Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Destro748

csendes tag

válasz br.rak #42 üzenetére

Rendben ez így már korrektebb megközelítése a dolgoknak.
    Szerintem azonban ne húzzunk párhuzamot a telefon földhözcsapkodása és a zsebben hordása között, mert az előbbi egyértelműen hibás felhasználási körülmény, az utóbbira pedig HA nem alkalmas egy telefon akkor az a készülék egy hibás termék, nem állja meg a helyét abban a kategóriában amiben árulják, slussz passz (direkt irtam azt hogy HA mert nyilván nincsenek tévképzeteim hogy heteken belül az összes iPhone gordiuszi csomóra hajtogatva fog kinézni, de attól még a probléma bizonyos körülmények között, bizonyos felhasználóknál létezik bármennyire is szeretné itt néhány apple elkötelezett letagadni hogy jaj hát de nem is úgy van!).
    Az pedig nem az én dolgom hogy megoldjam hogy jó legyen a design is, a ház mérete a kijelző méretéhez viszonyítva compakt legyen, meg hogy hova rakják a szenzort. Oldják meg abból az irdatlan összegből amit a vásárlók kifizetnek nekik mert nekik cserébe EZ A DOLGUK.
    Egyesek forditva ülik meg a lovat. Miközben Tim Cook a francia riviérán a rezidenciáján ülve szürcsölgeti a koktélt 3 szupermodell társaságában és röhög az egészen, mert így is milliós tételben vannak előrendelések, aközben itt egyesek foggal körömmel védik hogy jaj, de szegény apple hát most próbálkozott ezzel a kategóriával először, simogassuk meg a buksiját, hogy nem baj majd legközelebb jobban sikerül.
    Ez egy istenverte cég ami a pénzedet akarja, nem a szomszéd kisfiú aki felrúgta a petúniát a közös udvaron, és bődületes is a profittjuk, nem kell nekem elnéznem semmit, oldják meg abból a felfoghatatlan mennyiségű pénzből amin ülnek, vagy ha valami blama van ne nézzenek hülyének hanem kérjenek elnézést és javítsák ki.
    És, igen minden más mammutvállalat esetében is ezt a nézetet vallom, legyen az LG, Samsung, Microsoft, vagy akármi, nem vagyok kimondottan apple termék gyülölő, de kétségtelen hogy az arcátlanság és a vevő hülyének nézése az náluk teszi ki a legnagyobb mértéket a marketingből.

• PowerBuldog

veterán

Ezeket a válaszokat neked valami bullshit generátor dobálja?

1, tizenéves kislányoknál a szülő a marha hogy olyan telefont vesz neki amit nem képes kezelni sem.

2, mi köze a hozzászokásnak ahhoz hogy egy telefont az ember zsebében meghajlik vagy sem? az applenek az lett volna a dolga piacra dobás előtt, hogy leteszteli a terméket mielőtt a userhez kerül, hogy kibírja legalább a mindennapos használatot.

fateless: a 9 (hivatalos) eset valóban nem sok. de azért ilyen blamát még egyik másik telefonnál se olvastam.

• fateless

veterán

Még mindig nem értem...
    Tehát az én telefonom azért nem hajlik meg a zsebemben, mert én (és talán a nadrágom is?) hozzászoktam a nagyobb készülékmérethez, de ha 4"-ről váltottam volna 5,5"-re, akkor meghajlana a zsebemben?
    Azért azt hadd jegyezzem meg a többieknek általánosságban, hogy számomra 9 eset elkeserítő, de nem tartanám ettől még rossznak az iPhone 6+-t.

Új hozzászólás Aktív témák