- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomassy00 #26 üzenetére
Én sem, csak azt állította, hogy csavarodnak a Fractal házak, én meg ezzel magamnak cáfoltam az állítását, mert az R4 minden gond nélkül elbírt úgy, hogy csak az alsó hdd keret van benne a középső 5 helyes ki van szedve, az lemaradt, hogy a lábaimat is felemeltem a földről. Szerintem a felhasznált műanyaggal sincs gond, ebben az ársávban mások se használnak jobbat.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
#65675776 #20 üzenetére
Csak azt felejted el, hogy a Fractal alaplaptálca részének az 1/3da ki van szedve, hogy ne kelljen az alaplapot is kiszedni egy normális procihűtő leszerelésénél. Na meg az általad említett házak nagyobbak és elviekben vastagabb lemezekből készült és mégsem nehezebb a Fractal megoldásánál az R4 üresen 12,3kg. Csavarok nálam egyedül a vga esetén kell használni a csavarhúzót, de ott is csak azért mert a vga rálóg kb 2cm-t és nem fér oda a kezem normálisan, az összes többi csavart ki tudom tekerni kézzel, ki van szedve a középső hdd keret, ami által elég sokat veszít a stabilitásából, de így sem csavarodik meg a ház. Ventilátor a gyári 2db 14cm-es ventilátor meg a többi is le van szabályozva 5V-ra és nincs hangja a gépnek és nem is melegszik túl, aludni is lehet mellette, nincs benne hdd, ami kerregne, hdd-k a nasban vannak az meg a konyhában. Csak a Te kedvedért megnéztem, ráültem a házra a 82kilómmal és egy hang nélkül elviselte, így nem tudom mit vársz még egy ilyen háztól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest