, mert nehéz aranyat szerezni. Ha kell, szívesen elküldöm valamelyiket.
-
DigitXT
félisten
válasz
BenQhunria #5256 üzenetére
Azon kívül, amit már írtak, lehet vásárolni is goldot: pont ez a készítők célja.
Ami rendben is lenne! Ha nem annyiba kerülne, mint most, hanem tizedébe.
~5000 Ft egyetlen "olcsó" játékbeli autóért baromi sok... 500 Ft más tészta.És később nem vicc(!), hogy 100-150-200 goldba lenne csak néhány tuning,
amiért ennyit fizetni nevetséges, abszolút nem éri meg. Teljesen halott ügy.
Utóbbit a gold árától függetlenül így látom. Annyira aránytalan dolog szvsz:
ha X érték egy új autó, nem lehet, hogy egy lepkefingnyi tuning is X-be kerül.Ui: 600 gold mire elég? Sokmindenre és semmire. Attól függ, hol tartasz.
Amikor 600 gold egy hiányzó autó, akkor rögtön el is ment forintosítva 15K.
És akkor megvan az autó. De PR miatt tuningolni is kell, hogy használhasd,
amire nem maradt goldod. Szóval nincs mit tenni, mint várni az akciókat. -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
BenQhunria #5256 üzenetére
Az a megoldás, hogy úgy vigyázol a goldra, mint a szemed fényére. Goldos kocsit akkor kell venni, ha akciós, általában 20%, de kb. hetente vannak akciók itt néha 40-50%-ra is lemegy az ár.
Goldot nem költünk javításra, meg baromságokra. Csak addig tuningolj, amíg kell a PR szint miatt.Csalni már nem nagyon lehet. Farmolással tudsz szerezni egy kis goldot, van pár verseny ami sok Fame-pontot ad és viszonylag hamar szintet tudsz lépni.
Egy pici csalás még van azért, de az is olyan, hogy meg kell küzdened a pontokért csak duplán kapod őket.
Pl most hétvégén volt dupla fame nap. Ilyenkor repülőmodba teszed a telót/tabletet és offline addig kátszol így, amíg meg nem unod, annyi, hogy az időt mindig vissza állítod erre a napra. Két dologra kell figyelni, ne menj a gépeddel netre, és nem javíthatsz autót. Ezért a szerelőre és a csaj managerre 1-1 goldot kell költeni futamonként.Ha olyan trükkre gondoltál, hogy öledbe hullik minden, van olyan is, de azért bannolni fognak
-
Lirion
addikt
válasz
BenQhunria #5247 üzenetére
Régen lehetett aranyat farmolni egy kis csalással, de ma már ez megszűnt. Létezik 100 millió aranyas mentett profil a neten, azzal viszont online nem fogsz tudni játszani, mert kibannolnak.
Amúgy szerintem még pár frissítés és eljutunk oda, hogy offline el sem fog indulni a játék. Ha jól tudom, a javítás és tuningolás számláló sem pörög már offline, csak online, bár ezt magam nem próbáltam még.
-
DigitXT
félisten
válasz
Annak idején ez volt az első komolyabb kocsim. Rohadt drágának éreztem,
mindig vigyáztam rá, mint a szemem fényére, mert többe volt a javítása egy
rosszabbul sikerült futam után, mint a futam nyeremény... régi szép idők.Azóta ez se nem drága, se nem kell rá vigyázni, mert a javítás az csak idő,
de pénzbe igazából nem kerül. Hosszabb távon a pénz teljesen értéktelen a
játékban, úgy szórod a százezreket tuningra, hogy végre volt mire költeni.Régen minden jobb volt.
Ui: bezzeg a gold! Szóval örülj, hogy ez még CSAK ennyi. Később egyetlen
rohadt tuningért is TÖBBET kérnek!Hogy indulhass egy újabb versenyen. -
Pompi
nagyúr
válasz
Csalással izgalmasabb lenne?
-
Kronok
tag
válasz
BenQhunria #5244 üzenetére
ha 20% akciót buktad akkor meg kell venni ennyiért sajnos
-
kgymac
őstag
válasz
BenQhunria #5244 üzenetére
Vedd meg a kocsit goldért, utána már versenyezhetsz is a sorozatban...
Goldot reklámmal/farmolással szerezhetsz. Ha egyik sem szimpi, lépj fel az RR3-mal a netre minden nap, 40-50 nap alatt összejöhet az ára (szeptemberben 110 goldot ad).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged