- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #127 üzenetére
Tényként dobálóztok ezzel a számmal, arra alapozva hogy az apple ezt mondja
Tekintve, hogy ez az egyetlen hivatalos, alátámasztható adat.
A névtelen fórumhuszárok véleménye max. neked meghatározóbb.
Én meg a független videóknak, beszámolóknak hiszek meg a befürdött vásárlóknak, akiknek amúgy semmi érdeke nem füződik hogy bevallják hogy rácsesztek.
Semmi érdeke azon kívül, hogy szép nézettséget generál a Youtube oldalának, ami kemény dollár ezreket hoz a konyhára neki.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Destro748 #103 üzenetére
Abban is egyetértünk hogy az új iPhone-ok erre való hajlamossága az apple hibája, és ezáltal az ő problémájuk...lenne ha nem lenne az a furcsa helyzet hogy a vásárlók nagy része nem ilyen Parallaxis meg Touch-ko féle lenne, aki nem ismer el semmilyen malőrt, letagadja és kiáll mellette
Mert ugye az meg a ló másik oldala, hogy több mint 10 millió eladott készülékből 9-nél előforduló hibát (aminek pontos körülményeit nem is ismerjük, csak elhisszük amit írtak róla) tényként és világrengető, problémaként tálaljuk és nem is próbáljuk meg logikusan végiggondolni, csak fröcsögünk ész nélkül.
A gyártó nyilatkozatát szó nélkül a szőnyeg alá söpörjük, 9 ismeretlen ember fotóját és videóját meg mint a véres kardot lengetjük.
Ezt akkor minek is neveznéd?
A kognitív disszonancia meg vicces dolog, mert mint Samsung Note 3 tulaj biztosan ez a helyzet állhat fent, mikor megvédem az Apple-t egy értelmetlen hecckampánnyal szemben.
-
br.rak
őstag
válasz
Destro748 #60 üzenetére
"Szerintem azonban ne húzzunk párhuzamot a telefon földhözcsapkodása és a zsebben hordása között",
szerintem meg egy kicsit lehet hasonlítani, ha valaki egy úgy erőlteti bele a zsebébe a nagyobb telefont, hogy az már neki kényelmetlen, az kicsit user error, az meg hogy erre az apple telefon "reagál" a legrosszabb módon, az meg az apple gondja.
Nem szándékozom védeni az almát, számomra az utolsó jó telefonjuk a 4S volt, azóta kicsit elment mellettük a világ, szerintem.
És hogy miért mondom ezt, van pár női ismerős, aki még 4S-t használ(igaz se 8-as se 7-es ios nincs rajta, így nincs is gond), ha megkérdezik hogy mi legyen a következő, eszembe nem jutna ilyen méretű telefont ajánlani nekik, mivel tudom hogy "használhatatlan" lenne számukra. Van alternatíva (igaz már egyre kevesebb) a 4-4,3-as kategóriában. -
br.rak
őstag
válasz
Destro748 #35 üzenetére
Nézd én írtam a i6 teszthez hogy ronda és sok a holttér benne, ebben nincs vita, de a nyomoronc egy szem gombot ami olvasó is egyben, max a hátlapra lehetséges száműzni, de az megint felvetne egy pár kérdést/problémát.
Droid fonton évek óta vannak nagy méretű telefonok/phabeletek, volt idő hozzászokni. (de amikor látok Note-ot kis tizenéves lányoknál, ahogy szenvednek vele, az kicsit megmosolyogtató, ha a méret miatt elejtik, mert nem szokták meg akkor ott a samsung a hibás?)
Az alma most megpróbálja átterelni a népet ebbe a kategóriába. Aki Note-ot vagy más phabletet használ közel 0% az esély hogy váltson. Azt viszont továbbra is tartom, hogy ez a méret nem mindenkinek való.szerk: aki már egy ideje nagy telefont/phabletet használ, annak volt ideje megszokni, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged