- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ianbond
csendes tag
válasz
rumos14 #7894 üzenetére
Jah mondjuk az nem lenne rossz megoldás csak azt nem értem a fejlesztőknek ez miért nem jut eszükbe? vagy csak ennyire nem érdekli őket inkább nehezítsünk mindent hogy sok goldot kelljen költeniük a felhasználóknak.
Hát nekem gautlentbe nem nagyon jön be ez az új rendszer hogy csak akkor játszhatsz ha épp van ticketed...
-
l4ci
tag
válasz
rumos14 #7868 üzenetére
A LeMans 7 körös versenyen voltak Ferrarik, Corvette-ek, és szerintem Jaguar is, de annyira nem láttam jól hátulról őket, mert éjszakai verseny volt. Az első nagyon elhúzott, csak a 6. körben tudtam leelőzni, pedig az 5. körben már látótávolságba került.
Az mondjuk netto szivatás, hogy az utolsó tier-t csak egy Corvette versennyel lehet feloldani, mert a Porshce futamokon kívül még legalább egy kupa kell hozzá. De ezért most nem fogom megvenni a Corvette-et, megvárom, amíg meg lehet nyerni - ha valóban meg lehet.
-
schulzy
csendes tag
válasz
rumos14 #7856 üzenetére
A teljesség igénye nélkül pl.: AWD Attack, Lexus LFA Showcase Series, Ferrari Faceoff,Battle Italia,The Legend Continues de általánosságban az a tapasztalatom, hogy a felső soros szériáknál mind eltűnt a PR követelmény. Eddig sok szériát csak addig csináltam amíg nem jöttek a kötelező goldos fejlesztések, de most hirtelen eltűnt.
-
ntglaci
csendes tag
válasz
rumos14 #7781 üzenetére
Nálam ez az event el se indul offline, a Time remaining 5 day helyett azt irja ki, hogy Invalid time, a szinkronizálási hiba miatt adjál netet hülye gyerek! Be se lehet lépni a futamokhoz. Eddig csak hibaüzenet jelezte a szinkron gondot, most már az event képernyője is megváltozik, és nem enged be a versenyekhez.
-
Sordoran
addikt
válasz
rumos14 #7708 üzenetére
Én megtoltam a hosszú egyenesekben, és így végén sikerült. Persze csak óvatosan, nem túl nagy lendülettel, ne faroljon ki, éppen csak hogy megtoltam, majd kicsit elvettem, mielőtt cikázni kezdene.
Igaz teljes második körben az elsőt üldözte már, és csak a pálya utolsó negyedében ért előzési távolságba, és 3 kanyarral vége előtt sikerült megelőznie. -
kgymac
őstag
válasz
rumos14 #7571 üzenetére
Igen, de naponta van legalább egy feladat, aminél fix a szint. Nekem a 4. utolsó feladatában briós a legjobb ellenfél, a gyereknek kranger. Másodszorra nekem is kranger lett, de megy ez még lejjebb is...
szerk: persze, nem éles helyzetben kell elkezdeni butítani, mert feladatfüggő is, hogy gyengébb ellenfeleket adjon.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
rumos14 #7506 üzenetére
De ebben az az érdekes, h tegnap délben kezdtem, akkor a 10-15. környékén valamit elhülyültem és kilőttem. Semmi gond nem volt, visszaléptem, folytattam. Majd a 24. futamban megint kénytelen voltam kilőni és csak pislogtam, h visszavágott az elejére.
Egyébként reklámnézegetéssel egész jól lehet haladni... -
l4ci
tag
válasz
rumos14 #7475 üzenetére
Én nem akarok emiatt írni a supportnak, mert lehet, hogy megkérdeznék, hogy mégis hogy hekkeltem össze a 170000 aranyat...
Nálam most csinálja másodjára ezt a TT-s bugot és most nem is tudom ellenőrizni másik eszközről, mert a telefonom még csak ma kapom vissza a szervízből. Na majd jövő héten újra rápróbálok, hátha most be tudok férni a B csoportba. Az a fránya Porsche track nem megy nekem az F1-el, iszonyat csúszkálok rajta, pedig ott tudnék még hozni 1-2 mp-et is. Most már rá fogok érni TT-zni, nem nagyon lesz csütörtökig új kihívás, az a napi 10-20 perc verseny meg nem túl sok. -
Ianbond
csendes tag
-
l4ci
tag
válasz
rumos14 #7434 üzenetére
Viszont "csak" 995 arany a fejlesztése. Igazán jó húzás volt a majmoktól, hogy limitálták az aranyos fejlesztések árát, az 1600-2000 gold-os upgrade már tényleg túlzás volt...
Én van, hogy minden verseny előtt tolok felhő mentést, hogy ha elrontom, ne kelljen órákat szervízeltetni... -
l4ci
tag
válasz
rumos14 #7428 üzenetére
Na igen, ez nem a Gauntlet, ahol a recommended bármit is jelenthet, ha itt az ellenfél gyorsabb, akkor elhúz. Fejleszteni kell, nincs mese, nem adnak már ingyen egy autót se. Ennél a feladatnál többször az volt a bajom, hogy féktávon becsúsztam a BMW elé, mert olyan hamar elkezdett fékezni, ahol én még bőven nyomtam a gázt. Egyszer ki is csúszott, ott meg kellett várnom a pályán, hogy visszataláljon, de azt még megadta.
A saját szériájában úgy is PR 66 kell az utolsó versenyhez, de még az utolsó előtti is 65-ös, azt se lehet elérni már kocsival...Amúgy meg sikerült megvernem a Venomokat az Agerával a Daytona Road Course Cup-on. Tökéletes köröket kell menni, akkor le lehet őket nyomni, de az egyenesben, meg az oválon elhúznak, viszont a féktávot ők is nagyon hosszúra hagyják, itt lehet hozni rajtuk. Viszont a Speed Snaphez meg a Speed Recordhoz már kell a Venom, mással nem lehet teljesíteni, max 30-40 elrontott versennyel, butítással...
-
oz82
senior tag
válasz
rumos14 #7404 üzenetére
6/1 skipp volt.
6/2 max 11 helyig jutottam. 4 óra és lejárnak a fejlesztések és megütöm a pr.t akkor vélhetően sikerül.Korábban egy speed snapnél volt hogy nem tudtam butitani mindig 190 kmh felett volt a cél. Toltam bele pr föle fejlesztést akkor meg hirtelen 183 kmh lett a cél. :-)
-
.Habi
csendes tag
válasz
rumos14 #7310 üzenetére
Én is ezen gondolkodom. A 4 Boss eddig 4 Richmond volt, 3 sikerült, a negyedik 16 körös, Lvl 1. fejlesztéssel extereme, Lvl2-vel hard, ami elvileg teljesíthető. De ha utána is Richmond jön, az megint extreme lesz. Reklámot nem ad, hogy gyorsítsak a fejlesztésen, annyi RS-em nincs, hogy fullra húzzam (a nélkül nehéz teljesíteni). Nekem nem ér ennyi szenvedést.
Lucky patcher megy gyári telefonon? -
törölt tag
-
schulzy
csendes tag
válasz
rumos14 #7004 üzenetére
Próbáltam butítani a korábbi futamokon, ezen a futamon pedig viszonylag egyszerű volt a dolgom szerencsére. Hagytam, hogy a nyomomba legyenek, és 13-14 másodperc után pedig egyszerűen leszakadtak a nagykanyarba. Esetleg quit retry kombóval próbáld butítani hátha... és ez most mintha iosen is működne (korábban az andoid emulatorba butítottam és a mentés vittem vissza az ipadre)
-
l4ci
tag
válasz
rumos14 #6988 üzenetére
Valóban elég nehéz "erőből" előzni az ovál pályákon, nagyon elhúznak, csak draft-tal lehet előrehaladni..
Viszont az a Drag Race nekem sem sikerült a 4.1.5-ös verzióval, mert elsőre harmadik lettem, utána viszont már nagyon elhúztak, nem tudtam még dobogót helyezést se elérni. De ők nem is csak az alap Chevy-vel versenyeztek, ez lehetett szerintem a baj. Ugyanis frissítettem a 4.1.6-ra és most ugyanolyan autók ellen elsőre meglett a drag. Javították tehát a teljesíthetetlen versenyt. -
DigitXT
félisten
válasz
rumos14 #6936 üzenetére
Az F1 alatt van "kiegészítő" szériaként. PR68.8-ról indul a "6. elem":
Amúgy eddig nagyon bejön az update! Jobb lett a Nascaros AI, meg
érdekesebbek lettek a hangok (nem feltétlen sokkal jobbak de na),
és talán a grafikán is húztak picit. Szebb vagy simább, vagy placebo.Meg elvileg a kontroller támogatás is bővült. De egyelőre nincs hozzá
olyan eszközöm (jellemzően ugye almás), amivel használható lenne...zozika2: próbáld újraindítani a telefont, ráerőszakolni a letöltéseket...
Nekem is vacakolt a letöltéssel... Azóta jó. (Asterion bugzik: bizonyos
távolságból egy "kék kocka" lesz belőle, ahol még nagyon nem kéne.) -
zsolthee
senior tag
válasz
rumos14 #6924 üzenetére
Nagyon még nem mélyültem el a játékban, csak tolom egymás után az eventeket.
De akkor a PR és a 'legjobb autó' között egyenes arány van?
Utóbbi 6-7 kocsinál tapasztalatam ki, hogy a rajtnál kell gyorsan lenyomni a mezőnyt, pláne egy 2 körös Melbourn versenynél. Ha ott hibázok egy gyengébb járgánnyal akkor utána nem sok esély van a győzelemre.
Szóval ezért gondoltam a Viperre amit egyből feltuningolnék abrinccsal meg fékkel. De akkor megfontolom tanácsodat.
A fejlesztések költségét hol tudom előre megnézni!
Köszönöm!Szerk: mondjuk jobban megfigyeltem volna a dolgokat, akkor látszódik a PR növekedés minden fejlesztés után.
Ergo valóban az R8 a legerősebb. -
DigitXT
félisten
válasz
rumos14 #6683 üzenetére
Nekem se adta meg elsőre: csodálkoztam is, hogy elnéztem volna a távot?
Aztán másodjára valóban ilyen 340 méter körül befutva megvolt. (Szerencsére
az nem volt olyan szigorú, hogy az ütközést tiltja, csupán a "sérülést". De ha
sikerült volna akkorát csattanni, hogy már sérül* is az autó rögtön kiírta volna,
szóval csak az marad, hogy tényleg elcseszték a leírást, nem volt elég a táv.)*: elég lazán értelmezi, mert egy szélvédőrepedős koccanást is elfogad...
-
Amur
addikt
válasz
rumos14 #6658 üzenetére
NFS No limitsről váltva RR3ra én az ilyeneket már fel sem veszem..
EAnek egy a lényeg: goldot költs! Ha nem teszed önként akkor rávezetnek vagy rákényszerítenek, ha nem tetszik akkor meg tényleg abbahagyja az ember vagy szenvedve játszik.
Ha itt is ugyanaz a freemium modell(miért is lenne más) akkor lehet állok tovább..
bár itt legalább van egy szekér achievement(nem úgy mint a no limitsben ahol még arra sem vették a fáradtságot hogy azt az 5! acsit rendesen kidolgozzák, mert kb. 3 nap alatt teljesítettem utána ilyen kihívás már nem volt benne) -
l4ci
tag
válasz
rumos14 #6601 üzenetére
Igazából az összes Porsche 911 RSR teljesen felesleges a játékban, utólag tolták be mindegyiket, vagy csináltak olyan új szériákat, amikben azért szerepelnek ezek is, nehogymár azért a 2-3 versenyért legyen csak meg. Este, vagyis éjjel kezdődik az új challenge! Készüljetek arannyal, biztos kell majd tuningolni jól!
A reklámok valóban kevesebben jönnek és miután eltűnik az ikon, már nekem se jön vissza, pedig azelőtt legalább egyszer visszatért és újra tudtam kezdenie gyűjtögetni... -
kolos15
csendes tag
válasz
rumos14 #6554 üzenetére
A fast secure vpn -nél ha új email címmel regisztrálsz, további 1 hétig korlátlan a VIP, sztem ez a legjobb. nekem a tunnelbear 2-3-nál többet nem adott.
Én most az OpenVPN-t nyomom, letöltöttem hozzá a klienst, kicsit körülményes, de itt egyelőre nem kell pénzt költeni, eddig nincs idő vagy méret, egyéb korlát.
Azt tapasztaltam, h 2-4x újra kell indítani RR3-t, addig ad 2-10 reklámot, utána viszont 50-100-at zsinórban.
Viszont ma csak 5-t adott és azóta nincs free gold. Szörnyű. Hogy lehet így élni.
Lehet, h a gauntlet miatt van tényleg. Kipróbálom másik gépen a ford frissítés előtti állapotot.Valaki ügyes programozó nem tud / akar egy Free gold nyomogató app-ot készíteni?
-
DigitXT
félisten
válasz
rumos14 #6518 üzenetére
A One Max 5,9" és FullHD, de a játék nem a natív felbontásban fut:
mármint szvsz a 3D-s részét kisebb felbontásban rendereli le, mert
ekkora pixelek nem lehetnek. (Vö.: a teljesítményt mutató narancs
csík szürke kerete pontosan 1 pixel vastag, de a háttérben az autó
mintha egy kb. fele felbontás felskálázásával lett volna odahányva.)
Megkérdeztem Pompit, hogy tényleg olyan jó-e "harapottalmán".
Azt mondja (sajnos) igen: egy iPhone 6S Plus biztos jó is lenne.
Nekem ideális, mert bejön a phablet méret a vezetési stílusomhoz.
Egy a bibi. Az ára. Amúgy a One Max is éppen Snapdragon 600...
Low grafikán általában jól megy, de néha akadozik. (Főleg éjszaka,
ha sok autó világít a környéken: nem "halálos", de azért zavaró.)
High (default) grafikán sokkal szebb. De úgy használhatatlan lassú.
Persze nyilván nem olyan szép, mintha élsimítás is lenne rajta...
Szóval minden kijövő frissítés után le kell cserélnem a grafikus fájlt,
hogy inkább randa legyen, de pörögjön, mint a csocsóbábu: hehe...Kár, hogy az utóbbi időben mintha - megint - nőne a gépigénye...
(Oké, hogy a One X-en sokkal sz*rabbul futott, szóval magasabbról
indulunk lefelé, viszont néha olyan érzés, mintha odaértünk volna...)
Végülis l4ci is épp ezt írja, hogy avultatják a vasakat: van benne vmi. -
l4ci
tag
válasz
rumos14 #6514 üzenetére
Ez fura, mert én a Marquist később csináltam meg, mint a Nascar-os izét. Nekem anno régen még bekerült teljesített küldetésként a LeMans széria is, igaz, hogy addigra már elkezdtem a Legend-ből is pár szériát. Akkor még kicsit máshogy nézett ki a főmenü, egyben volt minden, nem voltak így szétszedve a főszériák.
Mindenesetre most csinálhatom meg újra a LeMans event-et is, mert ugye újrakezdtem. Na majd egy hosszú hétvégén, vagy tavaszi/nyári szünetben...Hétvégén kicsit sokat játszottam, jónéhány autót leamortizáltam, vagy 8-10 javításra váró is volt este. De azt hiszem túl jól ütemeztem be a javításokat, mert ma délre mindegyik kész lett. Azért nem lenne rossz, ha lenne legalább egy várólista, hogy automatikusan elinduljon a javítás, ha az egyiket befejezte, mert így éjszaka kihasználatlanul telik az idő - épp ezért tettem be a 3 db F1-es autót javítani éjfél körül.
Egy érdekességet még észrevettem, mióta telefonon is tudok játszani: a szervízelések miatt este mentettem felhőbe, telefonon download, majd ott folytattam a javításokat reggeltől. Viszont hiába fut a telón a háttérben több program is, a játékot egyszerűen nem lövi ki, akárhányszor megnyitom újra, mindig ott fogad, ahol abbahagytam. Pedig ugyanannyi memória van benne, mint a Sony tabletben, mégis valahogy máshogy manageli a háttéralkalmazásokat, pedig csak egy Lenovo. Android ugyanaz mindkettőn, csak a felület más. Volt olyan, hogy a tableten játszottam, megállítottam egy verseny közben, mert meg akartam valamit nézni böngészőben, és mire visszaléptem a játékba, már ki is lőtte a memóriából, indult is újra. Ez különösen egy LeMans 10 körös közben bosszantó...
-
-
Sordoran
addikt
válasz
rumos14 #6013 üzenetére
Következő eventek:
- Reign Supreme (Fixed Time Event: December 24 - January 1)
- Ride The Storm (Starts December 10)
- Speedrush TV Challenge 3 (Starts January 3)A The Gauntlet meg külön van feltüntetve, vagyis ez a következő 3 event a régi rendszer szerint lesz (napi feladatokra bontva), ahogy írtad. A Reign Supreme viszont így érdekes lesz, ha valóban fix időszak lesz rá, kellemes ünnepeket, és boldog új évet, de közben minden nap told le a versenyeket!
-
kgymac
őstag
válasz
rumos14 #5934 üzenetére
Lesz abból még extreme is. Talán a 3. vagy 4. újrakezdésre, azért durva, hogy már a 3. futamban
Nekem az "elvileg utolsó" körben nem írta jóvá a pontokat megszakításkor (1. futam, 5e-t adott, <4e kellett volna a kocsihoz, de 0-t írt jóvá a rim@), újra kellet kezdeni a kört, csak a boss legyőzésekor írt jóvá pontot.
A korábbiakban mindig megtörtént a jóváírás megszakításkor.szerk: @cuebler:
Nekem az utolsó 4-5 boss futam extremen maradt. Ezek közül az első volt csak nehéz, a későbbiek elég lazák voltak, általában az első körben le volt előzve Nagy. -
.Habi
csendes tag
válasz
rumos14 #5905 üzenetére
Elvileg 2x 30 és 1x18 feladattal megvan a 300e pont. A 2x 30 feladat meg is volt (a 35-ösnél adtam fel én is az első kört).
Emlékszem egy Boss-os futamra, ami a rövid monzában volt, de csak pénzes tuninggal egyszer volt esélyem utolérni az elsőt, leelőzni persze tudtam, aranyat erre még nem áldoznék (újrakezdés után a boss extrem-é válik). Végül aztán az utolsó 18-at is két részletben toltam le. Nem éri meg az idegeskedést, kicsit tovább tart, de a megadott időn belül megszerezhető a kocsi bőven. -
l4ci
tag
válasz
rumos14 #5881 üzenetére
Én most vettem meg az OVPN Finder Pro-t, 574 Ft volt de legalább tudok szűrni országokra, sebességre, sávszélességre. Ha USA keveset ad, akkor lehet próbálni a többit: Nagy-Britannia, Németország, Japán, Szingapúr, Malajzia. Ja és az időzónát átállítottad arra az országra ahova mentél? Én tegnap este 11 után kezdtem nyomkodni. Aztán toltam még pár event-et, majd amikor elküldtem szervízelni az autót, akkor éjféltől fél 1-ig csak reklámokat néztem, de fáradt voltam, meg amúgy is reggel fél 6-kor kelek és vezetni kell 1 órát melóba, szóval aludni kellett egy kicsit...
-
.Habi
csendes tag
válasz
rumos14 #5881 üzenetére
Én úgy állnék hozzá, hogy 5 is több a semminél.
Nagyon hektikusan működik. Egyik nap csak ~10 gold jön össze, máskor több száz. Én sem tudom mi befolyásolja. Hétvége jó volt, talán a black friday miatt, tegnap csak 10 jött össze. Bár nem is nagyon erőltettem, inkább az eventet toltam. Holnap lehet jobb lesz. Lehet. -
kgymac
őstag
-
.Habi
csendes tag
válasz
rumos14 #5845 üzenetére
A kezdőképernyőn azt írja, hogy 300 000 pontnál kapod meg az autót. Véletlenül pont az utolsó nap utolsó feladatának teljesítésével fog összejönni annyi, szerintem. Elvileg most is 7 nap van rá. Vagyis a feltételek változatlanok, csak nem naponta jönnek a challenge-k, hanem egyben is letolható.
-
cuebler
senior tag
-
Sordoran
addikt
válasz
rumos14 #5678 üzenetére
Ha nem kell az autó akkor persze, kihagyható. Én speciel sajnálnám abbahagyni, ha már van lehetőség megszerezni "olcsón".
Amúgy nekem 3 gold tuninggal (Drivetrain, Body és Exhaust) meglett, úgy, hogy még az ezeket követő tier 3 pénzes fel se ment rájuk. (szerintem elég ezek közül kettőt felnyomni, és utánuk lévő pénzest megvárni és abból is megvan)Stage 03
Goal 1: Cup - Mazda Raceway 2 kör - Nyerj
Goal 2: Cup - Mazda Raceway 2 kör - Segíts Ahmed-nek, hogy legalább 3. legyen
Goal 3: Cup - Indianapolis 1 kör - Nyerj (Drag race távolságra kezdesz a célvonal előtt)
Goal 4: Cup - Indianapolis 3 kör - Verd meg Magnus-t, vagy segíts Ahmed-nek legyőzni Rusty-t (legyél első, vagy segíts Ahmed-nek hogy 2. legyen) -
Sordoran
addikt
válasz
rumos14 #5673 üzenetére
Vagy skip. Bizonyára goldért megvehető autó lesz, szóval még mindig olcsóbb tuningolva, vagy pár skipet használva megszerezni, mint utána teljes (vagy 20% kedvezményes) áron. Tuning hosszú távú befektetés végül is, csak legyen ésszerű keretek között megvalósítható az a szint, ami kell hozzá.
-
Ercsesz
csendes tag
válasz
rumos14 #5522 üzenetére
Mennyire biztos, hogy pénzes lesz ez a McLarenes autó? Ezt automatikusan felkínálja majd? Esetleg, vagy jut, vagy nem? Vagy kell egy bizonyos szint, hogy elérhető legyen? Eddig már rááldoztam pár aranyat, az utolsó napnál vagyok, és ha nem biztos, hogy pénzért elérem, akkor lehet kell még egy kis aranyat áldoznom. Rutinosabbak vagytok, ha van tippetek, kérlek adjatok tanácsot. 7. nap 2. feladatával küzdök, 22 órám maradt.
-
Pompi
nagyúr
válasz
rumos14 #5522 üzenetére
Wow, akkor össze kell lapátolnom egy kis pénzt
Hátha éjfélkor rá tudok nyomni.
Amíg néha néha megfutottam valami farmkört, addig szépen össze jött egy 10 milla körüli összeg észrevtlenül, azt hittem sose fogy el, aztán az utóbbi idők kihívásai alatt a tuning szépen megcsapolta, most amikor a Renultra rányomtam bementem 2 milla alá. Na majd ma futok egy 10 köröst megint, úgyis 200% RS nap van -
Petya25
őstag
válasz
rumos14 #5480 üzenetére
Nekem eddig azt írta, hogy a Spiritben hiányzik még 4 trófea (azóta se toltam bele aranyat hogy legalább az a 4 meglegyen) és addig zárva lesz. De most hogy a P1 GTR meglett, kinyitotta és alá még egy High-Tech Legends is nyílt, ami szerintem eddig nem volt ott (vagy csak nem emlékszem).
Az RSR-re tök váratlanul rátolta az egyszeri offot, ez ugye az amiről már egy korábbi felodláskor is megvolt csak nem tudtam vele élni. Érdekes, hogy most mégegyszer volt rá 20% off, ahogy az F1 GTR-re is azonnal lett volna 20% off, csak annyim nem volt.Ja és tök érdekes, hogy lelkesen adott egy egyedi ajánlatot is 50 euro / 619 aranyra amit persze nem kértem, ez 30% off. Mivel ennyi összejön magától is kb 2 hét alatt, nekem nem ér pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest