- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
"nagy odafigyeléssel választjuk ki a legjobb minőségű anyagokat és a legszínvonalasabb összeszereli technikát"
blablablabla marketing
Csavarós teszt nincs, torziós vizsgálat viszont van, nagyon eröltetve csavarásos vizsgálat.
Az egész hajló iPhone 6 Plus téma vicc. Ilyen hülyeségen lovagol most a fél internet. De legalább ebből is látszik, milyen jól élünk, hiszen mostanában ez a legnagyobb probléma...
-
Robertoq
őstag
9 eset miatt beengedtek forgatócsoportot a tesztlaborba?
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Mekkora bullshit.
De ott a felso hozzaszolasban is a lenyeg:François Simond via Google+
Very interesting video out here today giving us elements on how Apple didn't catch the bending issue reported and illustrated recently.
1/ The sit test:
This first one is entirely irrelevant because the phone lays down on a flat surface.2/ The three point bend test:
This tests carefully avoid showing us what's happening near the weak point, which is near the volume buttons, hidden via the camera angle.
What we see is the phone is being bend by the pressure, but don't have the opportunity to observe the "after" and evaluate if the device is still flat.3/ The pressure point test:
What are we supposed to see here? Everything that could be interesting is edited out.4/ The torsion test:
Irrelevant to the bending/wrapping5/ Macbook torsion test
Simply off topic.I look forward to see if another media who was invited to this visit filmed something else, because there's serious issues in this video.
- Half the tests are irrelevant
- We're unable to observe the results of the relevant bending tests.
- For the relevant tests, the point of interest: where the phone is known to bend is carefully hidden.
By an incredible coincidence, each time we see the other side and (power button instead of volume buttons)Not sure what we're suppose to conclude from this video, beside the fact they're not showing us anything, and succeeded at controlling entirely what the press would be allowed to publish.
Igy nezne ki egy rendes teszteles peldaul: [link]
embe: ezzel csak az a baj, hogy ez egeszen egyszeruen nem igaz. Egy halom masik telot leteszteltek pontosan ugyanugy, es egyik sem hajlott messze ugy, a legtobb egyaltalan nem hajlott: [link]
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Szerintem túl van a dolog lihegve. Mint máshol már leírtam, a fém miatt nem törik hanem elhajlik. Ha más márka műanyag telóját néznénk ilyen erőbehatással, akkor azok meg eltörnének.
-
-
-Faceless-
őstag
Lehet, hogy ez csak az én felfogásom, de tényleges videó van róla, hogy puszta kézzel igaz csak egy ponton, de konkrétan meg lehet hajlítani a telefont, és az úgy marad. Innentől kezdve fölösleges szerintem mentegetőzni, főleg ha egy akkora fém tömbről beszélünk, mint a 6+ bármikor nagy erőhatás érheti, ha zsebben hordja az ember. Márpedig szerintem telefont ott szokott.
-
blueMerle
veterán
Ha más márka műanyag telóját néznénk ilyen erőbehatással, akkor azok meg eltörnének
A kedvedért, mert ezt ma már 2x látom tőled csak ma leírva: [link]
Persze, érdemes lenne több telefonnal is elvégezni ezt a tesztet, pl. a flagship Lumiákra nagyon kiváncsi lennék
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
Tehát minden rendben, semmi gond.
valami
-
Freiherr
őstag
Ide nem tesztlabor kell,hanem odaadni a csőgatyás metroszexuális Kevin gyereknek egy napra viselésre,ha túléli,indulhatnak a gépsorok Kínában.
XXX
-
br.rak
őstag
Nem kell zsebben hordani és meg van oldva. Aki ilyen méretű telefon vesz az tanuljon meg vigyázni is rá. Ez nem is antennagate mértékű dolog, a készülék nem IP szabványú, kár elvárni military körülményeknek való megfelelést.
-
br.rak
őstag
válasz aprokaroka87 #12 üzenetére
Ahogy elvárható lenne pureview kameramodul, jobb üzemidő, QI töltés, stb. Vagy strapamobilt kell venni, vagy maradni a a kisebb méretnél. Az ár csak Mo-n tűnik soknak tőlünk nyugatabbra és keletebbre annyira nem vészes az ára.
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
"""Mind az iPhone 6, mind pedig az iPhone 6 Plus megfelelt vagy felülteljesítette legmagasabb elvárásainkat"""
video van arrol, hogy bemennek a boltba, vesznek egy telefont, majd egy atlagember kezzel elhajlitja.
-
br.rak
őstag
válasz PowerBuldog #18 üzenetére
Igen az. Átlag zsebbe biztonságosan 3,7-4 coll még elmegy. Hordja táskában és meg van oldva a probléma
-
ashot
tag
válasz WinstonWolf #6 üzenetére
Meglepodnel, hogy mennyi penzert dolgoznak a Foxconnal a napszamosok... erosen konvergal ezekben a tartomanyokban a magyar berekhez a berszinvonal.
[ Szerkesztve ]
-
culas25
tag
Én mindig is android párti voltam, és nagy eséllyel az is maradok, de ezt a bendgate dolgot nagy idiótaságnak tartom. Biztos vagyok benne, ha megpróbálnám meghajlítani a telefonom, jó néhány méretes repedést varázsolnék rá. Ehhez képest a 6+ még egész jól bírja.
-
És akkor hol hordja? Pont az az egyik lényege a mobilnak, hogy bármikor előrántható. Ha be kell tennem a táskámban, mert úgy kell vigyáznom rá, mint egy hímes tojásra, akkor már magammal vinnem is felesleges.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
PowerBuldog
veterán
-
Lecs@
addikt
Egyik magyarázkodó / igazoló teszt sem oda küldi a terhelést, ahol hajlik a Plus. Felső harmada. Mindegyikben középre van engedve a terhelés. Nem erről van szó a kritikákban.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
virkir
veterán
-
Roxbury
őstag
-
-FreaK-
veterán
Már írtam korábban, G3-at hordok hordok viszonylag szűk nadrágban, simán tudok benne ülni is, nem kényelmetlen. A lehajolás néha az, ott már zavar olykor, de ettől még simán a zsebben hordható kategória.
Azért ezt, és az iPhone 6+ -t ne vegyük már egy kalap alá a tabletekkel, ami már nyilván nem felel meg a fenti kitételnek.
szerk.: ezzel ne érveljetek már legyetek szívesek.[ Szerkesztve ]
-
-
br.rak
őstag
Ez egyrészt egy kényszer szülte telefon, phablet kategória (Note) sikeressége miatt volt kénytelen az alma is megnövelni a méretet. Lehet zúgolódni, de a nagy méretű telefon nem mindenkinek való, aki almán belül akar maradni ott az 5c, az még tolerálható méret. Aki meg a Note szériánál maradt, annak meg nem volt ilyen gondja. Egyszerű, eddig az alma usereknek nem kellett figyelni, mivel relative kicsi volt a telefon, most megnőtt. Ez azoknak gond akik most váltanak régi almáról phablet méretre, nem lehet ugyanúgy használni egy 5+ telefont ,mint egy 3,5-öst aki ezt nem tudja felfogni azzal nem lehet mit kezdeni. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
[ Szerkesztve ]
-
sefan67
aktív tag
Ezeknek a teszteknek semmi köze nincs a való élethez.
-
Destro748
csendes tag
Oké csak hogy tisztázzuk mit mondasz, veszek egy telefont egy vagyonért, hozom viszem, telefonálok vele. Ha nincs nálam tárolóeszköz (igen, képzeld életszerű hogy valakinél nincs külön táska és/vagy nincs rajta kabát, zakó alkalomadtán),
ezért zsebrerakom (blaszfémia!) erre ha pechem van meghajlik a készülékház, és ez a te értelmezésedben az én hibám, mert milyen hülye vagyok hogy elvárom a military (mert zsebreraktam? ) körülményeknek való megfelelést a méregdrága telefonomtól?
Ezt szerintem gondold végig mégegyszer, mindenki jobban jár.
Azt meg már csak mellékesen jegyzem meg hogy ha az apple nem ezt a megmosolyogtató designt erőltetné akkor nem is biztos hogy létezne a probléma mert nem egy közel 16 centi (!) hosszú bumfordi házban lenne az 5.5 colos kijelző, mivel kvázi 2 centivel lehetne kisebb az egész telefon, és máris kevésbé lehetne hajtogatni.
http://www.phonearena.com/phones/size/LG-G2,Apple-iPhone-6-Plus,Huawei-Ascend-Mate7/phones/7969,8908,8790#/phones/size/Apple-iPhone-6-Plus,Huawei-Ascend-Mate7/phones/8908,8790
Segítségképpen: az Ascend mate 7 egy HAT colos kijelzőjű telefon.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Ez is csak egy Bullshit videó. Oké, hogy a laborban hajtogatják, de ha életszerű körülmények között nem tesztelik az már régen rossz.
Van olyan erőhatás amit egy merev géppel nem lehet előállítani.
Egyébként 5,2"-es telefonnal járkálok és mindig oldal zsebben hordom. Köszöni szépen majd 1 év után jól van. Jelenleg egy telefon van a piacon ami ezt nem bírja és ez az i6P. Az már a másik kérdés, hogy ez a legdrágább is a piacon.B-tag: H3lios#2825
-
kriszpontaz
veterán
Az Apple a TNW-nek továbbá elmondta, hogy egy meghajlott készülék visszavitelekor a boltba pont azon a bevizsgálási teszten kell az iPhone 6 Plusnak is átesnie, mint a többi terméknek, azaz a cég alkalmazottai állapítják meg, hogy a jelenség gyártói vagy felhasználói hibára vezethető-e vissza, és a készüléket ez alapján garanciáztatják.
Erről ennyit. Ez nem garanciális probléma .
-
d@minator
addikt
Mégis akkor hová tegyem? Én nem hordok táskát csak a munkahelyre.
Lehet ezt magyarázni. Elcseszték. Ugyanaz, mint az antenna ügy. Utána azt is meg tudták normálisan csinálni. Lekopó festék vagy a nemrég kiadott frissítés is egy nagy fail. A szűk látókörű mérnökök a hibásak és/vagy az extraprofit hajszolása.Végül is a merevítések kihagyásával is lehet vagy 0,5 milliárdot spórolni. -
veterán
Ne írj már ekkora baromságokat!
5,5" Huawei Honor 3X-et használok, a telefont mindig a jobb zsebemben hordom, akkor is, mikor zakó van rajtam, mert ezt szoktam meg. Mégis, hol kéne hordanom? Hátizsákban?
Mellesleg ez sem IPXX telefon, nincs military körülményeknek kitéve, csupán csak használatban van. Nem tudom, mennyire hajlik el egy telefon, de azt tudom, hogy a zsebben tud feszülni leüléskor, mikor épp guggolok vagy hasonlók, de egész eddig (mármint a bendgate-ig) nem is gondoltam arra, hogy esetleg elhajolna vagy eltörne."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
br.rak
őstag
válasz Destro748 #35 üzenetére
Nézd én írtam a i6 teszthez hogy ronda és sok a holttér benne, ebben nincs vita, de a nyomoronc egy szem gombot ami olvasó is egyben, max a hátlapra lehetséges száműzni, de az megint felvetne egy pár kérdést/problémát.
Droid fonton évek óta vannak nagy méretű telefonok/phabeletek, volt idő hozzászokni. (de amikor látok Note-ot kis tizenéves lányoknál, ahogy szenvednek vele, az kicsit megmosolyogtató, ha a méret miatt elejtik, mert nem szokták meg akkor ott a samsung a hibás?)
Az alma most megpróbálja átterelni a népet ebbe a kategóriába. Aki Note-ot vagy más phabletet használ közel 0% az esély hogy váltson. Azt viszont továbbra is tartom, hogy ez a méret nem mindenkinek való.szerk: aki már egy ideje nagy telefont/phabletet használ, annak volt ideje megszokni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Év kommentje.... Mégis hol hordjam, ha nem zsebben? LG G2 5,2" észre se veszem ha a zsebembe van. Egyik barátomnak Concord 6500-asa van ami 6,5" - életében nem volt még zseben kívül máshol hordva, mégsincs semmi baja a telefonnak több mint egy év után. /hozzá kell tenni, hogy bő nadrágoXL méretűekben azért/
Én ha veszek egy farmert, és kicsi a zsebe akkor eszembe se jutna pénzt adni érte. Következő telefonom G3, vagy Note 4 lesz és tuti csak zsebben lesz hordva télen- nyáron.
Ja tényleg nyáron amikor egész nap egy rövidgatya van az emberen akkor hova tennéd a telefont, ha nem zsebbe?
Szerk:
Megsúgom, egy napa alatt át lehet szokni a nagyobb méretre. A már említett barátom Sony Arc S-ről váltott a Concorde-ra, ami 4"->6,5" ez kicsit durvább váltás. Nehogy szegény almásoknak ne sikerüljön átszokni...
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
veterán
Még mindig nem értem...
Tehát az én telefonom azért nem hajlik meg a zsebemben, mert én (és talán a nadrágom is?) hozzászoktam a nagyobb készülékmérethez, de ha 4"-ről váltottam volna 5,5"-re, akkor meghajlana a zsebemben?
Azért azt hadd jegyezzem meg a többieknek általánosságban, hogy számomra 9 eset elkeserítő, de nem tartanám ettől még rossznak az iPhone 6+-t."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
PowerBuldog
veterán
Ezeket a válaszokat neked valami bullshit generátor dobálja?
1, tizenéves kislányoknál a szülő a marha hogy olyan telefont vesz neki amit nem képes kezelni sem.
2, mi köze a hozzászokásnak ahhoz hogy egy telefont az ember zsebében meghajlik vagy sem? az applenek az lett volna a dolga piacra dobás előtt, hogy leteszteli a terméket mielőtt a userhez kerül, hogy kibírja legalább a mindennapos használatot.
fateless: a 9 (hivatalos) eset valóban nem sok. de azért ilyen blamát még egyik másik telefonnál se olvastam.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
trachemysss
csendes tag
Szóval az már kész tény hogy első zsebben meghajlik. Erre pedig az a bizonyíték, hogy egy gyerek kézzel teljes erőből hajlítgatja. Olyan video nincs amikor valaki leül benne a zsebében és meghajlott? Tudom, lehet okoskodni, hogy az hosszabb ideig tart, de erre akkor sincs semmi bizonyíték egyelőre.
Engem mondjuk nem érdekel, hogy meghajlik-e, mert nincs és nem is lesz nekem.
Ezért sem értem, hogy miért kell feszengeni egy ilyen manipulált hírre. -
vodkaboy22
addikt
Néma a téma követő post-om moderálva lett?
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
br.rak
őstag
válasz PowerBuldog #46 üzenetére
"tizenéves kislányoknál a szülő a marha hogy olyan telefont vesz neki amit nem képes kezelni sem".
Ez szerintem itt is áll, ne akarjon mindenki nagy telefont venni, mondom ott az 5c vagy almán kívül is van telefon. Ennél sokkal nagyobb/komolyabb blamák voltak alma fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest