- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De mit tegyek, ha a Fractal Design az egyetlen olyan, "sallangmentes" ház, ami tetszik?
Akkor veszel egy Fractal házat. Van a távolabbi környéken egy custom PC -ket építő cég, évek óta használnak Fractal házakat. Ha annyira rosszak lennének, nem használnák őket.
-
joysefke
veterán
És valahogyan itt a fórumon még soha senki nem írta le mindezeket a problémákat, amelyeket most felvázoltál...
Hát én sem fogom, mert nekem pozitív tapasztalataim vannak. Nem ismerem azt a modellt amivel ezeket a negatív tapasztalatokat szerezte, de hogy abból nem lehet az összes modellre vagy akár a modellek nagy részére illetve a fő vonalukra az R-szériára következtetni az teljesen biztos.
már ott kezdődik, hogy ami a cikkben van az is, meg úgy álltalában az R széria illetve még az én DefineMinim is dög nehéz házak, és garantáltan nem 0,6mm-es lemezvastagsággal készültek. Még a Define Minik sem. Azt hiszem ott 0,8mm a lemezvastagság, legalábbis a legutóbbi PH teszten azt írták. De mondom, 10+ Kg-os masszív házak ezek.
Nekem egy régebbi hangtompított Design Define Mini házam van (már az USB3-as)
Én erős ember vagyok, de én sem szeretem cipelni a telerakott dobozt. Masszív, nem nyeklik sehogyan. A kézicsavarokhoz pedig még nem kellett nekem csavarhúzó, pedig szétszedtem 1-2x. Volt vele hiba (venti szitája elvetemedett és beleért a ventibe, de ezt garanciaidőn túl cserélte a gyártó ingyen)Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a vétellel és hosszú évekkel később is minden alkalommal örömmel nézek a gépemre.
Nézd meg valahol a konkrét kiszemelt típust vagy nézz róla valami YT unboxing videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest