- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Tomassy00 #29 üzenetére
Csak az a probléma, hogy azt már sehol nem lehet megvásárolni!
Egyébként érdekes társalgás alakult itt ki a témáról... Hogy "régen minden jobb volt?" Gyakran bizony igaz.
Az én első számítógépem egy ilyen DTK házba került. Pontosabban az ablak nélküli változatába.
Szó szerint "súlyos darab".
Belül, azon az oldalon még egy plusz merevítő sín található, amely az egyébként rendkívül vaskos lemezből készült háznak plusz merevítést ad. És amely, valamint a hozzá adott kis speciális műanyag kiegészítők segítségével a gépben lévő összes kártyát meg lehet támasztani.
Tartósságra ilyen házat keresek.
Szóba hoztátok a Chieftec, Be Quiet!, LianLi márkákat...
De mit tegyek, ha a Fractal Design az egyetlen olyan, "sallangmentes" ház, ami tetszik?
A többin vagy legalább valami "ufo"-sított kinövések, rácsozások, "él csipkézések" vannak, nem ritkán színezve, vagy nem téglatest formájúak, nem is beszélve arról, hogy némelyik egyenesen gusztustalanul ízléstelen és csúnya.
Hát tényleg nincsen a Fractal Design-on kívül gyártó, amely teljesen fekete, kívülről egy szimpla téglalapnak tűnű, de masszív, jó minőségű házat gyárt?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomassy00 #26 üzenetére
Én sem, csak azt állította, hogy csavarodnak a Fractal házak, én meg ezzel magamnak cáfoltam az állítását, mert az R4 minden gond nélkül elbírt úgy, hogy csak az alsó hdd keret van benne a középső 5 helyes ki van szedve, az lemaradt, hogy a lábaimat is felemeltem a földről. Szerintem a felhasznált műanyaggal sincs gond, ebben az ársávban mások se használnak jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest