Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
marchellow #144 üzenetére
"és ezt mégis hogy kéne elképzelni? ezeket a teszteket a prototípusokon és a közvetlen gyártásba menő példányokon is lefutottak jópárszor"
Igen, ez az amit mondanak. De amilyen amatornek nez ki az egesz teszt, kb olyan mintha egy garazsban allitottak volna fel az egeszet egy fel nap alatt, siman el tudom kepzelni, hogy a botrany kirobbanasa utan utolag, csak hogy mutassanak valami kamut a naiv embereknek. Nem eloszor hazudna az emberek pofajaba az apple, es nem is utoljara.
Tovabba miutan sok forras alapjan tudva levo, hogy a telefon tervezesi hibas, igy ha az barmilyen szinten tesztelve is volt, az csak a tesztet minositi, rosszul teszteltek. Amit ki is vesez a komment, amibol ideztel. A legtobb teszt amit mutogatnak, egyaltalan nem is relevans, a maradek nehany pedig ami szamitana, ott pedig pont csak a lenyeget nem mutattak. -
Csapoati
nagyúr
válasz
marchellow #96 üzenetére
Megallna, csak sajnos ezek mar valos, vegleges darabok, amik meghajlottak. Latatlanban hulyeseg elore josolgatni.
#97: Miert hazudna a tulaj? Mi erdeke fuzodne a lejaratashoz, ha mar megvette egy nagyobb osszegert? Vagy kiderul majd, hogy Steve Jobs gyerekkoraban elvette tole a kis jatekdomperjet, ami miatt bosszut forralt es most lepett a tettek mezejere? Baromi erdekes, hogy amikor mas markakrol van szo, akkor minden keszpenznek van veve, ha meg Apple-rol, akkor aljas ragalom, kamu, photoshop, stb. De tudom, csak egy sunyi droidos volt, aki igy jaratja le az Almat.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
marchellow #85 üzenetére
Igazán félreértetted amire próbáltam rávilágítani: ha ott azon a ponton tesztelik, ahol elhajlik a képek alapján, semmi gond, minden bizonnyal a 9 user a gyökér. De hivatalos, cég által szervezett, meghívásos tesztnél, erre egyszerű emberként is gondoltam volna, vagyis valószínűleg valami csak nem stimmel...
Arra is reagálnék, hogy az említett "vérthugyozós" meghajlításos videóban is szó esik (látszik is), hogy a teszt előtt sem volt 100%-ig egyenes a készülék. Értem én, amit mondasz, de te is megtehetnéd a szívességet nekem, hogy meg is érted a hozzászólásom, nem csak elolvasod
-
Pearce
aktív tag
válasz
marchellow #85 üzenetére
"ha 9 user feltesz az internetre hajlott iphone6 képeket és odaírja mellé hogy "énmárpedigzsebbenhordtam" azt köteles mindenki fenntartás nélkül elhinni."
+1. Na ezaz. Mert biztos mind a 9 egyszer zsebrerakta, leült és hopp, már el is hajlítódott a telefon. Na persze. Én meg a lottónyertes vagyok, LOL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged