- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A nap kínzó kérdése rovat, illetve mit rontok el, ti hogyan játszotok. Manuál fék + gáz komboval játszok már egy jó ideje, élvezem így a játékot, kvázi realisztikusabb a vezetés így, ugye nem kell sokáig ecsetelni vannak szituk amikor csak elveszem a gázt, nem fékezek úgy megyek bele egy-egy sikánba, kanyarba ilyesmi.
A múlt héten viszont elkezdtem hosszú kihagyás után újra a heti TT-vel foglalkozni, overal C kategóriába tornásztam magam könnyedén, sokat nem foglalkoztam vele. Tegnap este volt egy kis időm ezzel bíbelődni, így neki estem próbálgatni és azt vettem észre, hogy visszatérve az automata gázadásos, csak fékezős-fékezgetős módszerrel jobb időket tudok elérni, felléptem az overal B kategóriába és van olyan pálya, ahol a nálam kvázi etalonnak számító DigitXT-t is sikerült beelőzni (bár ha ezt meglátja most biztos átmenetivé avanzsálódik ez az állapot
).
Nem tudom mi a háttere a dolognak, tapasztalt valaki hasonlót? Mi lehet a hibám, lehet mauálban nehezebb rögtön gyorsítani fékezés után, míg ugye autogázzal kvázi folyamatosan instant nyomva van a gáz?BTW a manuális gázt-féket még mindig élvezetesebbnek tartom, mint ezt a "fékezgetést", alapvetően így fogok továbbra is játszani, de a TT-kre lehet visszarakom magam autogázra - ami persze ilyenkor pár próbálkozásnyi megszokást igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest