Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
cappa72 #12511 üzenetére
Azt látom, hogy itt is ugyanúg fejleszteni kell a pilótát, kemény aranyakért. Gondolom ez is ugyanaz a séma, fullra húzni jó sok játékkal 500-550aranyból, aztán ad majd 2-3PR növekedést. Szerintem engedjük el, aztán majd event után kiderül, mennyiért lehet megvenni majd az autót. Teljes anyagi csőd ez az e-széria, és a Le Mans is...
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12483 üzenetére
Egyetértek mindenki véleményével. Én is elköltöttem csomót a Corvette tuningjára, aztán 2 pályát így is kinyomtam. Ez a tuning kidobott MS volt csak. A következőnél várok, aztán ha a kinyomkodás itt is olcsóbb lesz, akkor úgy fogom megoldani.
Ezeknek az event-eknek köszönhetően az F1-esek fullozása soha véget nem érő móka lesz. Fél év után már azért unom eléggé a napi 23 perc "kötelező" farmolást.
Én személy szerint továbbra is a road collection autók gyűjtését nyomom nagy ütemben, majd utána foglalkozom jobban a motorsport-tal.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #12485 üzenetére
1 kezemen meg tudom szamolni, hogy a kozel 6 ev alatt hanyszor skipeltem. Nyilvan spur is voltam, merthat az kemenyen aranyert ment, masreszt meg ugy voltam vele, hogy csak.azert is megcsinalom. De volt, hogy nem ment, mert se idom, se turelmem nem volt. De itt, ahogy olvasom, tenyleg semmi hatranyat nem latom, hogy ne igy tegyek.
-
válasz
cappa72 #12478 üzenetére
Na és akkor még egy kis adalék ehhez az új Motorsport (2020 season) szériához:
Itt nem fejleszteni lehet az autót, hanem a kiválasztott versenyző xp-jétől függ, hogy mennyi az PR; tehát ez már "píár" is, nem csak "péer"...ugh.
Hát.. ez is egy új "valuta" lesz ebben a szériiában. Sokat kell menni, hogy a versenyző jó legyen, a magas XP generálja az autó PR-jét. Na meglát-tyúk. -
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12461 üzenetére
Nekem is mintha ennyivel kevesebb lenne a teljesítésem. Valamit biztos kivettek. Gyanús nekem a Formula E exhibition.
Szépen haladsz, nekem 3700 pálya volt most meg, viszont 30 autót vettem 1 hónap alatt.
Én a Corvette.et választottam az új esemenynel, nem vagyok oda a másik két márkáért.
-
Anulu79
addikt
válasz
cappa72 #12437 üzenetére
Én úgy vagyok a játékokkal, hogy inkább legyen fizetős maga a játék és azon belül ingyen minden minthogy mikrotranzakcióra építsen. Én erre nem költöttem egy forintot sem és nemnis fogok.
Mit vagy mennyit ad ez a 10 körös versenyt? A 3 F1-es autó nekem is fullos. A versenyeket most csinálom a 3. kocsival. Viszont a safty car versenyekkel nem boldogulok a mai napig sem. -
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12399 üzenetére
Én a 4. napon kettőt kinyomtam MS-ért, a túlmelegedő motoros, sérült kormányosokat. Az utolsó küldetés nekem is tetszett, rögtön a rajt után lelassítottam, hogy Ahmed el tudjon menni (talán harmadszorra sikerült a pálya, mert az előzések, lekörözések miatt megtörtem a kocsit). A 4. nap nem tetszett, a többi elég jól játszható volt.
Maradt kb. 300 valahány ezer MS, mostantól az Formula E SRT05-re fogok gyűjteni, F1-esek tuningolása egyelőre szüneteltetve.
Hamarosan jön upgrade sales-ben a McLaren MPX X, gondolkodom, h nem veszem meg a 30% kedvezménnyel, hanem majd egyszer az event archives-ban kihúzom. A mai Lambo-t este megveszem meg majd a Lotus 125-öt is.
-
nexus6
aktív tag
válasz
cappa72 #12397 üzenetére
azért voltak a 911 gt3 -nál elég szenya versenyek, vagyis feladatok amiket teljesíteni kell, én is ma néztem hogy az utolsó két versenyre már 80 kell. így egyszerűbb nekem hogy azt a két versenyt kiváltom ms-el. pont 1 m MS volt, így csak 4 sor fejlesztés ment fel, mivel az első verseny után intant fejlesztés van. meg is csináltam az 5.3-ig tegnap pár óra alatt...
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12384 üzenetére
Event archives kérdésem lenne, még eddig egyet se csináltam. Ezek most a korábbi event-ek egy az egyben? Azt láttam, h 20 aranyért ki lehet nyomni és áttérni a következő autóra (ilyenkor elteszi a sor végére, úgy olvastam). Gondolom ugyanúgy vannak, mint a sima event-ek, azaz jobban megéri így kihúzni az autót, tuningolva, mintsem alapáron (vagyis 20% kedvezménnyel) megvenni?
A teljesített EA-k eltűnnek végleg a teljesítés után?
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12380 üzenetére
Bármelyik rövid versennyel butíthatók a botok?
Nagyon örültem az előző upgrade sales akciónak, a Bugatti Chiron Sport-nak, mert igazából a 2 Chiron miatt álltam neki a játéknak, ez most féláron az ölembe hullott. Amin csodálkoztam, h megnyitotta azonnal a Chiron Showcase-t az autó megvásárlása, erre nem számítottam.
Egy korábbi maratonnal még kihúztam a Ferrari 599GTO-t, aztán mikor meglett, akkor nem nyílt a Legend 2. versenysorozata, ebből kiindulva azt gondoltam, h a Chiron-hoz is kell nyomnom a Zenith széria nagyját, de mégse.
A következő upgrade sales akciók miatt spórolok az arannyal, mert jön 3 drágább autó.
-
tailor
őstag
válasz
cappa72 #12377 üzenetére
Hát, minden elismerésem, mert offline is épp, hogy elkezdtem a 20. kört, és kifogyott a szufla
Az 1,5%-os fogyasztás nekem elképzelhetetlen: csak a "dhl"-es S-kanyar utáni kigyorsító megesz annyit! Egyszerűen nyomni kell, végig, nyélgázon, mert lehagy az élboly - a 6. körben sikerült előre törnöm, de végig ott voltak mögöttem 5-30 méterre... Szóval elképzelésem sincs, hogy lehet ezt megcsinálni szerencse nélkül...
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12363 üzenetére
A limit megmaradt attól még 4 millió?
Én ennek az exhibition-ét rég megcsináltam, mert ide kölcsönözte az autót. Talán még tavaly év végén, mikor elkezdtem a játékot.
Ha jól értettem a GT3 Porsche autója sima maraton lesz, PR limittel. Ez jó, mert nem lesz 5 vagy 7 napra korlátozva.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12358 üzenetére
Köszönöm a segítséget. A 4. teljes sor megvan már nálam is. A 7.5-nél láttam ME7-nél ezt a megoldást, valószínűleg csak így lehet megcsinálni. Holnap jön a 6. nap, már szeretnék kedden a végére érni és begurítani a garázsba.
HoodooVoodoo, stb. a botok nevei az offline játékban. Az RR3 wiki oldalon a fent van a nevük, a nehézség besorolással együtt.
Igyekszem haladni, most a Chiron a fő cél. Ma véletlenül idő előtt megnyitottam a Koenigsegg Agera-t, úgyhogy megvettem.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12355 üzenetére
Köszi a segítséget. A mai nap is simán meglett. Holnap valószínűleg rá kell tennem a 4. sort is, remélem aztán az event végéig győzöm majd MS-el.
Légyszi majd jelezz holnap, milyennek érzed a 7. napot, illetve mennyi fejlesztéssel sikerült.
Tegnap megkínlódtam eléggé a Pro/Am végén a Giulietta utolsó pár pályájával, főleg a Daytona-val. Már Dr. Perriwinkle-t is betette, végül a kifullozott autóval direkt utolsónak értem be, aztán így HoodooVoodoo-ig visszabutította. Aztán a maradék pár futamra már csak Keed07, Eraser maradtak. Beparáztam, h nem fogom tudni befejezni ezt a sorozatot, de így szerencsém volt. Egyetlen futam maradt egy másik sorozatból már csak a Pro/Am-ben, oda egy 100 ezres motorfejlesztést kell majd csinálom, de most az MS-t gyűjtöm, így pár napot tolódik ez.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12349 üzenetére
Remélem sikerül 3 sor +1 modullal, 13 db.bal mert ma 400 ezer RS-em van, de ez elég lehet a 4. sor maradék moduljaira. Kíváncsi leszek holnap rá.
Majd később is szólj légyszi a fejlesztések miatt, mennyi kell.
Végre elindulok lassan a Legend-del, a Pagani Zonda R után ma megvettem a 2. autót, a Koenigsegg CCXR-t. A Huayra lesz a következő a tervek szerint.
Az F1-ben valóban óriásit nőtt a nehézség, ez durva.
-
Aladdin
aktív tag
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12329 üzenetére
Én is neki fogok állni, mert eddig 600 aranyért nem tudtam megvenni az SRT05 autót, de majd most 9 nap MS farmolással meglesz. És igazad van, növeli a futamok számát is.
Mióta írtad kb. 2 hete, rengeteget haladtál, akkor kb. 4720 pályára emlékszem, h mondtad. Számszakilag ez hány pálya most?
Én a 3100 felé tartok, most lesz meg a 25%, de ugye kb. 6 hónapja, november eleje nyomom a játékok. Most akarom felfuttatni a haladást, az aranytartalék megvan, az RS-t gyűjtöm most a Legend elején lévő drágább autókra. Ezek meglesznek néhány hét alatt.
Év végére jó lenne 50% körülre eljutnom és az összes autót megvenni. Az nagy könnyebbség lenne, ha csak az új autókra meg az upgrade-ekre menne az arany.
-
nexus6
aktív tag
válasz
cappa72 #12333 üzenetére
anno még egyszer megnéztem, csak sajnos az elején rengeteg goldot elszórtam az autók fullra fejlesztéséhez, farmolni csak csínyján szoktam. néha eszembe jut akkor letolok pár versenyt is. az is mindig idegesített hogy minden frissítésnél inkább visszaesik a total %-om, amit esetleg elértem az elmúlt időszakban. venni meg nem nagyon szeretnék...
most megint 1 hónap alatt elértem 1400 aranyat a nulláról a f1 farmolás, napi belépéssel. ez pont egy komolyabb autó, de akkor még a fejlesztése a habokban -
nexus6
aktív tag
válasz
cappa72 #12329 üzenetére
hát a formula-e azért elég egy szenyaság volt a majmoktól, már egy második körös upgrade is 50 arany volt részenként szóval biztos nem hozott vissza annyit a fejlesztés amit nyert rajta az ember, nekem még a normál versenyeknél is vannak ilyen versenyek ahol az autót kellene fullra fejleszteni a teljes 100%hoz.
az F1-nél lett 4 autóm nekem is fullos, meg egy 75%-os. majd apránként meg lesz, de sok értelmét nem látom annak sem, mert az autók között majdnem nulla a különbség szerintem -
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12297 üzenetére
Pont erre gondoltam én is, h előbb-utóbb átrakják a motorsport-ot teljesen MS-re. Emiatt szerencsés az aki ott jól áll és már megvannak az autói. Sajnos nekem csak 2-3 van kb. az F1-eseken kívül, mivel ezt a módot nem erőltettem egyelőre, a sima autókat akarom megszerezni.
Miket akarsz még megvenni?
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12268 üzenetére
Biztos ha ezt olvassák, írni fognak
.
Nekem főleg az "irigylésre méltó", akinek megvan már az összes autója. Mert azért hiába farmolom nagy ütemben az aranyat, ennyi autót képtelenség még 1 év alatt is megvenni. Bár nem panaszkodom, mert 5 hónap után, 3000 pályával kb. 120 autót megvettem már, ami lassan közelít a feléhez. Most már gyorsabb lesz a haladás, mert lassan kész a tartalék arany készletem.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12240 üzenetére
Próbáltam többször, hibátlan vezetéssel, de automata fékkel és gázzal kb. 1 kanyarnyira tudtam megközelíteni a 12. autót, szóval 70 aranyért skip-eltem. Pont szintet ugrottam 25 aranyért, aztán a maraton végén adott 40-et, szóval kvázi ingyenben volt, végre nekem is megvan az autó.
Sordoran: Na ez már nem nekem való
. Öreg gamer vagyok én már ekkora kihívásokhoz
.
Aladdin: Te manuális fékkel, gázzal mész? Melyik irányítás típussal?
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12237 üzenetére
ME7 is azt mondta a videóban, hogy az 5.1 nehéz kicsit. Remélem sikerülni fog holnap.
Többieknek: nem figyeltem, h benne van még, a Motorsports-ból csak az F1-et nyomom egyelőre. 1-2 autóm, ha van a többi sorozatból egyelőre.
Na nekem az ilyen extra kihívások nem hiányoznak, amit Sordoran írt
.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12197 üzenetére
Az a 25k nagyon szép mennyiség
. Nem is merészeltem volna elmenni addig, valahol egy fórumon írták, hogy 20k felett a Firemonkeys "csalásra" hivatkozva törli a profilt. Akkor ezek szerint ez nem igaz
. Jól állsz nagyon a kocsikkal, én is mindet előbb meg akarom szerezni, aztán második körben fullozom azokat, amiknek exkluzív futama is van, majd csak a végén a maradékot. Azért ez eltart egy darabig
. De az elsődleges célom a Pro/Am...Legend tartomány végigvitele és ott megnyitni az összes autót.
Kitűztem a napi 30 pálya haladást, de persze ez messze nem sikerül... vannak 0-s napok, ha meg 20-30 futam tényleg összejön, az már eredményes nap.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12182 üzenetére
Ezen a Senna maratonon nagyon ki vagyok akadva. Az autó se tetszik, maga az event felépítése, a több irreálisan nehéz pálya sem. Utólag már nem állnék neki, nem ér annyi aranyat amennyit ráköltök. Ma a 6.2-t és a 6.4-et is ki kellett nyomnom aranyért. Bele se gondolok mi lesz a 7. napon. Firemonkeys, ezzel most nagyon melléfogtatok szvsz...
-
szaszyka
senior tag
válasz
cappa72 #12168 üzenetére
3. alkalommal nem előztem meg a fekete kocsit, hanem mögötte maradtam. Kb 100 méter előnnyel engedtem be az Eau Rouge-ba, így pont az egyenesben lett szélárnyékom, így éppen meglett a 346-347Km/h. Mindegy hanyadiknak érsz be, ezért felesleges az elején megelőzni. Nekem így sikerült.
-
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #12133 üzenetére
Amúgy kb, semmit többletet nem nyújt a széria és a "meghívásos" verseny... max több versenyből lehet választani, és ennyi. Legalábbis eddig
De, van előnye. Az, hogy a 3 körös versenyért 2700 Fame pont jár, míg a 8 körösért 14000 körül, tehát arányaiban jobban jársz vele.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12131 üzenetére
Nekem a Mercedes lesz az első, de a mostani időmérős event-et tekintve jobban jártam volna a Ferrarival, mert annak jobb a gyorsulása és a végsebessége is. Már mindegy, 10 arany eddig megvan abból.
Nem tudom aztán lesz-e ilyen újabb event, mert ezért tartogatom a 4 milliót, de lehet feleslegesen?
Anulu79: én is úgy vettem észre, h fullozva rosszabb lett a tanulóautó.
-
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #12103 üzenetére
Ezt én is észrevettem, de annyira nem gáz, a profil oldalon mutatja, csak mentés lapon nem. Szerencsére a szerviz maradt a régi
Mostanában erősödött a WTTT mezőny (300e feletti létszám), B-be már csak fék rásegítés nélkül lehet bejutni, mondjuk most 2x is nem fullos autóval jutottam be, ami ugye még a próbálkozások számát is korlátozza.
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12057 üzenetére
Hát úgy lett meg az 5. ma, hogy kellett vennem egy kis MS-t... elszámoltam, az event előtt vettem meg a 4.-et, a Red Bullt, aztán 100 ezerrel kevesebb MS-em lett mára. Így "muszáj" volt venni.
Az F1-eseim sorrendben:
Mercedes
Ferrari
Red Bull
Renault
Toro Rosso+ gyakorló autó fullozva
"Erősorrendben" a valóságban a McLaren jobb volt, mint a Toro Rosso, de nem tetszik az a papaya narancs színe.
Lehetne 200 ezer a napi limit, vagy 250, nem tudom, honnan vették a 180-at... Nekem több nap, talán 1,5-2 hét is kimaradt, kb. karácsony óta futom le a napi adagot.
Szerintem az F1-nek van jövője, simán betehetik majd ősz felé a 2020-as szériát, vagy bármikor akármelyik korábbit, a hiányzó pályákról nem beszélve.
BMW GT4: ha most az event végén nem dobja be akciósan, akkor nem törődik vele egy darabig, a Road Collection-t nyomom főleg. Most az egész játékkal 13,5%-nál és 1600 futam körül tartok, kb. 60 autó van meg a 220-ból a RC-nél, ez a prioritás.
A Motorsports-ot majd később tervezem jobb nyomni, ott drágábbak is autók alapból. Itt megelégszem a bemutató sorozatokkal egyelőre, pár napon belül azok meglesznek.
-
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #12057 üzenetére
Nekem is megvan az 5 gép (Meki, Ferka, Mc RB, Wili) és közel nem futottam minden nap 180-at, kb 20 nap fullra kimaradt. Nem igazán értem ezt a fullozást, minek? Egy autó fullozásából kijön kb 3 gép. Én tutkóra a gépeket fogom megvenni ha éppen összejön majd annyi M$. Az invitation meg várjon szépen, lehet bajlódni sem fogok vele. 97%-on vagyok kb ez maradt csak.
Nem láttam még infót a következő 3 hét múlva érkező frissítésről, de elég fura lenne ha az F1-ben itt lenne a vége hosszútávon. Ugye talonban még ott van 4 db 2019-es pálya (spanyol, osztrák, német, belga) meg 2 korábbi (Nürburg, Indi). ezeket betolhatják a maradék 5 gépre. Aki korábban megvette M$-ért az így járt, alapon. Ezt korábban is megcsinálták már.
Már korábban is de most a BMW GT4 kapcsán is levágtam, hogy a no-OFF kitétel már hagy némi OFF mozgást, ez tök jó. Amúgy ez meg egy totál felesleges GT4-es gép, már kész a szériája régóta...
-
balintka
addikt
válasz
cappa72 #12051 üzenetére
Gratula! Én épp küzdök, h meglegyen az event-en az 5. autó (Toro Rosso), úgy számolom pont meglesz az MS a hátralévő 2 napban a 18. és 19. fejlesztéshez. Aztán én is elkezdem fullozni a meglévő 5 autót, a Mercivel kezdem.
A BMW M4 maratont csak 35%-ig vittem el, amíg nem kellett költeni rá. A korábbi tapasztalatok alapján mekkora engedményt ajánlhat fel rá, ha vége a maratonnak? Elérheti a 30%-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest