- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De mit tegyek, ha a Fractal Design az egyetlen olyan, "sallangmentes" ház, ami tetszik?
Akkor veszel egy Fractal házat. Van a távolabbi környéken egy custom PC -ket építő cég, évek óta használnak Fractal házakat. Ha annyira rosszak lennének, nem használnák őket.
-
joysefke
veterán
És valahogyan itt a fórumon még soha senki nem írta le mindezeket a problémákat, amelyeket most felvázoltál...
Hát én sem fogom, mert nekem pozitív tapasztalataim vannak. Nem ismerem azt a modellt amivel ezeket a negatív tapasztalatokat szerezte, de hogy abból nem lehet az összes modellre vagy akár a modellek nagy részére illetve a fő vonalukra az R-szériára következtetni az teljesen biztos.
már ott kezdődik, hogy ami a cikkben van az is, meg úgy álltalában az R széria illetve még az én DefineMinim is dög nehéz házak, és garantáltan nem 0,6mm-es lemezvastagsággal készültek. Még a Define Minik sem. Azt hiszem ott 0,8mm a lemezvastagság, legalábbis a legutóbbi PH teszten azt írták. De mondom, 10+ Kg-os masszív házak ezek.
Nekem egy régebbi hangtompított Design Define Mini házam van (már az USB3-as)
Én erős ember vagyok, de én sem szeretem cipelni a telerakott dobozt. Masszív, nem nyeklik sehogyan. A kézicsavarokhoz pedig még nem kellett nekem csavarhúzó, pedig szétszedtem 1-2x. Volt vele hiba (venti szitája elvetemedett és beleért a ventibe, de ezt garanciaidőn túl cserélte a gyártó ingyen)Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a vétellel és hosszú évekkel később is minden alkalommal örömmel nézek a gépemre.
Nézd meg valahol a konkrét kiszemelt típust vagy nézz róla valami YT unboxing videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest