Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mrlujoak #378 üzenetére
"mert a későbbi modelleknél nem volt gond."
Mikor kifutó széria volt az i4 (8GB) akkor vettem, onnan tudom biztosan, hogy semmit nem javítottak rajta, bal kézben bármikor el tudtam vele dobatni a hálózatot 3-4 csíknál is.
Az oroszoknak igazuk van, én Timet az Apple-től tiltanám ki, bár azt már az iOS7-nél meg kellett volna tenni. Túl meredek már a lejtő, amin az Apple halad... -
mrlujoak
veterán
Biztosan javítottak valamit rajta (max kalibráltak szoftveresen a térerőt jelző pálcikákon, hogy azok gyengébb viszonyok között, és tágabb intervallumban mutassanak bizonyos jelszintet...) mert a későbbi modelleknél nem volt gond.
Lehet valami szigetelőréteg került az ominózus pontokra, amik kevésbé voltak felismerhetők, mint mondjuk a beépített plusz merevítés.Egyébként most meg az oroszok keverik a kakit, mert a melegségét felvállaló Tim miatt kitiltják(?) az iCuccokat országukból...
Elég mókás lehet most vezető/felelős vezetőnek lenni az Apple-nél...
-
-
mrlujoak
veterán
Apple may have quietly fixed the iPhone 6 Plus bending problem
...de nyugi, most már szoftverhibásak is a 128-as modellek, emiatt lesz visszahívás...
The random 128 GB iPhone 6 Plus crash and reboot might be a hardware problem, tip insiders
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mrlujoak #371 üzenetére
"Persze, az Apple szépen halkan módosított a házon"
Ezt miből gondolod?Éjszaka visszahajlik, no para.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Tomyyy93 #372 üzenetére
...ennek ellenére a hajlott modellek csak gyűlnek, mert ugye az a pármillió elkelt. És használják...
Főként azért lehet ennyi hajlott darab, mert elnézve iPhone-os kollégáim (3) mind masszívan használja, feláll, zsebrevágja, leül vele. Ha az eddigi "kicsi" iPhone tulajok a megszokott életvitellel használják a nagy modellt, hát az jó eséllyel görbülni fog... -
mrlujoak
veterán
No, közel egy hónappal a "vita" lecsendesedése után itt a 9 ami 300 hajlott iPhone 6 + videó...
Persze, az Apple szépen halkan módosított a házon, de kérem, mennyit is adtak el eddig belőle?!
Most szépen jönnek a képek/panaszok az elhajlott drágaságról:What do 300 bent iPhone 6 look like?
...a vonatkozó magyar cikk: [link]
-
törölt tag
Halvány gőzöm se nincs róla, de majd Te biztos megmondod
Úgyis minden forma, alak és jövendő forma már az alma jogtulajdona
Egyébként meg melyik jelent meg előbb? A note 4 vagy az amiről másolva lett?De ez akkor is egy almás topic, így ne offolj
A lényeg a lényeg (i6+)
1: Flexibilis (egyéni igény szerint hajlítható)
2: Univerzális (haj-és szakáll rendbetételére is használható, mondjuk ez már kimeríti a felhasználóra veszélyes termék fogalmát, ezért lehet veszek egyet és ha kitépi használat közben 1 szálat is említett helyekről ÉS nem hívja fel erre semmi a figyelmet a terméken, akkor leperlem a vonalkódos gatyót is az alamáról )Nos ezek után ha a samut betudod perelni névjegykártya tartó funkciója miatt, akkor nálad a pont
-
törölt tag
Megkérlek drága barátom, idézd azt, ahol ezt állítottam
Ha nem tudsz, akkor ne kamuzzEllenben semmi gond az iphone6 hajlásával, hiszen ezt csak koppintani akarta a htc one-ról ha jól emlékszem.
A difi mindössze annyi, hogy a htc maga tette enyhén íveltté, az apple pedig rábízta ez a userekere, akik élnek is vele. Szóval gyenge utánzat lenne az i6+ -
törölt tag
Ne túlozzunk
Egy névjegykártya azért nem egy fül vastagsága, bár kétségtelen tény, ha választani kellene - szerencsére mind a kettő cég termékeit bőven túlárazottnak érzem ahhoz, hogy 1 matócsnyit is fizessek értük - akkor az utóbbit választanán, hiszen ha telefonálás közben használnám ezeket, nem mindegy, hogy egyik kitépi az arc-és/vagy fejszőrzetet - kopaszok előnyben - vagy pedig egy minőségi névjegykártya masszírozza az orcámat
Egyéb észrevétel, megjegyzés esetleg a "de a többiek sem kaptak jobb jegyet" kategóriás magyarázkodásból? -
törölt tag
"A közösségi oldalakon egyre többen panaszkodnak az iPhone 6 és 6 Plus készülékeket vásárlók közül amiatt, mert a telefon érintőképernyőjének üvege, és a fém készülékház fémje közötti vékony résbe hajuk vagy szakálluk beakad.A jelenség beszédhívások során jelentkezik, amikor a fülükhez tartják a telefonjukat az iPhone-osok. A 9to5Mac szerzője először azt hitte, hogy a készülék kijelzővédő fóliája tapad a hajához, ám kiderült, hogy nem erről van szó: a kijelző üvege és az alumínium hátlap közé hajlamosak beszorulni a hajszálak."
Itt a legújabb univerzális és formatervezett haj-és szakáll igazító kézi készülék az iphone 6-os termékcsalád.
A normál méretűvel ellentétben, a i6+ ráadásul flexibilis is, amivel a gyártó a kényelmesebb borotválkozást ötvözi az egyedi, hajlítható formatervvel. -
vodkaboy22
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
Utoljára le szeretném írni, hogy itt nem azzal van a gond, hogy: a készülék esetleg tényleg hajlik. Azzal van a gond, mikor valaki annyira fanatikus rajongó, hogy nemhogy azt mondaná: "jól van, előfordul, ők sem tévedhetetlenek, majd javítják, vagy cserélik" ... Hát nem: keres egy másik modellt, hogy: "dehátaHTCisennyirehajlikéskülömbenishülyevagymertaziphoneazISTENmaga!!!"
-
B1T3
addikt
válasz
ToniSoprano #355 üzenetére
Szerencsétlen kölyök olyan „erős”, hogy megszenvedett vele rendesen. Micsoda tudományos kísérlet…
Az nem nagyon érdekel, hogy a megvásárolt készülékkel mit kezd a tulaja, de ez már eléggé ellenszenves.
-
ToniSoprano
addikt
Újabb videó,15 éves gyerekek az Apple Store-ban hajlítgatnak: [link]
Tesztpados mérési eredmények: (deformáció, burkolat szétválás):
Apple iPhone 6: 70lbs (31.75kg) 100lbs (45kg)
Apple iPhone 6 Plus: 90lbs (40kg) 110lbs (50kg)
Samsung Galaxy Note 3: 150lbs (68kg) 150lbs (68kg) -
rotobot
tag
Görbült telefonhoz görbe tok
http://www.origo.hu/techbazis/20140929-mar-meggorbult-iphone-hoz-is-gyartanak-tokot.html -
judas13
addikt
válasz
ToniSoprano #349 üzenetére
Huawei tényleg nagyon jön fel. És tisztán csak 2015-ben látunk majd tényleg visszatekintvén a Q4-re...
Amúgy dollár milliárdos per készül az Apple ellen az EU-ban adócsalás miatt ki tudja hová fut ki az is.....
-
ToniSoprano
addikt
Ezek alapján az derül ki, hogy a Huawei is jön fel mint a talajvíz (ázsiái piacon nagy növekszenek állítólag), bár a 2014 Q2 adatok, annyiból nem valósak, hogy sok Iphone vásárló várhatott a 6-os verzió megjelenésére.
Szeirntem Q4 adat lesz igazán érdekes, mert ekkor már teljes egészében benne lesz a I6 hatás. -
CoolMan
MODERÁTOR
Akkor itt és most fejezzétek be a felesleges vitát, veszekedést, személyeskedést. Innentől kezdve kiemelt moderátori figyelem alatt lesz a topic és az off hozzászólás is törlésre kerül. Aki pedig pihenni akar az nálam jelentkezzen.
-
judas13
addikt
válasz
vodkaboy22 #342 üzenetére
-
judas13
addikt
válasz
Parallaxis #216 üzenetére
az Apple még mindig az első számú smartphone gyártó a világon
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Csak, hogy ne maradjunk hazugságban, mivel a számok makacs dolgok - íme a tények:
(Persze mindenkinek szíve-joga, hogy az általa favorizált brandat melyik helyre teszi, játékból.)
Robertoq vannak még csodák....
-
Chrys_
addikt
válasz
mekka_kola #308 üzenetére
Szintén, mint ahogy már írtam is. Bicajozás közben sem zavar, és nem is hajlik
Az I6+-szal szerintem ugyanez lenne a helyzet (a lehetséges hajlást leszámítva
).
Csak azt nem értem, ha Para-nak kényelmetlen, akkor miért akarja a véleményét általánosítva eladni... amikor kurvára nincs igaza. A hsz-eit már el sem olvasom, csak a többiek reakcióit -
törölt tag
Kamu, mit szólna? Nyilvánvaló, hogy a Samsung megvette vagy lefizette a benne résztvevőket. Azon felül nyilvánvaló számára egyéb más dolog is, de a lényeg, hogy ez nem igaz és már magyarázkodnak is a készítők és meg is van már hivatalosan cáfolva. Különben is a HTC M8 jobban hajlik, és ugyanannyiba kerül hivatalos, pecséttel ellátott űrkompon
Mi ebből a következtetés? Ezt elkúrták, nem kicsit, nagyon.
De innen lehet még mit fejlődni, a szemétláda imperialistalista egyének feltárták azt a hibát, amit szándékosan ők okoztak. Itt már csak(k) norrisssz segíthet, hiszen ő a meghajlást is vissza tudja hajlítani már a lépéseivel is.#338: trollok és fizetett haterek mind, akik aggódnak.
-
Robertoq
őstag
válasz
#32577792 #334 üzenetére
Érdekes, hogy a phonearena-n futó szavazáson a válaszadók 80%-nál aggodalomra ad okot a probléma.
-
szetib
tag
válasz
ToniSoprano #331 üzenetére
Pont most láttam én is ezt a videot, a tanulság csak annyi, hogy ha iPhone-od van nem hiszed el, ha vmilyen más készüléked van, elhiszed, hogy hajlik.
(Személyes kedvencem, Handrás úrfi, mit szól eme második videóhoz?)
-
törölt tag
-
Robertoq
őstag
-
Nashaba
tag
Ilyenkor amúgy Jonathan Ive a hibás vagy valahol máshol rontották el?
-
ToniSoprano
addikt
A német Computer Bild is elvégezte a hajlítós tesztet: iPhone 6 Plus Bend-Test vs. Samsung Note 3
-
törölt tag
válasz
#32577792 #329 üzenetére
Még annyit tudod kinek
Itt is van ár, de tuti neked valamiért ez sem lesz jó, ha másért nem, mert csak.
Azon felül drága barátom, Te közreadtál egy képet, amin ott van két ár, amiről elmondtam a véleményem, de legalább azt már tudjuk, hogy magadtól ezt sem tudtad volna produkálni, egyszerűen lenyúltad mástól
Semmi gond, az alma is ezt teszi sok dologban.Békés, ködmentes szép napot.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #326 üzenetére
Mint említettem és nem akarsz elfogadni:
NEM érdekel, mert nincs jelentősége annak, hogy mennyi a hivatalos ár. Fel tudod fogni?
Ennyiért megkapnám, ha akarnám, DE nem akarom, mert a HTC is túl árazva, ahogyan az alma.
Keress olyan boltot, akik használtként adják az újat, lehet, hogy találsz, lehet, hogy nem. Ahogyan ha keresnék, lehet találnék olyat, ahol az imádásod tárgya is hasonló módon kerül forgalomba. Vágod? Nem hiszem.
Nem linkelek már neked többet, mert bármi ami nem a Te vélt igazad támasztaná alá, arra azt mondod, sufnituningos. Ennyire vagy képes, tehát semmi gond ezzel.Egyébként pedig bőszen állítod, hogy a videók amelyek alapján az alma meghajlította az teret és az időt, de legfőképpen saját magát, hamisítások, kamuk és ez már bizonyítást is nyert. Sokan, ismétlem lassan: S_O_K_A_N kérték, hogy ezt támaszd alá. Hol a bizonyítékod erre? Ne nekem válaszolj, mert én nem kértem ezt tőled, de azok akik igen, legalább nekik adj választ erre.
az alma mit is sajátként ehhez a teret hajlító dologhoz?
adja az ios-t. adja a procit ha jól gondolom, és még mit?
tehát megkérlek, hogy a telefon minden alkatrészét sorold fel, ki gyártja.
Nézzük kitől legózza össze ezt az izét -
Parallaxis
addikt
válasz
#32577792 #318 üzenetére
Aztán elkezdtél dobálózni két USD árral, és azt mondtad, a két 16GB-os azonos áron van. Annyi link ami ezt cáfolta, hogy már én éreztem rosszul magam tőlük.
Lehet, hogy bonyolult a kérés, de menj fel az Apple és a HTC oldalára és tekintsd meg, hogy mennyiért kínálja a két cég hivatalosan a termékét.
Aztán jöttél, hogy az bizony sufnigsmszutyok. Itt és most mondom, hogy ezen üzletek áfát és adót fizetnek.
Vagy nem, tekintve, hogy 0% áfával, mint használt termék adják a legtöbb készüléket, amit szürkén hoznak be külföldről. Egyszerűen vicc, ahogy véded őket, ha tudnád, hogy működik ezen üzletek zöme, akkor nagyon nagy ívben messze kerülnéd őket.
Mi jogon szólsz TE le olyan vállalkozásokat, akik rendesen működnek??
Hát szemtől szembe, nem is merném, mert Ali, vagy Oleg, hamar lelőne érte (már ha tud annyira magyarul, hogy megértse, amit mondok)
Ugyanez a helyzet a nyíves htc fantazmagóriáddal. Jelenleg beszerezhető, garival, raktáron és majdnem fele mint az ip6.
Kérlek, linkelj egy magyar üzletet, ahol hivatalos forrásból, gyári garanciával az iPhone 6 hivatalos külföldi árának feléért megkapod (hivatalos magyar ára az iPhone 6-nak ugyanis még nincs).
Ja, hogy ez nem megy, mert csak sufnigaris akármit tudsz ennyiért, akkor meg nem kéne handabandáznod.De könyörgöm, ne vegyél másik terméket, kellenek az olyan userek, akik hajlandóan megfizetni a semmit.
Ugye most magadból indulsz ki?
Bár a HTC legalább a Sense révén fejleszt is valami értelmeset, nem csak a kész hardvert és szoftvert legózza össze aranyáron. -
lacruise
tag
válasz
PowerBuldog #32 üzenetére
Nem hulyek, csak nem tudunk rola, hogy amikor elkezdtek ekkora meretu telefont gyerteni hany usernek tort vagy hajlott meg a telefonja, mert ez akkonem volt hir es reteg termek volt. Te sem gondolod komolyan, hogy rogton az elsi ternek tokeletes volt a samunal? A masodik, harmadik generaciora ki tudtak javitani a kezdeti hibakat. Ez most Apple, meg meno, es tok meno leszek ha eni is belerugok. Azt hiszem eddig sem volt kotelezo Apple termeket venni es az iPhone 6+ sem az.
Kell a patatsznak a vekonyabb, nagyobb vigyazni ra meg nem tud? -
GSPLR
senior tag
Zseniális topik
remèlem a következő napokban is jönnek mèg Apple hírek, szórakoztató az egèsz.
-
zoleeno1
veterán
Hát gyerekek, ezt a topicot megint érdemes volt átfutni, jól szórakoztam, köszönöm
Egyet emelnék ki, azt a bizonyos "parajelenséget", remélem ő handras másod regje, mert még 1 ilyen elvakult almaimádót nem hordhat a hátán a magyar föld -
Polllen
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #309 üzenetére
Azért tettem csak szóvá, mert ha nem hiszel abban, h emberek képesek értelmesebbé válni, akkor időpocsékolás felhívni a figyelmük arra, h lehetne több eszük. Illetve értelmezés kérdése, de a személyiségszerkezet is fejleszthető, amíg vki lélegzik, csak a kor előre haladtával egyre nehezebb. És igazából itt nem az a baj, h klasszikus értelemben valakinek mondjuk 80 alatti az iq-ja. Sztem te se így gomdoltad.
És megmondom őszintén ennek a gondolatmenetnek több értelmét láttam, mint a topikban zajló egyéb témáknak. Uh no offense & szép estét!
-
törölt tag
Kedves, drága tudod ki.
De uncsi vagy még mindig. Elkezdtél mutogatni: deeeazazahátécé még rosszabb. Mondtam, hogy annyi pénzből majdnem kettőt veszek. Egyet meghajlítok, egy még mindig marad.
Aztán elkezdtél dobálózni két USD árral, és azt mondtad, a két 16GB-os azonos áron van. Annyi link ami ezt cáfolta, hogy már én éreztem rosszul magam tőlük. Aztán jöttél, hogy az bizony sufnigsmszutyok. Itt és most mondom, hogy ezen üzletek áfát és adót fizetnek. Mi jogon szólsz TE le olyan vállalkozásokat, akik rendesen működnek?? Ki a fene vagy Te, hogy ezt meg mered tenni??
Aztán mivel a HUF árak nem tetszettek, hoztam USD árat. JAJJ, háezmégmáá használt vagy fúlíjított vacak.
Persze, a Te elmédben komikám.
Aztán jött valaki - nem Te ha jól emlékszem - és hozta azt a képet, amit itt mutogatsz. Erre meg tudod pajti azt mondom neked, hogy volt olyan autónk, melynek 9 milla volt a listaára kirakva, mikor a kedves vevő hazavitte, 6,5 millát fizetett ki érte. Eladó volt és a saját marzsunkból engedtünk. Érdekli a vevőt, hogy mennyit keresünk rajta? Baromira nem, őt csak az ár érdekli. Ugyanez a helyzet a nyíves htc fantazmagóriáddal. Jelenleg beszerezhető, garival, raktáron és majdnem fele mint az ip6. Ja és még picit nagyobb is képe neki és bővíthető fillérekért. De mindez ne zavarjon, gyorsan keress valami újabb kifogást, nyafogást, hisztit.
Saját fejlesztése minden?
Igen, Te is az vagyDe könyörgöm, ne vegyél másik terméket, kellenek az olyan userek, akik hajlandóan megfizetni a semmit.
-
Ali G.
senior tag
válasz
Parallaxis #315 üzenetére
tudod engem még mindig nem érdekelnek a példáid, amik hazugságok, kamuzásból kítűnő vagy, úgy nézem neked kéne megtanítani hol a kijárat, nem tudom hány ezer hozzászólást hazudtál itt le, de annyiszor kéne elsüllyedj, ha már szintekről beszélsz, nem mintha lenne szinted, paranormális jelenség lesz a neved ezután
Ipad-et meg tedd a szemedre, hátha tisztábban látsz majd retinán keresztül , mivel úgysem zsebben hordot a telódat, hisz szerinted az nem normális aki ott hordja, biztosan pár millió vagy milliárd ember rossz helyen hordja
Most gyere a példáiddal, annyira várom
(#316) Frz : mert ti etetitek a trollokat napokon keresztül, másrészt meg nekik jó a kattintás amiért bezsebelik a sok zsét a reklámok után
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Parallaxis #315 üzenetére
Azt én sem értem, ha már ki van írva, hogy tilos a flame és a trollkodás, akkor miért nem ellenőrzi ezt senki sem?
-
Parallaxis
addikt
Nem ártana, ha járna erre egy mod és megtanítaná neked, hogy merre van a kijárat.
NE gyere a példáiddal, olyan magasan teszek rá amennyire nem érdekel
Tudod én csak arról írok, amit személyesen is kipróbáltam, vagy használok is, te meg arról amit jó esetben valami pletykaoldalon olvasol és szentírásnak gondolsz. Ennyi a különbség közöttünk, meg a te esetedben némi neveltetésbeli hiányosság.
A személyeskedésedhez írtam választ, de inkább kitöröltem, nem süllyedek le a szintedre.
-
Ali G.
senior tag
válasz
Parallaxis #297 üzenetére
könyörgöm NE gyere a példáiddal, olyan magasan teszek rá amennyire nem érdekel, köztudott neked minden tökéletes, nem karcolódik, nem megy el a térerő, nem laggol, nem hajlik, ha ezek ellenkezője lenne inkább hazudnál egy fegyverrel a fejed mellett is,az utolsó kívánságod is az lenne, hogy írják a sírkövedre: apple vérfan paranormális Parallixis. Az is köztudott, hogy te nem zsebben hordod a note-ot, de az agyad sem a fejedben, már ha neked van olyan, csak mi a bánatnak neked az a note, gyorsan dobd el és vegyél hajlítható 6plus-t és szégyelld magad, hogy nem vásárolsz apple részvényt
Mikor tükörbe nézel nem jön hogy szembe köpd magad amennyit itt lehazudsz a fórumban?
-
Parallaxis
addikt
Vagy esetleg pár droid fannak kevés a sütnivalója ahhoz, hogy megértse, hogy egy hecckampány részesei, semmi nem hajladozik, max akkor ha erőből meghajtják, de ezt bármelyik alu burkos készülékkel meg lehet tenni (a tesztek alapján a HTC One M8-al pl. könnyebben, mint az iPhone 6 plus-al).
A gyártó hibáját meg ki ismerné el, mikor már lassan egy napja kiderült, hogy szó sincs hibáról, tényleg ennyire szemellenzős droidok járnak ide, vagy csak a nekik tetsző híreket olvassák??Az megint más kérdés, hogy a legtöbb "majom" pár száz dollárért, vagy ingyen szerzi a készüléket (szolgáltatói tarifák és hűséghosszabbítás), de még a független készülék sem kerül 300-ba ott, ahol hivatalosan megvehető.
Aki meg itthon türelmetlen és a lehúzlak-GSM-ek hasznát növeli, nos az tényleg meg is érdemli.Egyébként az ilyen személyeskedős, több millió felhasználót leszóló, unintelligens hozzászólás inkább azt mutatja, hogy nem kicsit irigy vagy, hogy vannak, akik megengedhetik maguknak, míg te nem.
-
Kampó
senior tag
Szakadok a hozzászólásokon. Xd főleg az állandó hárítókon akik véletlen se ismernék el a gyártó hibáját, hanem a "nem szoktak a mérethez az apple felhasználók" mondattal takaróznak. Érdekes az első 4,5 - 5 colos droidok nem hajoldoztak. Itt jön az hogy van 300e ft ja a majmoknak telóra de agyuk nincs mert szegények nemtudják megszokni xd
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Parallaxis #303 üzenetére
Oh, mekkora tévedést követtem el. Valóban: a SoC: TMSC gyártás... Térjünk csak vissza arra: mi a saját fejlesztés ebben?? Semmi? Akkor szerintem bölcsebb lenne nem ezzel takarózni mindig!
-
Ferko75HUN
senior tag
.
Ennél többre számítottam tőled kolléga, az eddigi előéletedet ismerve innen a PH-ról.
A 3 éves gyerekem rángatott, hogy vigyem a játszótérre, ezért kellett lezárnom úgy ahogy.
Most már tudok válaszolni rá, nem gondoltam volna, hogy szóvá teszed.
Az intelligencia kialakul, de nem fejleszthető, szerintem kevered a megszerzett-megszerezhető tudással.
Persze lehet a kákán is a csomót keresni, de szerintem te nagyon is tudtad mire gondolok.
Akik meg már itt írogatnak gondolom nem óvodások akiknek még fejlődik a személyisége, avagy az intelligenciája.
Tehát amivel rendelkeznek már, az olyan amilyen, embere válogatja.
Nem tartom magam prédikátornak, csak széllel szemben pislantok amikor azt próbálom megérteni, mások miért gondolkodnak ennyire különbözően, mint pl. én.
Amivel félreértés ne essék nem azt mondom, hogy jó.
Csak engem nem érdekel más technikai eszköze annyira, hogy egy gombnyomást is ejtsek ez ügyben.
Főleg nem, hogy vélt, vagy valós dolgokat közöljek akár sárba tiporva a velem szemben álló fórumtársakat.
Itt nem arról van szó, hogy igazak ezek a pletykák, vagy sem, hanem arról,hogy olyan jó megmutatni mekkora jófejek vagyunk.(#295) Ali G. Nem megyek androidos fórumokba, nincs ilyen eszközöm, miért tenném?
Van annyi más dolgom, csak azzal foglalkozok ami érdekel.
Tisztában vagyok pár apple hülyeségnek az árnyoldalával, de nem is akarom megmagyarázni az ellenkezőjét.
De ez egy bullshit. Bárki az itteniek közül hajlított meg már 1-et is? (ismételnem kell magam, sorry)
Nekem nem lesz i6 plus-om, mert nem kell az a méret, elég a kisebb.
De ha lenne is, elég valószínűnek tartom ,hogy nálam nem görbülne meg. Ha mégis, akkor nagyon mérges lennék és tutira keresném az igazamat. De "ti" miért rágjátok már ezt a csontot, ami nem rátok tartozik, mert sanszos, hogy nem fogtok ilyet venni soha? -
mekka_kola
tag
válasz
Parallaxis #242 üzenetére
Most már ehhez nekem is hozzá kell szólnom, mert egyszerűen szánalmas és nevetséges, amit egyesek összehordanak itt a szent és sérthetetlen Apple-t elvakultan védve: Note 3-am van, ami phablet, és zsebben hordom. Nem a tökszorító farmer a stílusom, sem a trottyos rapgatya, egyszerű farmert hordok. Kényelmes, nem nyom, és nem utolsó sorban nincs semmi baja. Nem is aggódok érte, mert minek?! Nyáron rövidgatyában sincs probléma, a zsebben kényelmesen elfér. Aki nem hisz nekem, szívesen megmutatom neki, milyen könnyen zsebre lehet vágni egy 5.7 colos telót! :-) Biztos vagyok benne, hogy az i6+-t sem kényelmetlenebb zsebre vágni, felesleges itt hisztizni.
-
gery08
csendes tag
Komolyan nem ertem miert kell az arral karatezni. A HTC one(m8) fel eve bemutatott keszulek. Ebbol adodoan az eletciklusa felen tul van, mig az apple iphone 6 plus par napja bemutatott keszulek (valahol meg nem is kaphato hivatalosan). Azt kene megerteni, hogy nyugatabbra ezek az arkulonbsegek nem racionalis ervek telefon vasarlasnal.
-
virkir
veterán
válasz
Parallaxis #305 üzenetére
Hiába erőlködsz.
Ha a HTC hivatalos oldaláról megnyitod a viszonteladó amazont érdekes módon ezt kapod £480.
És még mindig a 6plus-ról szól a topik, ami akárhogyan is nézem £619
Arról az aprócska tényről pedig lazán hallgatsz, hogy a HTC bővíthető, gombokért 128GB-ig tehát inkább a £789-hoz kéne hasonlítani az árát. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Keeperv85 #299 üzenetére
Ja tényleg saját minden
:A legdrágább alkatrész nem meglepő módon az érintőkijelző az LG-től érkező 4,7 colos panel 45 dollárt kóstál, a Japan Display által gyártott 5,5 colos változat ára pedig körülbelül 52 dollárra tehető. A vadonatúj A8-as processzort a TSMC szállítja az Apple-nek és darabja mintegy 20 dollárba kerül.
-
virkir
veterán
válasz
Parallaxis #296 üzenetére
Nem unod még?
Amazon 16GB HTC £480
Amazon 16GB I6p £765.00
Tényleg fillérre ugyan annyi.
De ha mégsem akkor küld már el a különbséget a számlámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Néhány nappal az iPhone 6 Plus-t érintő botrány kirobbanása után az Apple reagált a készülék elhajlását érintő vádakra.
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10