- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
assemble #174 üzenetére
Ha valami idióta meghajtja erőből, akkor hajlik, az más kérdés, hogy a nem idiótáknál, akik nem hajtogatják, normál használat mellett nem fog ilyen történni. De mint kiderült a HTC One M8 meghajtásához még annyi erő sem kell, mint az i6p-hez, szóval akkor esetleg fáradj át annak a készüléknek a topicjába is hülyeségeket posztolni.
---
Pollen:
A te olvasatodban pontosan mit bizonyít a teszt?
Azt, hogy normál használat mellett nem lesz semmi gond a készülékkel, aki meg arra gyúr, hogy mobilokat hajlítgat, az meg sikerélményben fog részesülni, de ezek szerint kezdéshez inkább válassza a HTC készülékét, mert azt könnyebb lesz meghajtania.
---
De az egész hajcihőben nekem ez a kedvencem:
-
Parallaxis
addikt
válasz
assemble #151 üzenetére
Igen, ez az amit mondanak. De amilyen amatornek nez ki az egesz teszt, kb olyan mintha egy garazsban allitottak volna fel az egeszet egy fel nap alatt
Röhejes vagy, ugye tudod?
Tovabba miutan sok forras alapjan tudva levo, hogy a telefon tervezesi hibas
Sok forrás: Józsika és Pistike megmondta..
A legtobb teszt amit mutogatnak, egyaltalan nem is relevans, a maradek nehany pedig ami szamitana, ott pedig pont csak a lenyeget nem mutattak.
30 ezer készüléket teszteltek több hónapig, ugye te sem gondolod teljesen komolyan amiket itt összehordasz, csak a flamet szítod, mert ez valamiért jó neked?
-
marchellow
tag
"2/ The three point bend test:
This tests carefully avoid showing us what's happening near the weak point, which is near the volume buttons, hidden via the camera angle.
What we see is the phone is being bend by the pressure, but don't have the opportunity to observe the "after" and evaluate if the device is still flat."és ezt mégis hogy kéne elképzelni? ezeket a teszteket a prototípusokon és a közvetlen gyártásba menő példányokon is lefutottak jópárszor. továbbá sejtem hogy nem szemrevételezéssel ellenőrizték a végeredményt és azt is feltételezem, hogy ha ettől a teszttől meghajlott volna nem engedik tovább, amíg ki nincs javítva.
de nem vagyok minőségellenőr, cáfoljatok meg.tehát az az állítás, hogy az "utána" állapot nem mutatásával akarják elmismásolni, szerintem nettó marhaság.
biztos vagyok benne, hogy ezen a három pontos hajlításos teszten átment, ezt nincs értelme megkérdőjelezni (ettől függetlenül lehet hogy másféle teszteken elbukna, de ezeket nem tudhatjuk).továbbra is fenntartom hogy meghajolhat a cucc, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, mert nincs a birtokomban ilyen készülék, de a fórumos bizonyítékokat fenntartásokkal kezelem.
a korrekt módja ennek az lenne, ha egy független cég ugyanazokat a hajlításos teszteket elvégezné egy csomó készüléken gépekkel, ellenőrzött körülmények és erőhatások között. szerintem ez tök hasznos lenne és senki nem mondhatná, hogy apple propaganda, sem azt hogy egy random videós gyerek pitizik a youtuberól csorgó centekért. de tőlem akár a konkurencia is megcsinálhatná, ahelyett hogy vicces képeket fotosoppolgatnak a twitterre.
-
Parallaxis
addikt
válasz
assemble #123 üzenetére
Köszönjük a véleményedet.
Az a gond vele, hogy amit írtam, azt nem én mondtam, hanem a helyi T pont szervizvezetője (aki egyébként haverom) én csak hiszek neki és leírtam. De te gondolom mindenkinél jobban értesz a mobilok belső szerkezetéhez és felépítéséhez.Egyébként azt is ő mondta, hogy egy ilyen hajlítgatás, amit a videón láttunk olyan belső sérüléseket okoz, amit egy szervizes azonnal kiszúr és a garanciádtól el is búcsúzhatsz azonnal.
-
Parallaxis
addikt
Mi az, hogy minden funkciojat kiprobalta-e utana? Es hogy jon ez egyaltalan ide?
Egyebkent igen, tobbszor is bekapcsolta, es szemmel lathatoan mukodott a telefon
Te ezt most teljes komolysággal írtad?
Egy hajszálrepedés az alaplapon, vagy egy kis kontakt hiba valamelyik szalagfólia csatlakozásánál még nem elég nagy hiba ahhoz, hogy ne bootoljon be, max nem vesz fel töltést, nem megy pontosan a képernyő érzékelése, esetleg gyenge lesz a Wifi, vagy BT vétel stb. millió hibalehetőség jöhet ilyenkor elő.Az, hogy ezt elbagatelizálod, csak azt jelenti, hogy nem igazán gondolod végig a dolgokat, csak írsz a vakvilágba.
De semmi gond, várom a videót, amin meghajtogatod a Note 3-adat hasonló módon, aztán várjuk a beszámolót az elkövetkezendő 1-2 hónapról, hogy milyen hibák jöttek elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest