Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
.
Ennél többre számítottam tőled kolléga, az eddigi előéletedet ismerve innen a PH-ról.
A 3 éves gyerekem rángatott, hogy vigyem a játszótérre, ezért kellett lezárnom úgy ahogy.
Most már tudok válaszolni rá, nem gondoltam volna, hogy szóvá teszed.
Az intelligencia kialakul, de nem fejleszthető, szerintem kevered a megszerzett-megszerezhető tudással.
Persze lehet a kákán is a csomót keresni, de szerintem te nagyon is tudtad mire gondolok.
Akik meg már itt írogatnak gondolom nem óvodások akiknek még fejlődik a személyisége, avagy az intelligenciája.
Tehát amivel rendelkeznek már, az olyan amilyen, embere válogatja.
Nem tartom magam prédikátornak, csak széllel szemben pislantok amikor azt próbálom megérteni, mások miért gondolkodnak ennyire különbözően, mint pl. én.
Amivel félreértés ne essék nem azt mondom, hogy jó.
Csak engem nem érdekel más technikai eszköze annyira, hogy egy gombnyomást is ejtsek ez ügyben.
Főleg nem, hogy vélt, vagy valós dolgokat közöljek akár sárba tiporva a velem szemben álló fórumtársakat.
Itt nem arról van szó, hogy igazak ezek a pletykák, vagy sem, hanem arról,hogy olyan jó megmutatni mekkora jófejek vagyunk.(#295) Ali G. Nem megyek androidos fórumokba, nincs ilyen eszközöm, miért tenném?
Van annyi más dolgom, csak azzal foglalkozok ami érdekel.
Tisztában vagyok pár apple hülyeségnek az árnyoldalával, de nem is akarom megmagyarázni az ellenkezőjét.
De ez egy bullshit. Bárki az itteniek közül hajlított meg már 1-et is? (ismételnem kell magam, sorry)
Nekem nem lesz i6 plus-om, mert nem kell az a méret, elég a kisebb.
De ha lenne is, elég valószínűnek tartom ,hogy nálam nem görbülne meg. Ha mégis, akkor nagyon mérges lennék és tutira keresném az igazamat. De "ti" miért rágjátok már ezt a csontot, ami nem rátok tartozik, mert sanszos, hogy nem fogtok ilyet venni soha?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest